4.4/5

Windows 11 Pro is de opvolger van Windows 10, 8.1 Pro en Windows 7 Pro. Het nieuwe besturingssysteem is ontwikkeld door Microsoft om professionele gebruikers en bedrijven te voorzien van optimale computerondersteuning. Zo biedt Windows 11 Pro bijvoorbeeld meer beveiliging, betere samenwerkingsmogelijkheden en een uitgebreidere licentiebeheer functionaliteit dan zijn voorgangers.

Windows Pro is verkrijgbaar in twee versies: een Retail versie en een OEM licentie. De Pro versie is duidelijk gericht op professionele gebruikers die meer gebruik maken van de programma’s op het besturingssysteem. Bij Productlicenties kunt u voordelige licenties als Windows 11 Pro en Retails aanschaffen.

Wij raden altijd aan om een Retail licentie te bestellen.

Onze voordelen
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Altijd werkende licenties met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Snelle reactieSnelle reactie, en een supersnelle reactie als er bij de activatie aan mijn kant iets mis gaat. Ze hebben meteen gezond voor een oplossing van MIJN probleem.5/5
Theo Nota|11-02-2023
Meest verkocht Windows 11 Pro
Kies de windows versie Meer informatie
29,9914,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

29,9914,99
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?

Waarom Windows 11 Pro kopen?

Heeft u een bedrijf of wilt u graag makkelijker en sneller tussen apparaten kunnen schakelen? Dan kunt u het best Windows 11 Pro kopen. U kunt er voor kiezen om een OEM licentie aan te schaffen of een Retail versie. Afhankelijk van uw doel en gebruiksredenen kunt u een keuze maken uit deze twee.

Als u Windows 11 Pro licentie aanschaft, ontvangt u een licentiesleutel of een activatiecode via uw email. Die moet u invoeren wanneer u Windows 11 Pro installeert of activeert. De Retail versie is iets duurder dan de OEM licentie, maar biedt wel meer mogelijkheden en programma’s. Windows Pro is dus duidelijk meer bedoeld voor professionele gebruikers en bedrijven die optimale computerondersteuning nodig hebben. Windows 11 Pro biedt de gebruiker een complete Windows ervaring met alle benodigde programma’s en licenties om direct aan de slag te kunnen. Windows 11 Pro is zeker de moeite waard als u op zoek bent naar een optimale Windows ervaring.

Bij Productlicenties.nl kunt u voordelige licenties en Retails kopen. Wij kopen de licenties over van faillissement bedrijven of van bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij de producten goedkoop inkopen en kunnen wij ze voor een voordelige prijs verkopen.

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Windows 11 Pro kan op ieder apparaat gedownload worden die het besturingssysteem van Windows bevat, zowel Windows als Mac. Om Windows 11 Pro op uw apparaat te kunnen downloaden moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. U kunt ook een upgrade uitvoeren naar Windows 11 Pro als u al over Windows 7, Windows 8.1 of Windows 11 Home beschikt. Daarnaast moet uw apparaat aan de volgende eisen voldoen:

 • 1 GHz processor of sneller
 • 1 GB RAM voor 32-bits; 2 GB voor 64-bits
 • 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Uw computer vereist 800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma.

Als u de Windows 11 Pro licentie of Retail bij ons heeft gekocht, krijgt u binnen enkele minuten een activatiecode via uw email. Deze activatiecode heeft u nodig om het downloaden te activeren. Heeft u moeite met het downloaden en heeft u hulp nodig? Ga dan naar onze activatiehulp. Hier kunt u alle instructies vinden om één van onze licenties te downloaden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de licenties of Retails op een USB-stick te downloaden in plaats van op uw harde schijf.

Meer over Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is een echte aanrader voor bedrijven die gegevens willen beveiligen en het programma op meerdere apparaten willen gebruiken. Om de Pro versie te kunnen gebruiken op meerdere apparaten, moet u echter wel de licentie de-activeren en weer opnieuw installeren op het andere apparaat. Windows 11 Pro heeft veel nieuwe functies, hieronder leest u welke dit zijn:

 • Cortana, virtueel assistent om het systeem te bedienen
 • Nieuwe browser, Edge
 • Vinger- en gezichtsherkenning voor apparaten die de functie bieden
 • Apparaten met touch functie beschikken over een tablet mode
 • Virtual reality bril functie met het programma Windows Holographic
 • Een DVR functie op Xbox, pc, laptop en tablet om momenten vast te leggen die u naar uw vrienden kunt sturen zonder de game af te sluiten.

U kunt Windows 11 Pro kopen in een OEM versie en een Retail versie. Een OEM licentie is een originele Windows licentie die u krijgt wanneer u een nieuwe computer of laptop koopt. Deze licentie is gekoppeld aan het apparaat en kan dus niet worden overgedragen naar een ander apparaat. Een Retail licentie is een Windows licentie die los verkrijgbaar is en dus ook overgedragen kan worden naar een ander apparaat. Windows 11 Pro is dus een licentie product en kan niet zomaar gedownload worden van het internet.

Heeft u interesse in één van onze licenties of Retailsleutels? Bekijk dan ons aanbod op de website. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons dagelijks bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier die u kunt vinden onder het kopje contact. Bij Productlicenties.nl koopt u waar voor uw geld en weet u precies wat u koopt.

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen OEM en Retail?

Windows 11 Pro – OEM

Deze versie van Windows is slechts één keer te installeren op een computer. Daarna zal hij verbonden zijn aan die computer en niet meer te gebruiken zijn bij andere apparaten. Deze sleutel kan ook niet gekoppeld worden aan je Microsoft account zoals Retail dat wel kan.

Windows 11 Pro – RETAIL

Deze versie van Windows is na gebruik te verhuizen naar een andere computer. Met deze sleutel kan je ook Windows Home upgraden naar de Pro variant. Tevens is het mogelijk om deze sleutel te koppelen met je Microsoft account.

Wat is Windows 11 Pro?

Windows 11 Pro is het professionele besturingssysteem van Microsoft, ontworpen voor gebruik op zakelijke en geavanceerde gebruikers. Wil je niet alle functies van windows gebruiken? Ga dan voor Windows 11 Home

Hoe download ik Windows 11 pro?

Windows 11 Pro kan je downloaden via de officiële website van Microsoft. Daar download je het hulpprogramma die een installatie USB-stick of DVD maakt. Klik op de knop hier onder om naar de website van Microsoft te gaan. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Kan ik een Windows 11 Pro-licentie upgraden vanaf Windows 10 Home?

Ja, je kunt een Windows 10 Home-licentie upgraden naar Windows 11 Pro door een upgrade-licentie aan te schaffen. Windows 11 pro retail kan altijd een upgrade verzorgen van home naar pro

Hoe activeer ik mijn Windows 11 Pro-licentie?

Je kunt je Windows 11 Pro-licentie activeren door naar de instellingen te gaan, naar het gedeelte “Update en beveiliging” te gaan en daar de productcode in te voeren.

Heb je meer hulp nodig? navigeer dan door de onderstaande knop naar onze activatie hulp pagina:

Kan ik een Windows 11 Pro-licentie overzetten naar een andere computer?

Ja, je kunt een Windows 11 Pro-licentie overzetten naar een andere computer, op voorwaarde dat je de licentie op de oorspronkelijke computer deactiveert én dat je in bezit bent van een Windows 11 Pro RETAIL licentie. De OEM variant kan je niet overzetten.

Welke extra functies biedt Windows 11 Pro ten opzichte van Windows 11 Home?

Windows 11 Pro bevat extra functies zoals BitLocker-versleuteling, externe bureaubladverbinding, Groepsbeleidbeheer en de mogelijkheid om lid te worden van een domein.

Hoe lang is mijn Windows 11 Pro-licentie geldig?

Windows licenties zijn levenslang geldig. Let wel op dat OEM licenties gekoppeld worden aan de hardware van de computer. Deze licenties zijn niet te koppelen aan je Microsoft account en ook niet te verhuizen naar andere computers. Retail licenties worden wel gekoppeld aan je Microsoft account en kunnen dus ook verhuist worden naar andere computers.

Kan ik Windows 11 Pro op meerdere apparaten installeren met dezelfde licentie?

Nee, een Windows 11 Pro-licentie is geldig voor één apparaat. Je hebt een afzonderlijke licentie nodig voor elke computer waarop je Windows 11 Pro wilt installeren.

Kan ik mijn Windows 11 Pro-licentie downgraden naar Windows 10 Pro?

Nee, het is niet mogelijk om een Windows 11 Pro-licentie te downgraden naar een eerdere versie van Windows, zoals Windows 10 Pro.

Kan ik mijn Windows 11 Pro-licentie gebruiken op een virtuele machine?

Ja, je kunt je Windows 11 Pro-licentie gebruiken op een virtuele machine, op voorwaarde dat de licentie alleen wordt gebruikt op één virtuele machine en niet gelijktijdig op meerdere machines.

Windows 11 Home upgraden naar Windows 11 Pro met een retail key

 1. Controleer of jouw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11 Pro. Dit omvat een 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte.
 2. Schaf de licentie aan via Productlicenties.com
 3. Maak een back-up van jouw belangrijke bestanden en documenten, voordat je begint met de upgrade.
 4. Open de Instellingen-app op jouw Windows 11 Home-pc door te klikken op het Startmenu en vervolgens op het tandwielpictogram (Instellingen) aan de linkerkant van het menu.
 5. Klik in de Instellingen-app op de categorie “Bijwerken en beveiliging” en selecteer vervolgens “Activering” in het linkerdeelvenster.
 6. Klik op de optie “Productcode wijzigen” onder de sectie “Productcode” aan de rechterkant van het venster.
 7. Voer de Windows 11 Pro-licentiesleutel in. Zorg ervoor dat je de sleutel nauwkeurig invoert en klik op de knop “Volgende”.
 8. Windows zal nu de licentiesleutel verifiëren en de upgrade naar Windows 11 Pro starten. Volg de aanwijzingen op het scherm om het upgradeproces te voltooien. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de update en de snelheid van jouw pc.
 9. Nadat de upgrade is voltooid, moet je jouw pc opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. Na het opnieuw opstarten zou je nu de functies van Windows 11 Pro moeten kunnen gebruiken.
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting