4.1/5

Een overzicht van alle reviews van afgelopen periode. Ben je zelf ook tevreden over onze service of juist ontevreden? Laat een review achter 🙂

5/5
k.e.e... |07-11-2023

4/5
tooster... |06-11-2023

Licentie doet het niet

Licentie doet het niet, en nog geen goede hulp ontvangen. 1/5
kevinvdv... |06-11-2023

Uitleg activatie

Wellicht de uitleg hoe men het product moet activeren meesturen met de product code. Maar goed aan de andere kant was het 5 minuten zoekwerk op Google. 5/5
marnixbr... |05-11-2023

Licenties verkopen die werken of bij de…

Licenties verkopen die werken of bij de juiste pakket passen. Ik heb Office 2019 Pro Plus (VXDNY-4GCTR-XYHT4-HDPG3-GF6KP) gekocht, 3 uur aan het kloten geweest en uiteindelijk bij concurent gekocht die binnen 5 minuten erop zat inclusief activering. Deze was nog goedkoper ook. 1/5
milo.holu... |02-11-2023

5/5
mimg.kuijper... |02-11-2023

Goed,goed,goed

Goed advies, soepel contact en supersnelle levering van een licentie die direct werkte dus alle negatieve vooroordelen dat het voor die prijs dus wel niks zal zijn……….. Hartstikke goed en erg tevreden 5/5
gerardkw... |02-11-2023

De snelle afhandeling

De snelle afhandeling. : ) Kan de licentie niet op een tweede pc installeren. : ( 4/5
sistariz... |01-11-2023

Product code werkt niet.maak niet uit…

Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb 1/5
josefigueres... |01-11-2023

Snel geregeld.

Gezocht, gevonden, betaald en ontvangen en het werkt . 5/5
erikenjola... |01-11-2023

Direct een goede licentiecode gekregen…

Direct een goede licentiecode gekregen voor Windows 11 pro. 5/5
m_koe... |31-10-2023

5/5
i... |31-10-2023

Goede prijzen

Goede prijzen. Als er wat is, goede ondersteuning, en snelle levering.. 5/5
i... |31-10-2023

Waarom binnen een paar dagen alweer 2…

Waarom binnen een paar dagen alweer 2 advertentieberichten in m'n email nadat ik iets bij jullie besteld heb? 2/5
tim.ho... |29-10-2023

Ik zag er tegen op dat de licentie niet…

Ik zag er tegen op dat de licentie niet zou werken, maar dat viel dus mee. 5/5
pc-h... |28-10-2023

Werkt prima zonder problemen.

Werkt prima zonder problemen. 5/5
amar.raghoen... |28-10-2023

Snel en tegen een prima prijs.

Snel en tegen een prima prijs. 5/5
tbi... |27-10-2023

Snel de licentie via de mail

Snel de licentie via de mail. Tevreden! 5/5
jandejong1... |26-10-2023

5/5
martin.hel... |25-10-2023

mijn licentie doet het niet

mijn licentie doet het niet 1/5
hmmvanrooi... |25-10-2023

Werkt niet

Betaald door ideal en kijk. Werkt niet 1/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering

Snelle levering Heel tevreden over de licentie. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Product OK, geen faktuur.

Productcode geleverd. Geen faktuur ontvangen en deze is ook niet op de site in je account te downloaden. 3/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 10 lisentie besteld

Windows 10 lisentie besteld . Snelle levering na overboeking . 5/5
Anoniem |25-10-2023

Binnen 15 minuten geleverd: grapje

Ik had nog van tevoren gelezen of ze wel te vertrouwen waren. Dat leek zo. Licentie besteld en met iDeal betaald. Super makkelijk. Netjes automatisch factuur gekregen. Maar geen licentie. Niet na een kwartier en nu nog niet. Ik laat het er niet bij zitten. 1/5
Anoniem |25-10-2023

2 licenties aangeschaft waarvan er 1 in…

2 licenties aangeschaft waarvan er 1 in eerste instantie niet goed werkte, na wat mail contact had ik binnen 1 dag een nieuwe werkende licentie. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Top alles werkt goed

Snel nette site 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle levering. Werkende sleutel.

Na bestelling stond de sleutel direct in de mailbox. Super snel dus!Helaas werkte deze niet. Ik heb na wat proberen een nieuwe sleutel gekregen. Deze werkte prima! 4/5
Anoniem |25-10-2023

Gewoon goed

Gewoon goed. Bestellen, betalen, meteen geleverd en geĂŻnstalleerd.Werkt perfect 5/5
Anoniem |25-10-2023

levering is snel

levering is snel lang wachten hoe je niet voor je het binnen hebt via e-mail 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik heb een licensie voor windows 10…

Ik heb een licensie voor windows 10 home gekregen terwijl ik 10 pro gekocht heb. En nu al 2 dagen bezig met wachten op hulp vanuit jullie. Hele trage hulp vanuit jullie. 1/5
Anoniem |25-10-2023

Maak een goede gebruiksaanwijzing.

Nadat je de key hebt krijg je niet veel instructies. Het downloaden en installeren van Windows was nog best een werk en de video op jullie site was niet heel prettig en ging veel te snel.Ik mis echt een goede stap voor stap gebruiksaanwijzing. 2/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie direct ontvangen en werkte…

Licentie direct ontvangen en werkte prima 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik zou 5 sterren geven als ik direct de…

Ik zou 5 sterren geven als ik direct de juiste code had gekregen, maar ik kreeg eerst een niet werkende code, en pas na een poos heen en weer gemail/geapp kreeg ik een werkende code. Ik zie ook in de andere reviews dat ik niet de enige ben met dit gedoe. Ik snap niet waarom dit niet anders kan, dat scheelt een hoop frustraties voor de kopers van de licenties. 3/5
Anoniem |25-10-2023

licentie werkt prima maar er werd niet…

licentie werkt prima maar er werd niet vermeld dat het over een OEM-licentie gaat. 4/5
Anoniem |25-10-2023

Topper !

Werkt als een tierelier.Binnen 10 minuten email binnen met activatie. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Werkt als een zonnetje en die ene keer…

Werkt als een zonnetje en die ene keer dat het niet direct in 1X lukt, krijg je alle hulp. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goed geregel licentie code gelijk…

Goed geregel licentie code gelijk binnen en werkt perfect 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima!

Goede prijs en snel geleverd. De licenties werken uitstekend. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en makkelijk

Key was gelijk binnen en kon hem direct gebruiken. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld, bij afrekenen gelijk de licentie ontvangen en die werd gelijk geaccpteerd 4/5
Anoniem |25-10-2023

Koop key

Koop key, krijg key, gebruik key... Ja wat meer kan goed gaan. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 11 Pro installeren en activeren.

Vanaf het doornemen voor de mogelijkheden en YT video uitleg, downloaden, installeren en activeren is alles simpelweg meteen goed gegaan. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Installatie ging goed

Installatie ging goed. Product ligt direct in je mail inbox na betaling. Heel handig om te kunnen chatten via de website. Je werd direct geholpen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle en correcte levering vanuit Nederland naar België.

Snelle en correcte levering vanuit Nederland naar België. Dag A besteld, dag B geleverd 5/5
Anoniem |25-10-2023

Top service

Snel geregeld. Besteld. Licentie gekregen en ik kon er gelijk mee verder. Tip service 5/5
Anoniem |25-10-2023

Duidelijke site

Duidelijke site, betalen via IDEAl en binnen 5 minuten een mailtje met Licentie.Als er een probleem is krijg je een snel en een goed antwoord om je verder te helpen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle reactie

Snelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem.Super!!! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Makkelijk te vinden en snel binnen…

Makkelijk te vinden en snel binnen gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Mooie prijs,snel geleverd.

Mooie prijs,Snel geleverd.Werkte gelijk. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro licentie gekocht, activering werkte niet. Even een mail gestuurd en binnen 10 min een alternatieve code ontvangen die wel werkte. Prima opgelost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Ik had een download Windows 10 nodig en…

Ik had een download Windows 10 nodig en vond deze bij Productlicensies. Na betaling kreeg ik de link van de download direct in mijn mailbox. De installatie verliep zonder problemen. Zeer tevreden. Richard 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en makkelijk!

Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe computer (windows 11 pro). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima levering en service nadat licentie niet kon activeren

Gekocht licentie gaf melding dat deze al in gebruik was. Na melding per e-mail een nieuwe key ontvangen en deze werkte wel. Binnen 30 minuten was de licentie gekocht en actief genaakt. Prima service! 5/5
Anoniem |25-10-2023

De key had ik in 15 minuten binnen

De key had ik in 15 minuten binnen. Ik was de key aan het invoeren en deze werkte niet. Nog voor ik de contactgegevens kon opzoeken had ik een mail van ze met de vraag of alles goed was gegaan.Aangegeven dat deze niet werkte. Ze vroegen me hoe ik ging installeren (upgrade of nieuwe installatie) en kreeg direct een andere key. Die werkte wel in een keer. Dus super ondersteuning. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Had snel een Windows 10 Pro licentie…

Had snel een Windows 10 Pro licentie nodig voor een installatie van een laptop zonder meegeleverde licentie. Hiervoor een retail Windows 10 pro licentie gekocht, was na het betalen al direct in beeld en hoefde zelfs niet op de mail te wachten (die krijg je ook nog met de licentiecode)! Top service, zeer tevreden. En dat voor een fractie van de orginele prijs. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Missing link naar downloadpagina voor programma waarvoor licentie is gekocht.

De licentie en betaling daarvan was heel gemakkelijk te doen op jullie website.Maar ik had een licentie voor Windows 10 professional besteld en gekregen en mocht daarna zelf op internet gaan zoeken naar een downloadpagina voor dat programma. Ik had minstens verwacht dat op jullie pagina een link zou staan naar een betrouwbare downloadsite, echt jammer dat jullie die service niet leveren. 2/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie gekocht

Licentie gekocht, ging soepel, maar bleek niet te werken. Meteen gemaild en kreeg vrijwel direct een antwoord. Nog geen oplossing, maar wel contact. Bij een volgende poging licentie te activeren werkte het wel, Snelle reactie wordt zeer gewaardeerd. Even ter verduidelijking: ik waardeer de snelle reactie, waarbij overigens gevraagd werd om een screenshot. Om dat te verkrijgen moest ik de licentie opnieuw invoeren, waarna het wel werkte en eventuele medewerking van het probleemteam niet meer nodig was. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goede snelle service

Goede snelle service, werkende productcode, erg blij mee. Goede hulpservice die eventuele foutcodes bij activatie oplost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

De gevraagde licentie werd snel…

De gevraagde licentie werd snel afgeleverd zoals beschreven en verwacht 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snelle service voor weinig geld

Snelle service voor weinig geld, direct kunnen activeren 5/5
Anoniem |25-10-2023

Toch zeer tevreden

Windows 10 pro retail licentie gekocht. Bij activeren de melding ontvangen dat de licentie reeds is gebruikt. Meermaals contact gezocht met de verkoper maar die heeft nu al meer dan een week niet gereageerd op pogingen tot contact. Geld weg en geen licentie. Voor veel mensen werkt het ook wel dus denk dat het een gevalletje roulette is.Update:Mailtje ontvangen van productlicenties met een nieuwe werkende licentie. Jammer dat het door een technische storing via hier moest worden opgelost, maar voor de rest een heel nette en adequate afhandeling van het probleem. Daardoor ook de bump van 1 naar 4 sterren, 5 sterren als ik dit issue uberhaubt niet had gehad. 4/5
Anoniem |25-10-2023

top service

de eerste code die ik kreeg werkte niet, maar na contact met de helpdesk kreeg ik een nieuwe en werkte het prima. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Goede prijs

Goede prijs; snelle levering. Gewoon goed. Wat je van een webwinkel mag verwachten. Top. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Super snel een licentie bemachtigen?

Binnen een paar minuten een nieuwe licentie? Kies product, maak account aan, betaal, Google naam installatiebestand, installeer software, naar je e-mail inbox, kopieer licentie, voeg licentie toe aan installatie en…klaar ben je. Top services en ook een fractie van de prijs. Tevreden klant! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Levering zeer snel

Levering zeer snel, en werkt voortreffelijk. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Bij installatie van mijn systeem

Bij installatie van mijn systeem, kort geleden, werkte alles prima. Maar ik weet niet of dat zo blijft.Belangrijke vraag, waar ik bij jullie geen antwoord op kon vinden, is hoe lang een licentie geldig is. En als je dat bij Microsoft probeert op te zoeken, krijg je ook bij hen daar geen duidelijk antwoord op. En de licentie documenten zijn hoogstens leesbaar voor een getrainde jurist. 3/5
Anoniem |25-10-2023

Je besteld het code

Je besteld het code, je krijgt het gelijk via email binnen. En het activeert je Windows gelijk al met al Toppie❗️ 5/5
Anoniem |25-10-2023

Na betaling had ik na vijf minuten mijn…

Na betaling had ik na vijf minuten mijn key. Werkt perfect. Ik ben heel tevreden. Een echte aanrader. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Nooit de codes per email ontvangen

Nooit de codes per email ontvangen. Wel op de site zelf gelukkig en ik had ze opgeschreven anders was ik ze kwijt. Slechte zaak!!!Codes werkten wel. Sorry voor de 2 sterren, maar geen email ter bevestiging van de bestelling met de codes is iets essentieels!Update: Zat NIET in mijn spam. Wel meteen een e-mail ontvangen van Jesse. Goede service! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Product naar wens

Product naar wens, snel geleverd en een vriendelijke en snelle service via de mail. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en soepel de licenties ontvangen

Snel en soepel de licenties ontvangen. Super. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Gewoon een werkende code retail windows…

Gewoon een werkende code retail windows 10 gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie gekocht werkte niet gemaild…

Licentie gekocht werkte niet gemaild binnen5 minuten antwoord en is goed opgelost. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Perfect produkt voldoet aan de…

Perfect produkt voldoet aan de verwachtingen, binnen 15 minuten het benodigde ontvangen wat je niet vaak meer meemaakt. Daarnaast uiterst betrouwbare club, waar ik graag nog eens zaken mee doe ! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Binnen enkele minuten Licentie binnen

Na betaling, na enkele minuten licentie binnen. Bij het activeren kreeg in eerst een melding dat het niet gelukt was, maar na herstart werkte het naar behoren. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Direct een geldige nieuwe licentie

Na een verandering aan mijn pc (nieuw moederbord), bleek ik een nieuwe Windows-licentie nodig te hebben. Ideaal om, ook in het weekend, direct een werkende code te kunnen krijgen en tegen een goede prijs! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentie on line aangeschaft

Licentie on line aangeschaft, na betalen kon ik de licentie vanaf de site kopieren en plakken, en dit werkte direct, geen probleem ondervonden. De licentie heb ik ook in mijn mailbox gekregen 5/5
Anoniem |25-10-2023

het werkt gewoon, legale software

het werkt gewoon, prima als je zo legale software kan kopen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Uitstekende probleem afhandeling

Leverantie was in eerste instantie niet in orde. Dat bleek na contact met de helpdesk. De helpdesk overlegde met medewerker Jesse, die direct per mail contact opnam en na overleg een andere licentiecode stuurde. Geweldig zo attent dit afgehandeld is. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Snel en goed geregeld, voor betaalbare prijs

Snel geregeld en licentie werkte direct zonder problemen.Was een beetje huiverig om t te proberen maar na het lezen van andere recenties toch de gok gewaagd.Is zeker een aanrader, een Windows licentie voor een betaalbare prijs. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!! Heel erg tevreden! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Was in het begin een beetje sceptisch…

Was in het begin een beetje sceptisch om een product key aan te schaffen omdat het best wel goedkoop was. Na wat ervaringen gelezen te hebben dacht ik ga het gewoon proberen. Met succes, na me betaling kreeg ik gelijk de bon met daarop me key, ingevoerd en geactiveerd. Al met al als je twijfels had om te te bestellen hoop ik met deze review die weg genomen te hebben 5/5
Anoniem |25-10-2023

Prima zaak, gewoon hier je licenties bestellen.

In eerste instantie deed mijn code in het weekend het niet, maar meteen de maandag erna kreeg ik, na het telefonisch proberen te activeren via Microsoft en de melding dat deze code geblokkeerd was, een nieuwe code die het wel deed op mijn Windows 10 pro. Dus vanwege de nette afwikkeling toch die 5 sterren. Hier kan je prima je licenties kopen, scheelt je enorm veel geld! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Productlicenties.nl heeft zelfs op een…

Productlicenties.nl heeft zelfs op een zondag gereageerd en ik ben verder goed geholpen . Ik heb een windows 10 pro licentie aangeschaft maar ik had bij het online bestellen mij vergist in de windows versie.Ik kreeg een vouchercode per e-mail gestuurd en ik kon de juiste versie nl. windows 11pro aankopen.Windows 11 pro is geactiveerd! Dank voor de snelle service en het werkt goed! 5/5
Anoniem |25-10-2023

Eerlijk en zeer goede service.

Ik had een vraag over licentie, mbt of het wel/niet mogelijk was.Stelde de vraag begin vd avond en de medewerkster heeft de vraag doorgezet.De volgende dag had ik vrijwel direkt een antwoordt van Productlicensies.Toekomstige licensies zal ik ook zeker via hen aanschaffen. 5/5
Anoniem |25-10-2023

Licentiecode werkte in eerste instantie niet

Licentiecode werkte in eerste instantie niet, maar is dezelfde dag netjes opgelost. 5/5
j.gooi... |24-10-2023

5/5
dobb... |24-10-2023

Krijg m’n geld niet terug na verkeerde…

Krijg m'n geld niet terug na verkeerde bestelling. Er werd een voorwaarde op m'n mouw gespeld. Voor mij geen twee keer meer. 2/5
cwaw... |23-10-2023

Snel, goedkoop, en goed!

Ik had mijn Windows 11 Pro activatiecode binnen 10 seconden in mijn mailbox. Supersimpel, en scherpe prijs, heel tevreden mee. 5/5
janjo... |22-10-2023

10 seconden… Top

Na betalen binnen 10 seconden weer een volledig werkende versie van Windows.... Precies waar ik om vroeg dus.... 5/5
jan.v.dru... |22-10-2023

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven, zeer eenvoudig te realiseren en de prijzen zijn top! Ik ben dus zeer tevreden….. 5/5
dju... |21-10-2023

Gebruikte licentie toch vrijgegeven

Microsoft gaf aan dat de licentie al in gebruik was en dat het niet de bedoeling is om licenties her te gebruiken. Gelukkig hebben ze mij wel geholpen. 3/5
anto... |20-10-2023

4/5
tijnscha... |20-10-2023

5/5
wimdumon... |19-10-2023

4/5
i... |19-10-2023

bij mij geen loze beloften

bij mij geen loze beloften, het werkte gewoon 5/5
aart.... |18-10-2023

Heb een code voor windows 11 pro…

Heb een code voor windows 11 pro gekocht heb binnen 1 min na betaling gelijkt de code en werkt meteen 5/5
joerypi... |18-10-2023

5/5
arjen.gr... |17-10-2023

Eenvoudig en snel

Het was snel en makkelijk om windows 10 te kopen 5/5
nicka1... |17-10-2023

5/5
r... |17-10-2023

snelle en veilige afhandeling

snelle en veilige afhandeling 4/5
blijdatikw... |17-10-2023

Gewoon relaxt, tevreden!

Ik ben zeer tevreden van jullie vlotte service. Eerlijk ook kan er niet veel fout gaan bij het bestellen van een product licentie, dus daar verwacht ik niet meteen problemen van. Dus keurig, gewoon goed, relaxte service. Bedankt! Vandaar 4 of 5 toch. Goede score! 4/5
degeyter.den... |16-10-2023

Pro-actief support

Pro-actief support. Zalig... 5/5
jan.spa... |15-10-2023

Prima en supersnel binnen.

Prima en supersnel binnen. 5/5
kenni... |13-10-2023

Top

Top 5/5
richard.s... |13-10-2023

de code werkte eerste instantie niet.

de code werkte eerste instantie niet. contact opgenomen via email en netjes een nieuwe code gekregen via de mail en die werkte wel dus kortom het is een eerlijk bedrijf 5/5
rickvancu... |11-10-2023

De licentie sleutel werkte niet was al…

De licentie sleutel werkte niet was al in gebruik dus bij deze bedankt om 16 € te stelen van mij ga overal slechte recensies zetten van jullie want waarom goede recensies zetten ls jullie geld stelen met gebruikte sleutels gemakkelijk geld verdien ik stuur jullie site door aan Microsoft 1/5
berten.vanha... |11-10-2023

Op de productpagina duidelijker…

Op de productpagina duidelijker aangeven of het een OEM of retail versie betreft. Op de afrekenpagina vermelden of het een OEM of retail versie betreft. Op mijn vraag via Whatsapp of de key overdraagbaar is naar andere pc's werd positief geantwoord. Derhalve schafte ik de key aan, om er vervolgens achter te komen dat het toch een OEM key betrof... Ik werd verkeerd geĂŻnformeerd dus, omdat ik een onlogische vraag stelde, omdat ik tijdens de aanschaf geen feedback kon vinden over wat voor type key ik aan het aanschaffen was. 2/5
tijsvdbo... |10-10-2023

Perfecte Windows 10 Code

Heb hier een windows 10 pro code gekocht om mijn computer te activeren. Na het kopen van de code kwam hij mooi in mijn email binnen en kon ik deze gelijk activeren. 5/5
... |11-01-2023

Licentie gekocht

Licentie gekocht , kregel een tip op mijn werk voor productlicentie.nl, De code stond razend snel in mijn mailbox en werkte perfect (Windows 10 pro) 4/5
... |17-02-2023

Super snel codes in mijn mail

Super snel codes in mijn mail. Had vraag en deze werd ook snel beantwoord. Wilde geen dure office 365 met maandelijkse kosten. Dan is dit de beste oplossing. 5/5
... |20-01-2023

Snel makkelijk en scherp geprijsd, super mooi product werkt goed

Snelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem. Super!!! 4.5/5
... |11-02-2023

Ik had een download Windows 10 nodig en…

Ik had een download Windows 10 nodig en vond deze bij Productlicensies. Na betaling kreeg ik de link van de download direct in mijn mailbox. De installatie verliep zonder problemen. Zeer tevreden. 5/5
... |17-02-2023

Uitstekende en snelle service

Sleutel was in enkele seconden binnen. Helaas ging Windows activatie niet gelijk goed, dus kreeg ik gelijk een nieuwe sleutel. Deze werkte wel gelijk. Dus prima en snelle service! Dus super ondersteuning. 5/5
... |19-05-2023

Goede communicatie en snel reageren op…

Goede communicatie en snel reageren op mijn vragen 5/5
stevensrit... |09-10-2023

Werkte gelijk goed

Werkte gelijk goed, scheelt een hoop geld. 5/5
wouter15... |09-10-2023
Wie is Productlicenties.nl?
DĂ© partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

  • Directe levering van je licentie per mail
  • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
  • Duidelijke installatie instructies
  • Compleet legaal met registratie garantie
  • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting