4.4/5

Windows is een besturingssysteem van Microsoft dat op diverse apparaten kan worden geïnstalleerd, zoals op een desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone. Windows Home is de instapversie van Windows en geschikt voor thuisgebruik. Met Windows 11 Home kunt u direct aan de slag met uw bestaande hardware, software en randapparatuur. Updates worden in Windows 11 Home automatisch gedownload, waardoor functies en beveiliging tijdens de levensduur van uw apparaat up-to-date blijven.

Dit is een OEM licentie. Voor een Retial licentie raden wij Windows 11 Pro aan.

Onze voordelen
 • Perfect voor basis thuis gebruik
 • Goede installatie uitleg
 • Altijd werkende licenties met registratie garantie
 • Binnen 1 minuut geleverd in je mail
 • Direct contact via de chat
Snelle reactieSnelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem.5/5
Theo Nota|11-02-2023

Kies voor Windows 11 - Pro

Wil je zeker weten dat je onbeperkt en ongelimiteerd gebruik kan maken van Windows 11? Ga dan voor Windows 11 Pro
29,99
14,99
Windows 11 Pro
Windows 11 Home
23,9911,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

23,9911,99
Product informatie
Vraag en antwoord

Wat is Windows 11 Home precies?

Windows 11 Home is een licentie die u bij ons kunt kopen voor een bepaald apparaat. Deze licentie is alleen geldig voor één apparaat, waarop u Windows 11 Home kunt installeren. Als u deze licentie koopt, ontvangt u ook een productcode. Deze code moet u invoeren tijdens het installatieproces van Windows 11 Home, zodat het besturingssysteem geactiveerd wordt. U ontvangt de activatiecode Windows 11 Home in uw mailbox binnen enkele minuten. Windows Home is een instapversie van Windows, wat betekent dat het qua functionaliteiten en opties iets beperkter is dan de andere Windows-versies. Dit maakt Windows Home echter wel makkelijker in gebruik, waardoor Windows 11 Home vooral geschikt is voor thuisgebruikers.

 

Wilt u Windows 11 Home kopen voor een voordelige prijs? Dan bent u bij Productlicenties.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons verschillende licenties kopen voor een scherpe prijs. Dit heeft te maken met dat wij onze producten bij faillissement bedrijven over kopen of bij bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij onze producten voordeliger aanbieden en koopt u de licenties – als Windows 11 Home – voor een goedkopere prijs.

Hoe download u Windows 11 Home?

Om een Windows 11 Home licentie te kunnen downloaden, moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. Daarnaast kunt u kiezen uit een OEM licentie of een Retail licentie voor Windows 11 Home. Het verschil tussen de twee is dat een OEM licentie maar op 1 apparaat gebruikt kan worden en maar 1 licentie bevat. Een Retail kunt u gemakkelijk de-activeren en weer opnieuw installeren op een ander apparaat. Daarnaast beschikt een Retail over alle benodigde licenties. De Retail wordt dan ook vaak gebruikt door bedrijven. Hieronder leest u wat uw apparaat nodig heeft om Window 11 Home te kunnen dowloaden:

 • Een processor met minimaal 1 gigahertz
 • Minimaal 1 GB RAM voor 32 bits en 2 GB voor 64 bits
 • 20 GB beschikbare opslagruimte op uw apparaat
 • Minimaal 800×600 schermresolutie of hoger en DirectX grafisch processor met WDDM stuurprogramma.

Meer over Windows 11 Home

Naast Windows 11 Home is er ook nog een Pro versie. De Windows 11 pro licentie is eigenlijk de beveiliging van het besturingssysteem en is daarmee veiliger op het gebied van het beveiligen van gegevens. De Pro versie wordt daarom ook vaker gebruikt door bedrijven. Windows 11 Home is vooral geschikt voor thuisgebruikers en voor Windows gebruikers die een upgrade nodig hebben. Met Windows 11 Home kunt u weer sneller van apps wisselen, sneller aan de slag door het snelle opstart systeem en er zijn nog meer nieuwe functies en voordelen van de Windows 11 Home licentie. Lees hieronder welke dit zijn:

 • Werkt snel en reactief
 • Multitasken als een professional
 • Onbeperkt gebruik op 1 apparaat
 • Een nieuwe browser (Explorer vervangen door Edge)
 • Kies tussen 32 bits of 64 bits
 • Continuum functie
 • Cortana, spraakgevoelige opdrachten zoals Siri
 • Virtual Desktops
 • Windows Hello
 • Remote Desktop: Client

Bent u geïnteresseerd in één van onze licenties of wilt u graag een Retail kopen? Bekijk dan gerust ons aanbod. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons altijd bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier dat u kunt vinden onder het kopje contact.

Vraag en antwoord

Hoe lang is mijn licentie geldig?

Deze Windows  licentie is levenslang geldig. Hou er wel rekening mee dat dit een OEM licentie is en gekoppeld wordt aan je computer. Deze is dus niet te verhuizen naar andere apparaten. Mocht je dat wel willen raden wij aan Windows 11 Pro Retail aan te schaffen

Waar download ik Windows?

Via de officiële website van Microsoft kan je Windows 11 Home downloaden en installeren. Klik op de knop hier onder om naar de website te gaan. Daar download je vervolgens het hulpprogramma van Microsoft om een installatie USB-stick of DVD te maken. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Kan ik Windows 11 Home gratis upgraden vanaf Windows 10?

Ja, Windows 10-gebruikers die aan de vereisten voldoen, kunnen gratis upgraden naar Windows 11 Home via Windows Update.

Welke nieuwe functies zijn er in Windows 11 Home?

Windows 11 Home heeft verschillende nieuwe functies, zoals een vernieuwde startknop en startmenu, verbeterde multitasking-mogelijkheden met Snap Layouts en Snap Groups, een geoptimaliseerd touch- en pengebruik, een vernieuwde Microsoft Store en integratie met Microsoft Teams.

Kan ik nog steeds desktop-apps installeren op Windows 11 Home?

Ja, u kunt nog steeds desktop-apps installeren op Windows 11 Home. Windows 11 Home biedt ook de mogelijkheid om Android-apps te installeren via de Amazon Appstore.

Kan ik terugkeren naar Windows 10 nadat ik heb geüpgraded naar Windows 11 Home?

Ja, u kunt terugkeren naar Windows 10 binnen 10 dagen na het upgraden naar Windows 11 Home. Dit kan worden gedaan via de instellingen van uw computer. Na 10 dagen wordt de optie om terug te keren naar Windows 10 verwijderd.

Is het mogelijk om de taal van Windows 11 Home te wijzigen?

Ja, u kunt de taal van Windows 11 Home wijzigen via de instellingen. Ga naar “Tijd en taal” en selecteer “Taal” om de gewenste taal te kiezen.

Wat is het verschil tussen Windows 11 home en pro?

Windows 11 Home en Pro zijn twee verschillende edities van het besturingssysteem Windows 11 die zijn ontworpen voor verschillende gebruikersbehoeften. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen Windows 11 Home en Pro:

 • Beveiligingsfuncties: Windows 11 Pro biedt meer geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals BitLocker, dat de harde schijf van de computer versleutelt om gegevens te beschermen, en Windows Hello, waarmee gebruikers zich veilig kunnen aanmelden bij hun apparaat met gezichtsherkenning, vingerafdrukken of pincodes. Windows 11 Home biedt deze functies niet.
 • Beheer op afstand: Windows 11 Pro bevat functies voor beheer op afstand, zoals Remote Desktop, waarmee gebruikers op afstand toegang kunnen krijgen tot hun computer, en de mogelijkheid om toegangsrechten te beperken voor andere gebruikers op de computer. Deze functies zijn niet beschikbaar in Windows 11 Home.
 • Virtualisatie: Windows 11 Pro ondersteunt virtualisatie via Hyper-V, waarmee gebruikers virtuele machines kunnen maken en uitvoeren op hun computer. Windows 11 Home biedt geen ondersteuning voor deze functie.
 • Update controle: Windows 11 Pro biedt de mogelijkheid om updates uit te stellen of te weigeren terwijl Windows 11 Home automatische updates vereist.

Over het algemeen raden wij Windows 11 Pro aan om het meeste uit je Windows te kunnen halen en de extra BitLocker functie zorgt dat je bestanden veilig zijn.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting