4.4/5

Microsoft Office 2021 Professional Plus markeert de voortzetting van zijn voorganger, Office 2019 Professional Plus. In deze vernieuwde editie is een overvloed aan geavanceerde toepassingen geïntegreerd, waaronder:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote
 • Publisher
 • Access.

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de meest recente innovaties van het Office-pakket zonder vast te zitten aan een maandelijkse financiële verplichting? Dan is Office 2021 Professional Plus de ideale keuze. Je wordt uitgerust met een reeks bekende toepassingen, elk verrijkt met de meest recente updates, tegen een eenmalige vergoeding.

In deze editie wordt elke applicatie gekenmerkt door verbeterde functionaliteit en verfijnde gebruikerservaring, ontworpen om de productiviteit te maximaliseren en de workflow te stroomlijnen. Elk element is zorgvuldig geconstrueerd om aan de uiteenlopende behoeften van de moderne professional te voldoen.

Onze voordelen
 • Levenslange licentie
 • Documenten delen en samenwerken
 • Off-line bestanden bewerken
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Nieuwe functies in Excel
Fijn dat dit zo kan, bedankt!Het werkt gewoon, prima als je zo legale software kan kopen.5/5
Robert Kraaij|30-09-2023
Meest verkocht Microsoft office 2021
58,9928,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

58,9928,99
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?
Video

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Voordat je Microsoft Office 2021 Pro Plus aanschaft, is het belangrijk om te controleren of je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. Hierdoor voorkom je eventuele compatibiliteitsproblemen en kun je optimaal gebruik maken van de software. De minimale vereisten zijn als volgt:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11 Server 2019 of hoger
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: mind. 2 GB RAM
 • Schijfruimte: minimaal 3 GB
 • Resolutie: minimaal 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10
 • Naast deze minimale eisen is het aanbevolen om te werken met Windows 10 of hoger, aangezien dit besturingssysteem beter geoptimaliseerd is voor de nieuwste versie van Office.

Meer over Microsoft Office 2021 Pro Plus

Microsoft Office 2021 Pro Plus biedt een uitgebreide reeks functies en hulpmiddelen om je werk efficiënter te maken. Met Word kun je professionele documenten maken en bewerken, Excel helpt bij het maken van krachtige spreadsheets, en PowerPoint maakt dynamische presentaties mogelijk. Outlook biedt uitgebreid e-mail- en agendabeheer, en je kunt ook profiteren van handige programma’s zoals Access, Publisher, Project en Visio.

Een andere essentiële eigenschap van Microsoft Office 2021 Pro Plus is de mogelijkheid om documenten te delen en samen te werken met anderen. Hiermee kun je gemakkelijk bestanden delen en samenwerken met collega’s, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden. Dit kan de teamproductiviteit verbeteren.

Tot slot bevat Microsoft Office 2021 Pro Plus diverse beveiligings- en privacyfuncties om je gegevens veilig te houden. Dit is vooral belangrijk bij het werken met gevoelige bedrijfsinformatie. Met Microsoft Office 2021 kun je geavanceerde beveiligingsfuncties gebruiken, zoals multifactor-authenticatie, Informatierechtenbeheer (IRM) en Gegevensverliespreventie (DLP). Hierdoor blijven je gegevens beschermd en worden ze niet in verkeerde handen gegeven.

Kortom, Microsoft Office 2021 Pro Plus is een krachtig en betrouwbaar softwarepakket dat ideaal is voor zowel bedrijven als individuele gebruikers die geavanceerde tools zoeken om hun werk te verbeteren. Dankzij het eenmalige aankoopmodel en geavanceerde functies is het een verstandige investering voor de toekomst. Zorg er echter voor dat je apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten om optimaal gebruik te kunnen maken van de software.

Naast de Microsoft Office 2021 Pro Plus licentie ben je bij Productlicenties.nl ook aan het juiste adres voor Microsoft Office 2019 zoals een Microsoft Office 2019 Pro Plus licentie.

De licenties die je bij ons koopt, worden automatisch per e-mail geleverd na de bestelling. Als je de code niet binnen 15 minuten hebt ontvangen, controleer dan je spam map.

Vraag en antwoord

Hoe activeer & installeer ik Office 2021?

Belangrijk: verwijder eerst alle bestaande Office installaties van je PC/laptop, voordat je een nieuwe versie van Office gaat installeren.

Microsoft Office kan je activeren en downloaden via de officiële website van Microsoft.
https://officecdn.microsoft.com/pr/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/nl-nl/ProPlus2021Retail.img

Volg de stappen en installeer office:

 1. Open bestand en installeer
  1. Na het openen van het setup bestand wordt office 2019 professional plus automatisch geïnstalleerd, hier hoeft u verder zelf niks voor te doen.
 2. Product activeren
  1. Na het openen van een office applicatie krijg je direct de vraag om het product te activeren, vul hier de productcode in die je ontvangen hebt bij je bestelling en klik op “activeren”. Hierna is het product geactiveerd.
 3. Voltooi de installatie

Office activeren

Snelle handleiding

Nadat de installatie voltooid is kun je het product activeren door een willekeurige office applicatie te openen, zoals in ons geval Word.

 1. Om de applicatie te openen klik je op het Windows logo rechts onder in de hoek
 2. Vervolgens kun je Word typen, door vervolgens op de snelkoppeling te klikken
 3. Wordt de applicatie geopend.
Hoe download ik Office 2021?

Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en download Office:

Heb je nog geen account? Volg dan de uitleg van “Hoe activeer & installeer ik Office?”

 1. Meld je aan bij Microsoft op https://account.microsoft.com
 2. Navigeer naar “Services en abonnementen”
 3. Download Office onder “Producten die je hebt gekocht”
Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Pro Plus?

De minimale systeemvereisten voor Office 2021 Pro Plus zijn een 1,6 GHz-processor, 4 GB RAM-geheugen, 4 GB vrije schijfruimte en een DirectX 10 of hogere grafische kaart.

Hoeveel apparaten kan ik met één licentie van Microsoft Office 2021 Pro Plus gebruiken?

Met één licentie van Office 2021 Pro Plus kun je de software op één apparaat installeren. Als je de software op meerdere apparaten wilt gebruiken, moet je meerdere licenties kopen.

Kan ik met Microsoft Office 2021 Pro Plus ook online samenwerken aan documenten?

Ja, Microsoft Office 2021 Pro Plus biedt de mogelijkheid om online samen te werken aan documenten via OneDrive. Je kunt gemakkelijk documenten delen met anderen en tegelijkertijd samenwerken aan hetzelfde document.

Is Microsoft Office 2021 Pro Plus compatibel met oudere versies van het softwarepakket?

Ja, Microsoft Office 2021 Pro Plus is compatibel met oudere versies van het softwarepakket, hoewel sommige functies mogelijk niet beschikbaar zijn. Het is altijd aan te raden om de nieuwste versie van de software te gebruiken om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot alle nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Welke apps zijn opgenomen in Microsoft Office 2021 Pro Plus?

Microsoft Office 2021 Pro Plus bevat de volledige set van apps die beschikbaar zijn in het Office-pakket, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, OneNote en Skype for Business. Elke app biedt krachtige functies en tools die zijn ontworpen om je te helpen productiever te werken en betere resultaten te behalen.

Hoe activeer & installeer je Office 2021

Microsoft Office 2019 & 2021 kan je activeren en installeren via de officiële website van Microsoft. https://setup.office.com/. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en installeer office:

 1. Meld je aan of maak een Microsoft account
 2. Voer de product licentie in
 3. Download Office
 4. Installeer Office

Hoe download je Office 2021

Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com.  De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en download Office:

Heb je nog geen account? Volg dan de uitleg van “Hoe activeer & installeer ik Office?”

 1. Meld je aan bij Microsoft op https://account.microsoft.com
 2. Navigeer naar “Services en abonnementen”
 3. Download Office onder “Producten die je hebt gekocht”

Office 2019 activeren

Office 2021 downloaden via je account

Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting