4.4/5

Een overzicht van alle reviews van afgelopen periode. Ben je zelf ook tevreden over onze service of juist ontevreden? Laat een review achter šŸ™‚

Licenties werken niet en geen geld terug

Op 30 maart jl. heb ik een licentiecode voor Microsoft Office 2021 Pro Plus via de website van ProductLicenties.nl gekocht. In de dagen daarna heb ik regelmatig via de mail contact gehad met Floor omdat de ontvangen licenties niet werkten. Tot 4 licenties (30 maart, 31 maart, 1 april en 9 april) aan toe. Iedere keer dezelfde foutcode ā€œDe productcode die u hebt ingevoerd, wordt niet herkend (TokenNotFound)ā€. Het contact met Floor is op zich correct, zie hieronder: 31 maart: Wat een pech. Even voor de zekerheid; je vult het dan hier in? Microsoft 365 instellen (office.com) 1 april: Vervelend, ik ga het even intern voor je navragen en dan gaan we kijken naar een oplossing. Je hoort zo snel mogelijk van ons. 1 april: Vervelend dat het weer niet lukt. Ik ga het even intern voor je navragen en dan gaan we kijken naar een passende oplossing! 2 april: Ik wacht nog op terugkoppeling van mijn collega. Hij zal controleren waar het mis gaat en anders het geld terug storten. Ik verwacht dat hij morgen of donderdag reageert. Anders horen we het graag. 7 april: Goed dat je contact opneemt! Mijn excuses voor het ongemak! Ik heb het nogmaals intern doorgezet. We nemen morgen contact met je op. 9 april: Onze excuses, hier heb je een nieuwe licentiecode. Maar de volgende beloftes worden niet nagekomen: 1. intern voor je navragen 2. dat er terugkoppeling komt van een collega 3. anders het geld terug storten 4. dat het intern wordt doorgezet 5. we nemen morgen contact met je op Sinds 9 april wordt er niet meer gereageerd door Productlicenties.nl, alle beloftes ten spijt. Ik heb nog steeds geen werkende licentie. En jullie komen ook niet met een oplossing voor mijn probleem. Jullie hebben nog steeds mijn geld niet terug gestort. 1/5
wim.hob... |16-04-2024

5/5
c... |15-04-2024

Top!

Top! 5/5
ni... |14-04-2024

5/5
i... |14-04-2024

5/5
sahinbeveilig... |13-04-2024

probleemloze installatie

snelle levering, geen problemen bij gebruik software. 4/5
cavdbl... |11-04-2024

Ging prima

Ging prima! Een oude windows 7 pc weer tijdelijk tot leven gewekt. De licentiecode werkte keurig. 5/5
peter.mees... |11-04-2024

Key Windows ongeldig

Heel slecht ervaring.....De licentie was ongeldig ik direct dit gemeld maar nog na twee dagen na de aankoop van en licentie Windows Pro ,ik hoor allen " wee zijn bezig , sorry is te druk " ik heb gevraagd of wel en vervang licentie of mijn geld terug maar tot nu toe geen van de twee , dus heel voorzichtig mee met dit winkel.... 1/5
julio-pata-de-po... |11-04-2024

Niets

Niets. Tijdens de installatie van windows 11-pro probleemloos geactiveerd. 4/5
koossierm... |11-04-2024

Prima

Prima, snel en houdenzich aan de afspraken 5/5
van-aag... |11-04-2024

Snel geregeld

Snel geregeld, en werkt zonder problemen! 5/5
ahmetmdur... |10-04-2024

Prima

Prima. Binnen 2 minuten de code. En die doet t ook gewoon. Wow 5/5
borispe... |10-04-2024

5/5
r.basg... |10-04-2024

De bestelling van het product

De bestelling van het product, in mijn geval een licentie, ging heel makkelijk. Voor mij is een duidelijk verbeterpunt dat zowel op de website als in de aankoop-email best een link had mogen staan naar de bron waar het product kan worden gedownload. In mijn geval had ik dat al gedaan, maar dit kan echt duidelijker. 4/5
apo... |09-04-2024

5/5
l.vandenheuv... |09-04-2024

gewoon goed snel en correct

gewoon goed snel en correct 5/5
... |08-04-2024

Twee licenties blijken niet te werken bijā€¦

Twee licenties blijken niet werken bij activate. Het aantal activates bij Microsoft op het licentie nummer is steeds verbruikt. Bovendien willen ze het aankoopbedrag niet terugbetalen, want ze kunnen niet controleren of de licentie misschien toch is gebruikt. Zo als waard is vertrouwt hij zijn gasten. Onbetrouwbaar bedrijf! 1/5
deinin... |08-04-2024

Snelle reactie + lic

Snelle reactie + lic. code 4/5
e.andri... |08-04-2024

5/5
corwib... |06-04-2024

5/5
adena... |06-04-2024

5/5
skipjer... |06-04-2024

3/5
laatpauld... |05-04-2024

5/5
erik.gruizi... |05-04-2024

Mooi snel

Mooi snel 4/5
mathijstij... |05-04-2024

Registratie van windows 11 pro enā€¦

Registratie van windows 11 pro en Microsoft Office 2021 pro loopt vlekkeloos. 5/5
druyt... |04-04-2024

4/5
renemargab... |04-04-2024

5/5
dirk... |03-04-2024

Criminelen

Op 20 maart heb ik een aankoop gedaan van een licentie voor Microsoft office. Direct na aankoop zou ik volgens de website de productlicentie ontvangen. Helemaal top dacht ik. De email bleef echter uit en daarom de klantenservice gecontacteerd. Deze konden mij alleen de informatie geven dat het iets langer ging duren. Hoe lang precies konden ze geen antwoord op geven. Oftewel, de info op de website over het direct ontvangen van de licentie klopt niet. Uiteindelijk heb ik een email ontvangen met de melding dat ze geen productlicenties meer op voorraad hebben en kreeg ik de vraag of ik mijn geld terug wilde of dat ik het bedrag wilde gebruiken voor aankoop van een ander product. Uiteraard wilde ik mijn geld terug hebben. Nu is het bijna 2 week verder en heb ik nog niets teruggekregen. Geen zaken doen dus met deze site! 1/5
wesselrijk... |03-04-2024

alles ok

alles ok 5/5
franscl... |02-04-2024

windows 11 code werkt

de eerste windows 11 code / licentie werkte niet, direct een nieuwe code gekregen en die werkt correct 5/5
hansje0... |02-04-2024

Super!!!!!

Super!!!!! 5/5
i... |31-03-2024

5/5
tje... |29-03-2024

Buitengewoon betrouwbaar en correctā€¦

Buitengewoon betrouwbaar en correct reagerend bedrijf! Vlot reagerend. Heel goede werking van de aankoop. Had een probleempje, maar dat lag aan mij en de oplossing was geen probleem vanuit Productlicenties! Geen loze beloften. Zeer aanbevolen!!! 5/5
fm.tu... |29-03-2024

5/5
g.ver... |29-03-2024

vlotte en vlugge afwerking

vlotte en vlugge afwerking 5/5
secretari... |28-03-2024

Eventjes geduurd voor het in orde was

Eventjes geduurd voor het in orde was , maar uiteindelijk alles werkt 5/5
e.van.da... |28-03-2024

Vlot

Vlot, duidelijk, en spotgoedkoop! Zeer tevreden! 5/5
dimitri.deho... |27-03-2024

Snel gekocht

Snel gekocht, snel geleverd, snel geĆÆnstalleerd. Binnen een uur weer aan het werk en dat alles voor een schappelijke prijs. 5/5
olavsw... |27-03-2024

Scherpe prijs, makkelijk proces en goede service

Na bestelling gelijk per e-mail de code ontvangen. Werkte gelijk zonder gedoe. Scherpe prijs, makkelijk proces en goede service (niet nodig gehad, maar gelezen in andere reviews) 5/5
licen... |27-03-2024

Helaas code werkte niet

Helaas code werkte niet. Ook de tweede niet. Aardige hulplijn maar kon er wss ook niets aan doen Gelukkig mijn code weer gevonden en het werkt weer. Geld terug? Tot vandaag geen reactie, denk dat ik het kan afschrijven.. 1/5
george.v... |27-03-2024

5/5
pvdkr... |27-03-2024

ik kan nog steeds geen windows 10ā€¦

ik kan nog steeds geen windows 10 krijgen 1/5
keijzer-negg... |26-03-2024

Zorgen dat de licentie meteen werkt

Zorgen dat de licentie meteen werkt. Krijg het niet werkend 1/5
leonmonta... |26-03-2024

5/5
yannickdelangh... |25-03-2024

Snel en goed

Snel en goed 5/5
jaapleer... |25-03-2024

Code werkte niet

Code werkte niet, nooit reactie gehad op klachtenmail. 1/5
oxindustr... |25-03-2024

Licentie wordt snel verstuurd en werkt.

Licentie wordt snel verstuurd en werkt. 5/5
st... |25-03-2024

De verkregen product key werkte niet

De verkregen product key werkte niet, maar na contact vriendelijk en snel (lees: in het weekend ā€˜s avonds) geholpen. Uiteindelijk goed opgelost en zeer tevreden. 5/5
arjanfoek... |22-03-2024

Alles prima.

Alles prima. Directe levering. 5/5
a.j.pol... |21-03-2024

code werkt niet

code werkt niet. 2 de code ook niet. daarna blijven zeuren over schermafbeeldingen. 1/5
all... |21-03-2024

Topper

De snelle reactie en vriendelijke afhandeling van de vraag die ik later stelde over de download. 5/5
l.vandenheuv... |21-03-2024

Activeerde gewoon maar….

Activeerde gewoon maar problemen later met corrupte code waardoor gewoon microsoft producten niet updaten of storing geven 4/5
nickot... |20-03-2024

Geen antwoord op mail voor instructies

Geen antwoord op mail voor instructies Wel code maar geen link 1/5
anjaklinkenber... |20-03-2024

Voor ons wat dit geen succes

Voor ons wat dit geen succes! Ik denk dat de code wel werkt maar wij hadden de verkeerde code uiteindelijk en die kon ook niet meer geruild worden. Uiteindelijk hebben wij onze code bij een ander bedrijf besteld en die werkt. Jammer! 1/5
chahollenbergs... |20-03-2024

snel de juiste en werkendeā€¦

snel de juiste en werkende licentiecodecode 5/5
a.b... |19-03-2024

5/5
zedd1... |19-03-2024

4/5
thijsdev... |18-03-2024

Aankoop was zo gedaan

Aankoop was zo gedaan. Gelijk op het scherm de licentie code en ook in je email en Windows 11 home was geactiveerd. Super snel en goed geprijsd 5/5
k... |17-03-2024

Snel geregeld na betaling de codeā€¦

Snel geregeld na betaling de code ontvangen die meteen werkte. Verrassend was wel dat alle prijzen op de website exclusief btw waren. Dat staat eigenlijk nergens duidelijk vermeld. 5/5
kruinin... |15-03-2024

4/5
j.m.v.nieuwenho... |13-03-2024

Zoals geadverteerd

Zoals geadverteerd. Afgelopen week een nieuwe pc in elkaar gezet en zocht online naar een betrouwbare goedkope oem licentie. Ontving de mail met de productcose vrijwel meteen, Windows was al voorgeĆÆnstalleerd en binnen no time geactiveerd. Zeer tevreden. 5/5
roderick.and... |12-03-2024

5/5
ruudlegd... |11-03-2024

4/5
jef.kerrem... |10-03-2024

Geen gedoe super snel.

Geen gedoe super snelle levering. 5/5
its.me... |09-03-2024

..

.. 4/5
klepzeiker2... |08-03-2024

Niet werkende licenties – W10+Office2021

Twee licenties gekocht, MS Office 2021 voor Windows, code wordt door MS niet herkend. MS Windows 10 Retail, code werkt niet. Ik ben Ict'er en weet hoe codes te activeren e.d. Deze verkochte codes zijn NIET ok. Een week na aankoop nog steeds geen oplossing. Edit: Na slechte beoordeling werd aktie ondernomen. Geld is teruggestort. Note: de mail van 6 Maart was de 4de, 1 Maart was de eerste mail. 3/5
alexbart... |08-03-2024

Licentiecode voor Windows 10 besteld

Licentiecode voor Windows 10 besteld. Makkelijk te vinden en te bestellen. Werd direct afgehandeld en verstuurd. En werkt perfect. 5/5
mdortm... |07-03-2024

Snel en werkt

Snel en werkt 5/5
michael_harm... |05-03-2024

Geen probleem en anders probeeen zijā€¦

Geen probleem en anders probeeen zij het op te lossen . 4/5
roger.ro... |05-03-2024

5/5
k.de.vri... |05-03-2024

De code van mijn gekochte code werktā€¦

De code van mijn gekochte code werkt niet en hulp daarvoor is minimaal. Een grote verbetering is dat je een nieuwe code krijgt die werkt. 1/5
mcharmi... |05-03-2024

microsoft office pro licentie

microsoft office pro licentie. gaf helaas aan dat de code niet werd herkend. hoop dat ik geholpen word na contact (wel snel reactie), helaas nog geen oplossing gekregen. Aangezien het andere product wel direct goed werkte heb ik nog enig vertrouwen dat het wordt opgelost. 2/5
akkermanje... |05-03-2024

windows 11 pro licentie

direct binnen en werkte juist. 5/5
akkermanje... |05-03-2024

Beloofd is beloofd

Beloofd is beloofd 5/5
p.reimer... |05-03-2024

3/5
kelvinsch... |05-03-2024

5/5
zonovergote... |05-03-2024

Snel zonder problemen te bestellen

Snel zonder problemen te bestellen 5/5
arendv... |04-03-2024

5/5
debart... |04-03-2024

5/5
ariemarkeste... |04-03-2024

Zeer snelle dienstverlening in geval er zich een probleem stelt tijdens de installatie.

5/5
thierry.br... |01-03-2024

5/5
wolter1... |01-03-2024

Snelle service met goede factureringā€¦

Snelle service met goede facturering via e-mail. 5/5
hans.oosterv... |01-03-2024

5/5
productlicenties... |29-02-2024

5/5
i... |28-02-2024

5/5
s.dr... |27-02-2024

Het werkt niet.

Het werkt niet. 1/5
e.pijnenb... |27-02-2024

Licentie was binnen enkele seconden opā€¦

Licentie was binnen enkele seconden op de mail 5/5
harmen1... |27-02-2024

5/5
g.schr... |26-02-2024

Vooral de service

Vooral de service. Ben nog niet klaar met het project, maar ze staan me nog steeds te woord. Duimpje :-). 5/5
edwinjanse... |26-02-2024

Snelle leve

Snelle levering 5/5
marco... |26-02-2024

5/5
martinherm... |25-02-2024

Downloaden en installatie lukte niet

Downloaden en installatie lukte niet, op vragen geen reactie gekregen 1/5
koos.borsb... |25-02-2024

5/5
haye.veens... |24-02-2024

5/5
dianawongsotaro... |24-02-2024

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, de code werkte meteen. 5/5
wielan... |23-02-2024

makkelijk

makkelijk 4/5
... |23-02-2024

Top service

Wat je besteld krijg je ook 5/5
jsbusma... |22-02-2024

Snel en goedkoop

De licentie binnen een minuut binnen gekregen en werkt perfect. Beter dan dat kan ik niet verwachten. 5/5
Steffenvddri... |22-02-2024

Prima

Prima, werkte in 1 keer. 5/5
tieme.kuy... |22-02-2024

Ik bestelde veel bij VariaKeys inā€¦

Ik bestelde veel bij VariaKeys in Amsterdam. Is goedkoper dan bij u, maar is maar 1 keer te gebruiken. Ik stuurde een mail maar beantwoorden wordt niet gedaan en ik ben niet de enigste met deze klacht! Telefonisch: niet te bereiken. Inspreken helpt niet. Dus, zondag bestelde ik daar nogmaals, maar ik begon met andere naam van de website en, eindigde met hun. toen ik reeds betaald had. Reg. nr. wat ik ontving was zelfs al in gebruik, maar contact? vergeet het maar! Jullie zijn en blijven nu mijn leverancier. 5/5
fr... |21-02-2024

5/5
k.e.e... |07-11-2023

4/5
tooster... |06-11-2023

Licentie doet het niet

Licentie doet het niet, en nog geen goede hulp ontvangen. 1/5
kevinvdv... |06-11-2023

Uitleg activatie

Wellicht de uitleg hoe men het product moet activeren meesturen met de product code. Maar goed aan de andere kant was het 5 minuten zoekwerk op Google. 5/5
marnixbr... |05-11-2023

Licenties verkopen die werken of bij deā€¦

Licenties verkopen die werken of bij de juiste pakket passen. Ik heb Office 2019 Pro Plus (VXDNY-4GCTR-XYHT4-HDPG3-GF6KP) gekocht, 3 uur aan het kloten geweest en uiteindelijk bij concurent gekocht die binnen 5 minuten erop zat inclusief activering. Deze was nog goedkoper ook. 1/5
milo.holu... |02-11-2023

5/5
mimg.kuijper... |02-11-2023

Goed,goed,goed

Goed advies, soepel contact en supersnelle levering van een licentie die direct werkte dus alle negatieve vooroordelen dat het voor die prijs dus wel niks zal zijnā€¦ā€¦ā€¦.. Hartstikke goed en erg tevreden 5/5
gerardkw... |02-11-2023

De snelle afhandeling

De snelle afhandeling. : ) Kan de licentie niet op een tweede pc installeren. : ( 4/5
sistariz... |01-11-2023

Product code werkt niet.maak niet uitā€¦

Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb 1/5
josefigueres... |01-11-2023

Snel geregeld.

Gezocht, gevonden, betaald en ontvangen en het werkt . 5/5
erikenjola... |01-11-2023

Direct een goede licentiecode gekregenā€¦

Direct een goede licentiecode gekregen voor Windows 11 pro. 5/5
m_koe... |31-10-2023

5/5
i... |31-10-2023

Goede prijzen

Goede prijzen. Als er wat is, goede ondersteuning, en snelle levering.. 5/5
i... |31-10-2023

Waarom binnen een paar dagen alweer 2ā€¦

Waarom binnen een paar dagen alweer 2 advertentieberichten in m'n email nadat ik iets bij jullie besteld heb? 2/5
tim.ho... |29-10-2023

Ik zag er tegen op dat de licentie nietā€¦

Ik zag er tegen op dat de licentie niet zou werken, maar dat viel dus mee. 5/5
pc-h... |28-10-2023

Werkt prima zonder problemen.

Werkt prima zonder problemen. 5/5
amar.raghoen... |28-10-2023

Snel en tegen een prima prijs.

Snel en tegen een prima prijs. 5/5
tbi... |27-10-2023

Snel de licentie via de mail

Snel de licentie via de mail. Tevreden! 5/5
jandejong1... |26-10-2023

5/5
martin.hel... |25-10-2023

mijn licentie doet het niet

mijn licentie doet het niet 1/5
hmmvanrooi... |25-10-2023

Werkt niet

Betaald door ideal en kijk. Werkt niet 1/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering

Snelle levering Heel tevreden over de licentie. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Product OK, geen faktuur.

Productcode geleverd. Geen faktuur ontvangen en deze is ook niet op de site in je account te downloaden. 3/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 10 lisentie besteld

Windows 10 lisentie besteld . Snelle levering na overboeking . 5/5
Anoniem |25-10-2023

Binnen 15 minuten geleverd: grapje

Ik had nog van tevoren gelezen of ze wel te vertrouwen waren. Dat leek zo. Licentie besteld en met iDeal betaald. Super makkelijk. Netjes automatisch factuur gekregen. Maar geen licentie. Niet na een kwartier en nu nog niet. Ik laat het er niet bij zitten. 1/5
Anoniem |25-10-2023

2 licenties aangeschaft waarvan er 1 inā€¦

2 licenties aangeschaft waarvan er 1 in eerste instantie niet goed werkte, na wat mail contact had ik binnen 1 dag een nieuwe werkende licentie. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Top alles werkt goed

Snel nette site 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering. Werkende sleutel.

Na bestelling stond de sleutel direct in de mailbox. Super snel dus!Helaas werkte deze niet. Ik heb na wat proberen een nieuwe sleutel gekregen. Deze werkte prima! 4/5
Anoniem |25-10-2023

Gewoon goed

Gewoon goed. Bestellen, betalen, meteen geleverd en geĆÆnstalleerd.Werkt perfect 5/5
Anoniem |25-10-2023

levering is snel

levering is snel lang wachten hoe je niet voor je het binnen hebt via e-mail 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik heb een licensie voor windows 10ā€¦

Ik heb een licensie voor windows 10 home gekregen terwijl ik 10 pro gekocht heb. En nu al 2 dagen bezig met wachten op hulp vanuit jullie. Hele trage hulp vanuit jullie. 1/5
Anoniem |25-10-2023

Maak een goede gebruiksaanwijzing.

Nadat je de key hebt krijg je niet veel instructies. Het downloaden en installeren van Windows was nog best een werk en de video op jullie site was niet heel prettig en ging veel te snel.Ik mis echt een goede stap voor stap gebruiksaanwijzing. 2/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie direct ontvangen en werkteā€¦

Licentie direct ontvangen en werkte prima 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik zou 5 sterren geven als ik direct deā€¦

Ik zou 5 sterren geven als ik direct de juiste code had gekregen, maar ik kreeg eerst een niet werkende code, en pas na een poos heen en weer gemail/geapp kreeg ik een werkende code. Ik zie ook in de andere reviews dat ik niet de enige ben met dit gedoe. Ik snap niet waarom dit niet anders kan, dat scheelt een hoop frustraties voor de kopers van de licenties. 3/5
Anoniem |25-10-2023

licentie werkt prima maar er werd nietā€¦

licentie werkt prima maar er werd niet vermeld dat het over een OEM-licentie gaat. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Topper !

Werkt als een tierelier.Binnen 10 minuten email binnen met activatie. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Werkt als een zonnetje en die ene keerā€¦

Werkt als een zonnetje en die ene keer dat het niet direct in 1X lukt, krijg je alle hulp. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goed geregel licentie code gelijkā€¦

Goed geregel licentie code gelijk binnen en werkt perfect 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima!

Goede prijs en snel geleverd. De licenties werken uitstekend. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en makkelijk

Key was gelijk binnen en kon hem direct gebruiken. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld, bij afrekenen gelijk de licentie ontvangen en die werd gelijk geaccpteerd 4/5
Anoniem |25-10-2023

Koop key

Koop key, krijg key, gebruik key... Ja wat meer kan goed gaan. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 11 Pro installeren en activeren.

Vanaf het doornemen voor de mogelijkheden en YT video uitleg, downloaden, installeren en activeren is alles simpelweg meteen goed gegaan. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Installatie ging goed

Installatie ging goed. Product ligt direct in je mail inbox na betaling. Heel handig om te kunnen chatten via de website. Je werd direct geholpen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle en correcte levering vanuit Nederland naar Belgiƫ.

Snelle en correcte levering vanuit Nederland naar Belgiƫ. Dag A besteld, dag B geleverd 5/5
Anoniem |25-10-2023

Top service

Snel geregeld. Besteld. Licentie gekregen en ik kon er gelijk mee verder. Tip service 5/5
Anoniem |25-10-2023

Duidelijke site

Duidelijke site, betalen via IDEAl en binnen 5 minuten een mailtje met Licentie.Als er een probleem is krijg je een snel en een goed antwoord om je verder te helpen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle reactie

Snelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem.Super!!! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Makkelijk te vinden en snel binnenā€¦

Makkelijk te vinden en snel binnen gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Mooie prijs,snel geleverd.

Mooie prijs,Snel geleverd.Werkte gelijk. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro licentie gekocht, activering werkte niet. Even een mail gestuurd en binnen 10 min een alternatieve code ontvangen die wel werkte. Prima opgelost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik had een download Windows 10 nodig enā€¦

Ik had een download Windows 10 nodig en vond deze bij Productlicensies. Na betaling kreeg ik de link van de download direct in mijn mailbox. De installatie verliep zonder problemen. Zeer tevreden. Richard 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en makkelijk!

Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe computer (windows 11 pro). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima levering en service nadat licentie niet kon activeren

Gekocht licentie gaf melding dat deze al in gebruik was. Na melding per e-mail een nieuwe key ontvangen en deze werkte wel. Binnen 30 minuten was de licentie gekocht en actief genaakt. Prima service! 5/5
Anoniem |25-10-2023

De key had ik in 15 minuten binnen

De key had ik in 15 minuten binnen. Ik was de key aan het invoeren en deze werkte niet. Nog voor ik de contactgegevens kon opzoeken had ik een mail van ze met de vraag of alles goed was gegaan.Aangegeven dat deze niet werkte. Ze vroegen me hoe ik ging installeren (upgrade of nieuwe installatie) en kreeg direct een andere key. Die werkte wel in een keer. Dus super ondersteuning. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Had snel een Windows 10 Pro licentieā€¦

Had snel een Windows 10 Pro licentie nodig voor een installatie van een laptop zonder meegeleverde licentie. Hiervoor een retail Windows 10 pro licentie gekocht, was na het betalen al direct in beeld en hoefde zelfs niet op de mail te wachten (die krijg je ook nog met de licentiecode)! Top service, zeer tevreden. En dat voor een fractie van de orginele prijs. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Missing link naar downloadpagina voor programma waarvoor licentie is gekocht.

De licentie en betaling daarvan was heel gemakkelijk te doen op jullie website.Maar ik had een licentie voor Windows 10 professional besteld en gekregen en mocht daarna zelf op internet gaan zoeken naar een downloadpagina voor dat programma. Ik had minstens verwacht dat op jullie pagina een link zou staan naar een betrouwbare downloadsite, echt jammer dat jullie die service niet leveren. 2/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie gekocht

Licentie gekocht, ging soepel, maar bleek niet te werken. Meteen gemaild en kreeg vrijwel direct een antwoord. Nog geen oplossing, maar wel contact. Bij een volgende poging licentie te activeren werkte het wel, Snelle reactie wordt zeer gewaardeerd. Even ter verduidelijking: ik waardeer de snelle reactie, waarbij overigens gevraagd werd om een screenshot. Om dat te verkrijgen moest ik de licentie opnieuw invoeren, waarna het wel werkte en eventuele medewerking van het probleemteam niet meer nodig was. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goede snelle service

Goede snelle service, werkende productcode, erg blij mee. Goede hulpservice die eventuele foutcodes bij activatie oplost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

De gevraagde licentie werd snelā€¦

De gevraagde licentie werd snel afgeleverd zoals beschreven en verwacht 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle service voor weinig geld

Snelle service voor weinig geld, direct kunnen activeren 5/5
Anoniem |25-10-2023

Toch zeer tevreden

Windows 10 pro retail licentie gekocht. Bij activeren de melding ontvangen dat de licentie reeds is gebruikt. Meermaals contact gezocht met de verkoper maar die heeft nu al meer dan een week niet gereageerd op pogingen tot contact. Geld weg en geen licentie. Voor veel mensen werkt het ook wel dus denk dat het een gevalletje roulette is.Update:Mailtje ontvangen van productlicenties met een nieuwe werkende licentie. Jammer dat het door een technische storing via hier moest worden opgelost, maar voor de rest een heel nette en adequate afhandeling van het probleem. Daardoor ook de bump van 1 naar 4 sterren, 5 sterren als ik dit issue uberhaubt niet had gehad. 4/5
Anoniem |25-10-2023

top service

de eerste code die ik kreeg werkte niet, maar na contact met de helpdesk kreeg ik een nieuwe en werkte het prima. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goede prijs

Goede prijs; snelle levering. Gewoon goed. Wat je van een webwinkel mag verwachten. Top. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Super snel een licentie bemachtigen?

Binnen een paar minuten een nieuwe licentie? Kies product, maak account aan, betaal, Google naam installatiebestand, installeer software, naar je e-mail inbox, kopieer licentie, voeg licentie toe aan installatie enā€¦klaar ben je. Top services en ook een fractie van de prijs. Tevreden klant! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Levering zeer snel

Levering zeer snel, en werkt voortreffelijk. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Bij installatie van mijn systeem

Bij installatie van mijn systeem, kort geleden, werkte alles prima. Maar ik weet niet of dat zo blijft.Belangrijke vraag, waar ik bij jullie geen antwoord op kon vinden, is hoe lang een licentie geldig is. En als je dat bij Microsoft probeert op te zoeken, krijg je ook bij hen daar geen duidelijk antwoord op. En de licentie documenten zijn hoogstens leesbaar voor een getrainde jurist. 3/5
Anoniem |25-10-2023

Je besteld het code

Je besteld het code, je krijgt het gelijk via email binnen. En het activeert je Windows gelijk al met al Toppieā—ļø 5/5
Anoniem |25-10-2023

Na betaling had ik na vijf minuten mijnā€¦

Na betaling had ik na vijf minuten mijn key. Werkt perfect. Ik ben heel tevreden. Een echte aanrader. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Nooit de codes per email ontvangen

Nooit de codes per email ontvangen. Wel op de site zelf gelukkig en ik had ze opgeschreven anders was ik ze kwijt. Slechte zaak!!!Codes werkten wel. Sorry voor de 2 sterren, maar geen email ter bevestiging van de bestelling met de codes is iets essentieels!Update: Zat NIET in mijn spam. Wel meteen een e-mail ontvangen van Jesse. Goede service! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Product naar wens

Product naar wens, snel geleverd en een vriendelijke en snelle service via de mail. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en soepel de licenties ontvangen

Snel en soepel de licenties ontvangen. Super. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Gewoon een werkende code retail windowsā€¦

Gewoon een werkende code retail windows 10 gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie gekocht werkte niet gemaildā€¦

Licentie gekocht werkte niet gemaild binnen5 minuten antwoord en is goed opgelost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Perfect produkt voldoet aan deā€¦

Perfect produkt voldoet aan de verwachtingen, binnen 15 minuten het benodigde ontvangen wat je niet vaak meer meemaakt. Daarnaast uiterst betrouwbare club, waar ik graag nog eens zaken mee doe ! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Binnen enkele minuten Licentie binnen

Na betaling, na enkele minuten licentie binnen. Bij het activeren kreeg in eerst een melding dat het niet gelukt was, maar na herstart werkte het naar behoren. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Direct een geldige nieuwe licentie

Na een verandering aan mijn pc (nieuw moederbord), bleek ik een nieuwe Windows-licentie nodig te hebben. Ideaal om, ook in het weekend, direct een werkende code te kunnen krijgen en tegen een goede prijs! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie on line aangeschaft

Licentie on line aangeschaft, na betalen kon ik de licentie vanaf de site kopieren en plakken, en dit werkte direct, geen probleem ondervonden. De licentie heb ik ook in mijn mailbox gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

het werkt gewoon, legale software

het werkt gewoon, prima als je zo legale software kan kopen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Uitstekende probleem afhandeling

Leverantie was in eerste instantie niet in orde. Dat bleek na contact met de helpdesk. De helpdesk overlegde met medewerker Jesse, die direct per mail contact opnam en na overleg een andere licentiecode stuurde. Geweldig zo attent dit afgehandeld is. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en goed geregeld, voor betaalbare prijs

Snel geregeld en licentie werkte direct zonder problemen.Was een beetje huiverig om t te proberen maar na het lezen van andere recenties toch de gok gewaagd.Is zeker een aanrader, een Windows licentie voor een betaalbare prijs. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!! Heel erg tevreden! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Was in het begin een beetje sceptischā€¦

Was in het begin een beetje sceptisch om een product key aan te schaffen omdat het best wel goedkoop was. Na wat ervaringen gelezen te hebben dacht ik ga het gewoon proberen. Met succes, na me betaling kreeg ik gelijk de bon met daarop me key, ingevoerd en geactiveerd. Al met al als je twijfels had om te te bestellen hoop ik met deze review die weg genomen te hebben 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima zaak, gewoon hier je licenties bestellen.

In eerste instantie deed mijn code in het weekend het niet, maar meteen de maandag erna kreeg ik, na het telefonisch proberen te activeren via Microsoft en de melding dat deze code geblokkeerd was, een nieuwe code die het wel deed op mijn Windows 10 pro. Dus vanwege de nette afwikkeling toch die 5 sterren. Hier kan je prima je licenties kopen, scheelt je enorm veel geld! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Productlicenties.nl heeft zelfs op eenā€¦

Productlicenties.nl heeft zelfs op een zondag gereageerd en ik ben verder goed geholpen . Ik heb een windows 10 pro licentie aangeschaft maar ik had bij het online bestellen mij vergist in de windows versie.Ik kreeg een vouchercode per e-mail gestuurd en ik kon de juiste versie nl. windows 11pro aankopen.Windows 11 pro is geactiveerd! Dank voor de snelle service en het werkt goed! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Eerlijk en zeer goede service.

Ik had een vraag over licentie, mbt of het wel/niet mogelijk was.Stelde de vraag begin vd avond en de medewerkster heeft de vraag doorgezet.De volgende dag had ik vrijwel direkt een antwoordt van Productlicensies.Toekomstige licensies zal ik ook zeker via hen aanschaffen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentiecode werkte in eerste instantie niet

Licentiecode werkte in eerste instantie niet, maar is dezelfde dag netjes opgelost. 5/5
j.gooi... |24-10-2023

5/5
dobb... |24-10-2023

Krijg m’n geld niet terug na verkeerdeā€¦

Krijg m'n geld niet terug na verkeerde bestelling. Er werd een voorwaarde op m'n mouw gespeld. Voor mij geen twee keer meer. 2/5
cwaw... |23-10-2023

Snel, goedkoop, en goed!

Ik had mijn Windows 11 Pro activatiecode binnen 10 seconden in mijn mailbox. Supersimpel, en scherpe prijs, heel tevreden mee. 5/5
janjo... |22-10-2023

10 seconden… Top

Na betalen binnen 10 seconden weer een volledig werkende versie van Windows.... Precies waar ik om vroeg dus.... 5/5
jan.v.dru... |22-10-2023

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven, zeer eenvoudig te realiseren en de prijzen zijn top! Ik ben dus zeer tevredenā€¦.. 5/5
dju... |21-10-2023

Gebruikte licentie toch vrijgegeven

Microsoft gaf aan dat de licentie al in gebruik was en dat het niet de bedoeling is om licenties her te gebruiken. Gelukkig hebben ze mij wel geholpen. 3/5
anto... |20-10-2023

4/5
tijnscha... |20-10-2023

5/5
wimdumon... |19-10-2023

4/5
i... |19-10-2023

bij mij geen loze beloften

bij mij geen loze beloften, het werkte gewoon 5/5
aart.... |18-10-2023

Heb een code voor windows 11 proā€¦

Heb een code voor windows 11 pro gekocht heb binnen 1 min na betaling gelijkt de code en werkt meteen 5/5
joerypi... |18-10-2023

5/5
arjen.gr... |17-10-2023

Eenvoudig en snel

Het was snel en makkelijk om windows 10 te kopen 5/5
nicka1... |17-10-2023

5/5
r... |17-10-2023

snelle en veilige afhandeling

snelle en veilige afhandeling 4/5
blijdatikw... |17-10-2023

Gewoon relaxt, tevreden!

Ik ben zeer tevreden van jullie vlotte service. Eerlijk ook kan er niet veel fout gaan bij het bestellen van een product licentie, dus daar verwacht ik niet meteen problemen van. Dus keurig, gewoon goed, relaxte service. Bedankt! Vandaar 4 of 5 toch. Goede score! 4/5
degeyter.den... |16-10-2023

Pro-actief support

Pro-actief support. Zalig... 5/5
jan.spa... |15-10-2023

Prima en supersnel binnen.

Prima en supersnel binnen. 5/5
kenni... |13-10-2023

Top

Top 5/5
richard.s... |13-10-2023

de code werkte eerste instantie niet.

de code werkte eerste instantie niet. contact opgenomen via email en netjes een nieuwe code gekregen via de mail en die werkte wel dus kortom het is een eerlijk bedrijf 5/5
rickvancu... |11-10-2023

De licentie sleutel werkte niet was alā€¦

De licentie sleutel werkte niet was al in gebruik dus bij deze bedankt om 16 ā‚¬ te stelen van mij ga overal slechte recensies zetten van jullie want waarom goede recensies zetten ls jullie geld stelen met gebruikte sleutels gemakkelijk geld verdien ik stuur jullie site door aan Microsoft 1/5
berten.vanha... |11-10-2023

Op de productpagina duidelijkerā€¦

Op de productpagina duidelijker aangeven of het een OEM of retail versie betreft. Op de afrekenpagina vermelden of het een OEM of retail versie betreft. Op mijn vraag via Whatsapp of de key overdraagbaar is naar andere pc's werd positief geantwoord. Derhalve schafte ik de key aan, om er vervolgens achter te komen dat het toch een OEM key betrof... Ik werd verkeerd geĆÆnformeerd dus, omdat ik een onlogische vraag stelde, omdat ik tijdens de aanschaf geen feedback kon vinden over wat voor type key ik aan het aanschaffen was. 2/5
tijsvdbo... |10-10-2023

Perfecte Windows 10 Code

Heb hier een windows 10 pro code gekocht om mijn computer te activeren. Na het kopen van de code kwam hij mooi in mijn email binnen en kon ik deze gelijk activeren. 5/5
... |11-01-2023

Licentie gekocht

Licentie gekocht , kregel een tip op mijn werk voor productlicentie.nl, De code stond razend snel in mijn mailbox en werkte perfect (Windows 10 pro) 4/5
... |17-02-2023

Super snel codes in mijn mail

Super snel codes in mijn mail. Had vraag en deze werd ook snel beantwoord. Wilde geen dure office 365 met maandelijkse kosten. Dan is dit de beste oplossing. 5/5
... |20-01-2023

Snel makkelijk en scherp geprijsd, super mooi product werkt goed

Snelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem. Super!!! 4.5/5
... |11-02-2023

Ik had een download Windows 10 nodig enā€¦

Ik had een download Windows 10 nodig en vond deze bij Productlicensies. Na betaling kreeg ik de link van de download direct in mijn mailbox. De installatie verliep zonder problemen. Zeer tevreden. 5/5
... |17-02-2023

Uitstekende en snelle service

Sleutel was in enkele seconden binnen. Helaas ging Windows activatie niet gelijk goed, dus kreeg ik gelijk een nieuwe sleutel. Deze werkte wel gelijk. Dus prima en snelle service! Dus super ondersteuning. 5/5
... |19-05-2023

Goede communicatie en snel reageren opā€¦

Goede communicatie en snel reageren op mijn vragen 5/5
stevensrit... |09-10-2023

Werkte gelijk goed

Werkte gelijk goed, scheelt een hoop geld. 5/5
wouter15... |09-10-2023
Wie is Productlicenties.nl?
DĆ© partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dƩ webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privƩ als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

  • Directe levering van je licentie per mail
  • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
  • Duidelijke installatie instructies
  • Compleet legaal met registratie garantie
  • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting