4.4/5

Windows Server 2019 is het ultieme platform voor het creëren van een infrastructuur voor geïntegreerde applicaties, netwerken en webdiensten. Als beheerder van Windows Server 2019 heb je actief bijgedragen aan het realiseren van de doelstellingen van je organisatie door de infrastructuur veilig, betrouwbaar en flexibel te houden. Windows Server 2019 heeft de fundamenten gelegd voor het Micro-ecosysteem en blijft tot op de dag van vandaag de hybride cloud mogelijk maken.

Windows Server 2019: Krachtige Functies, Vereisten en Edities

Windows Server 2019 is de nieuwste versie van het besturingssysteem voor servers van Microsoft, dat bedrijven en organisaties helpt bij het beheren van hun IT-infrastructuur, het hosten van applicaties en het bieden van beveiliging op ondernemingsniveau. Deze editie bouwt voort op het succes van zijn voorganger, Windows Server 2016, en biedt een reeks geavanceerde functies en verbeteringen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van serveromgevingen verder vergroten.

Belangrijkste Functies van Windows Server 2019

 1. Verbeterde Beveiliging:
  Windows Server 2019 biedt verbeterde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), die helpt bij het detecteren en reageren op bedreigingen in real-time.
 2. Hybride Cloud Integratie:
  De integratie met Azure biedt naadloze hybride cloudmogelijkheden, waardoor organisaties hun lokale infrastructuur kunnen uitbreiden naar de cloud en vice versa.
 3. Storage Spaces Direct:
  Deze functie maakt geclusterde opslag mogelijk zonder de noodzaak voor gedeelde opslagarrays, waardoor kosten worden bespaard en de flexibiliteit wordt vergroot.
 4. Hyper-V Verbeteringen:
  Windows Server 2019 biedt uitgebreide Hyper-V-functies, waaronder ondersteuning voor Linux-containers en de mogelijkheid om virtuele machines in een failovercluster offline te bewerken.
 5. Windows Admin Center:
  Dit nieuwe beheerplatform biedt een vereenvoudigde, op web gebaseerde interface voor het beheren van servers, clusters, virtuele machines en meer.
 6. Kubernetes Ondersteuning:
  Windows Server 2019 bevat native ondersteuning voor Kubernetes, waardoor het eenvoudiger wordt om containergebaseerde applicaties te implementeren en beheren.

Minimale Systeemvereisten

Voordat je Windows Server 2019 installeert, moet je ervoor zorgen dat je hardware aan de minimale systeemvereisten voldoet. Houd er rekening mee dat deze vereisten variëren afhankelijk van de edities en rollen die wilt implementeren. Hier zijn de algemene minimale vereisten:

Het wordt echter sterk aanbevolen om te voldoen aan aanvullende vereisten van Windows Server 2019, afhankelijk van je specifieke use case en workload.

Verschillen tussen Standard, Essentials en Datacenter Edities

Windows Server 2019 wordt geleverd in verschillende edities, elk met verschillende kenmerken en prijspunten. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de drie meest voorkomende edities:

1. Windows Server 2019 Standard Edition:

2. Windows Server 2019 Essentials Edition:

3. Windows Server 2019 Datacenter Edition:

In conclusie biedt Windows Server 2019 een breed scala aan geavanceerde functies, van verbeterde beveiliging tot hybride cloudintegratie, om te voldoen aan de behoeften van verschillende organisaties. Het kiezen van de juiste editie hangt af van de grootte en complexiteit van uw IT-infrastructuur. Het is essentieel om de vereisten van uw specifieke use case zorgvuldig te overwegen voordat u de juiste editie selecteert en implementeert. Bij Productlicenties.nl bent u aan het juiste adres voor Windows Server 2019 Essentials, Windows Server Standard en Windows Server Datacenter.

Windows Server 2019 licentie voor de zakelijke markt

Bij Productlicenties.nl bieden we de ideale oplossing voor jouw bedrijf met onze Windows Server 2019 licenties voor de zakelijke markt. Of je nu een groot bedrijf leidt of een klein bedrijf hebt, Windows Server 2019 is ontworpen om jouw IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Het is de perfecte keuze voor bedrijven die streven naar verbeterde beveiliging, efficiëntie en flexibiliteit.

Windows Server 2019 zakelijk kopen betekent investeren in een toekomstbestendige oplossing die met je bedrijf meegroeit. De regelmatige updates en nieuwe functies zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de nieuwste technologieën zonder extra kosten. Bovendien biedt Windows Server 2019 robuuste beveiligingsfuncties om je bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberdreigingen.

Investeer in Windows Server 2019 bij Productlicenties.nl en ervaar de voordelen van een compleet, betrouwbaar en veelzijdig serversysteem. Verbeter de efficiëntie, beveiliging en flexibiliteit van je IT-infrastructuur met Windows Server 2019 voor bedrijven. Geniet van een standaard extra korting vanaf 12,5%, ideaal voor bulk aankopen. Daarnaast krijgt elk zakelijk account een vaste contactpersoon, bereikbaar via WhatsApp en e-mail, voor directe en persoonlijke ondersteuning.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.
Wachtwoord vergeten?