4.4/5

Als je op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare software voor je kantoor- of persoonlijke gebruik, dan is Microsoft Office 2019 Pro Plus zeker het overwegen waard. Met dit softwarepakket heb je toegang tot de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en andere belangrijke programma’s die je nodig hebt voor je dagelijkse werk. Het is een ideale keuze voor kleine bedrijven, grote ondernemingen en individuele gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige toolset die hun productiviteit kan verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft Office 2019 Pro Plus is dat het eenmalig aangeschaft kan worden, waardoor je geen abonnementskosten hoeft te betalen. Dit kan veel geld besparen op de lange termijn en is dus een slimme investering voor je bedrijf. Daarnaast biedt het pakket geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn in eerdere versies van de software, waardoor je efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen.

Onze voordelen
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Eenmalige aankoop
 • Documenten delen en samenwerken
 • Professionele resultaten
 • Offline toegang

Kies voor Microsoft Office 2021

Wil je de laatste versie van Office hebben? Ga dan voor Microsoft Office Pro Plus 2021!
58,99
28,99
Office 2021 Pro plus
Microsoft Office 2019
49,9924,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

49,9924,99
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?
Video

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Voordat je Microsoft Office 2019 Pro Plus aanschaft, is het belangrijk om te controleren of je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. Hierdoor voorkom je eventuele compatibiliteitsproblemen en kun je optimaal gebruik maken van de software. De minimale vereisten zijn als volgt:

 • Processor: 1,6 GHz of sneller, dual-core
 • Geheugen: 4 GB RAM; 2 GB (32-bits)
 • Harde schijf: 4 GB vrije ruimte
 • Schermresolutie: 1280 x 768
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hogere driver
 • Naast deze minimale eisen is het aanbevolen om te werken met Windows 10 of hoger, aangezien dit besturingssysteem beter geoptimaliseerd is voor de nieuwste versie van Office.

Meer over Microsoft Office 2019 Pro Plus

Microsoft Office 2019 Pro Plus biedt een breed scala aan functies en tools die je helpen om je werk efficiënter te doen. Zo kun je met Word professionele documenten maken en bewerken, Excel gebruiken voor het maken van krachtige spreadsheets, en PowerPoint gebruiken voor het maken van dynamische presentaties. Outlook biedt een uitgebreid e-mail- en agenda beheer, en je kunt ook gebruik maken van andere handige programma’s zoals Access, Publisher, Project en Visio.

Een andere belangrijke functie van Microsoft Office 2019 Pro Plus is de mogelijkheid om documenten te delen en samen te werken met anderen. Hierdoor kun je eenvoudig bestanden delen en samenwerken met collega’s, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden. Dit kan je teamwerk verbeteren en de productiviteit verhogen.

Tot slot biedt Microsoft Office 2019 Pro Plus een reeks beveiligings- en privacyfuncties die ervoor zorgen dat je gegevens veilig blijven. Dit is vooral belangrijk als je werkt met gevoelige informatie en bedrijfsgegevens. Met Microsoft Office 2019 kun je onder andere gebruik maken van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals multifactor-authenticatie, Information Rights Management (IRM) en Data Loss Prevention (DLP). Dit zorgt ervoor dat je gegevens veilig blijven en niet in verkeerde handen vallen.

Kortom, Microsoft Office 2019 Pro Plus is een krachtig en betrouwbaar softwarepakket dat ideaal is voor bedrijven en individuele gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde tools om hun werk te verbeteren. Door het eenmalige aankoopmodel en de geavanceerde functies, is het een slimme investering voor de toekomst. Zorg er wel voor dat je apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten om optimaal gebruik te maken van de software.

Naast de Microsoft Office 2019 Pro Plus licentie ben je bij Productlicenties.nl ook aan het juiste adres voor Microsoft Office 2021 zoals een Microsoft Office 2021 Pro Plus licentie.

De bij ons gekochte licenties krijgt u automatisch na bestelling via de mail geleverd. Als u binnen 15 minuten de code nog niet heeft ontvangen controleer dan uw spam folder.

Vraag en antwoord

Hoe activeer & installeer ik Office 2019?

Microsoft Office 2019 kan je activeren en installeren via de officiële website van Microsoft. https://setup.office.com/.  De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en installeer office:

 1. Meld je aan of maak een Microsoft account
 2. Voer de product licentie in
 3. Download Office
 4. Installeer Office
Hoe download ik Office 2019?

Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en download Office:

Heb je nog geen account? Volg dan de uitleg van “Hoe activeer & installeer ik Office?”

 1. Meld je aan bij Microsoft op https://account.microsoft.com
 2. Navigeer naar “Services en abonnementen”
 3. Download Office onder “Producten die je hebt gekocht”
Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Microsoft Office 2019 Pro Plus?

De minimale systeemvereisten voor Office 2019 Pro Plus zijn een 1,6 GHz-processor, 4 GB RAM-geheugen, 4 GB vrije schijfruimte en een DirectX 9 of hogere grafische kaart.

Hoeveel apparaten kan ik met één licentie van Microsoft Office 2019 Pro Plus gebruiken?

Met één licentie van Office 2019 Pro Plus kun je de software op één apparaat installeren. Als je de software op meerdere apparaten wilt gebruiken, moet je meerdere licenties kopen.

Kan ik met Microsoft Office 2019 Pro Plus ook online samenwerken aan documenten?

Ja, Microsoft Office 2019 Pro Plus biedt de mogelijkheid om online samen te werken aan documenten via OneDrive. Je kunt gemakkelijk documenten delen met anderen en tegelijkertijd samenwerken aan hetzelfde document.

Is Microsoft Office 2019 Pro Plus compatibel met oudere versies van het softwarepakket?

Ja, Microsoft Office 2019 Pro Plus is compatibel met oudere versies van het softwarepakket, hoewel sommige functies mogelijk niet beschikbaar zijn. Het is altijd aan te raden om de nieuwste versie van de software te gebruiken om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot alle nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Welke apps zijn opgenomen in Microsoft Office 2019 Pro Plus?

Microsoft Office 2019 Pro Plus bevat de volledige set van apps die beschikbaar zijn in het Office-pakket, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, OneNote en Skype for Business. Elke app biedt krachtige functies en tools die zijn ontworpen om je te helpen productiever te werken en betere resultaten te behalen.

Hoe activeer & installeer je Office 2019

Microsoft Office 2019 & 2021 kan je activeren en installeren via de officiële website van Microsoft. https://setup.office.com/. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en installeer office:

 1. Meld je aan of maak een Microsoft account
 2. Voer de product licentie in
 3. Download Office
 4. Installeer Office

Hoe download je Office 2019

Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en download Office:

Heb je nog geen account? Volg dan de uitleg van “Hoe activeer & installeer ik Office?”

 1. Meld je aan bij Microsoft op https://account.microsoft.com
 2. Navigeer naar “Services en abonnementen”
 3. Download Office onder “Producten die je hebt gekocht”

Office 2019 activeren

Office 2019 downloaden via je account

Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting