4.4/5

Windows 10 pro is de opvolger van Windows 8.1 Pro en Windows 7 Pro. Het nieuwe besturingssysteem is ontwikkeld door Microsoft om professionele gebruikers en bedrijven te voorzien van optimale computerondersteuning. Zo biedt Windows 10 Pro bijvoorbeeld meer beveiliging, betere samenwerkingsmogelijkheden en een uitgebreidere licentiebeheer functionaliteit dan zijn voorgangers. Windows Pro is verkrijgbaar in twee versies: een Retail versie en een OEM licentie. De Pro versie is duidelijk gericht op professionele gebruikers die meer gebruik maken van de programma’s op het besturingssysteem. Bij Productlicenties kunt u voordelige licenties – als Windows 10 Pro – en Retails aanschaffen.

Wij raden altijd aan om een Retail licentie te bestellen.

Onze voordelen
 • Snelle levering van je licentie
 • Direct antwoord op je vragen via de chat
 • Makkelijk te activeren met duidelijke instructies
 • Registratie garantie, licenties werken altijd
 • Koppel je licentie aan je Microsoft account
Goedkoop en snelFijne site. Had een Windows 10 Pro licentie besteld. Standaard ideal betaling en de licentie had ik binnen 5 minuten.5/5
Matan Varnai|14-02-2023
Beste Windows versie Windows 10 Pro
Kies de windows versie Meer informatie
25,9912,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

25,9912,99
Product informatie
Vraag en antwoord
Zakelijke markt

Waarom Windows 10 Pro kopen?

Heeft u een bedrijf of wilt u graag makkelijker en sneller tussen apparaten kunnen schakelen? Dan kunt u het best Windows 10 Pro kopen. U kunt er voor kiezen om een OEM licentie aan te schaffen of een Retail versie. Afhankelijk van uw doel en gebruiksredenen kunt u een keuze maken uit deze twee.

Als u Windows 10 Pro licentie aanschaft, ontvangt u een licentiesleutel of een activatiecode via uw email. Die moet u invoeren wanneer u Windows 10 Pro installeert of activeert. De Retail versie is iets duurder dan de OEM licentie, maar biedt wel meer mogelijkheden en programma’s. Windows Pro is dus duidelijk meer bedoeld voor professionele gebruikers en bedrijven die optimale computerondersteuning nodig hebben. Deze biedt de gebruiker een complete Windows ervaring met alle benodigde programma’s en licenties om direct aan de slag te kunnen. Het  is dus zeker de moeite waard om Windows 10 te gebruiken als u op zoek bent naar een optimale Windows ervaring.

Bij Productlicenties.nl kunt u voordelige licenties en Retails kopen. Wij kopen de licenties over van faillissement bedrijven of van bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij de producten goedkoop inkopen en kunnen wij ze voor een voordelige prijs verkopen.

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Windows 10 Pro kan op ieder apparaat gedownload worden die het besturingssysteem van Windows bevat, zowel Windows als Mac. Om Windows 10 Professional op uw apparaat te kunnen downloaden moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. U kunt ook een upgrade uitvoeren naar Windows 10 Pro als u al over Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Home of Windows 10 Enterprise beschikt. Daarnaast moet uw apparaat aan de volgende eisen voldoen:

 • 1 GHz processor of sneller
 • 1 GB RAM voor 32-bits; 2 GB voor 64-bits
 • 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Uw computer vereist 800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma.

Als u de Windows 10 Pro licentie of Retail bij ons heeft gekocht, krijgt u binnen enkele minuten een activatiecode via uw email. Deze activatiecode heeft u nodig om het downloaden te activeren. Heeft u moeite met het downloaden en heeft u hulp nodig? Ga dan naar onze activatiehulp. Hier kunt u alle instructies vinden om één van onze licenties te downloaden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de licenties of Retails op een USB-stick te downloaden in plaats van op uw harde schijf.

Meer over Windows 10 Pro

Windows 10 Pro is een echte aanrader voor bedrijven die gegevens willen beveiligen en het programma op meerdere apparaten willen gebruiken. Om de Pro versie te kunnen gebruiken op meerdere apparaten, moet u echter wel de licentie de-activeren en weer opnieuw installeren op het andere apparaat. Windows 10 Pro heeft veel nieuwe functies, hieronder leest u welke dit zijn:

Cortana, virtueel assistent om het systeem te bedienen
Nieuwe browser, Edge
Vinger- en gezichtsherkenning voor apparaten die de functie bieden
Apparaten met touch functie beschikken over een tablet mode
Virtual reality bril functie met het programma Windows Holographic
Een DVR functie op Xbox, pc, laptop en tablet om momenten vast te leggen die u naar uw vrienden kunt sturen zonder de game af te sluiten.

U kunt Windows 10 Pro kopen in een OEM versie en een Retail versie. Een OEM licentie is een originele Windows licentie die u krijgt wanneer u een nieuwe computer of laptop koopt. Deze licentie is gekoppeld aan het apparaat en kan dus niet worden overgedragen naar een ander apparaat. Een Retail licentie is een Windows licentie die los verkrijgbaar is en dus ook overgedragen kan worden naar een ander apparaat. Windows 10 Pro is dus een licentie product en kan niet zomaar gedownload worden van het internet.

Heeft u interesse in één van onze licenties of Retailsleutels? Bekijk dan ons aanbod op de website. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons dagelijks bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier die u kunt vinden onder het kopje contact. Bij Productlicenties.nl koopt u waar voor uw geld en weet u precies wat u koopt.

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen Windows 10 Pro OEM en Retail?

Windows 10 Pro – OEM

OEM is vrijwel altijd de verkeerde keuze. Met OEM kan je alleen een nieuw geïnstalleerde computer activeren. Deze licentie wordt vervolgens gekoppeld aan de hardware van de computer. Dus de licentie is niet te verhuizen en als bijvoorbeeld je moederbord of ram geheugen kapot gaat en vervangen moet worden is je Windows niet meer actief. Ook kan je deze licentie niet upgraden naar een nieuwe versie van windows.

 • Slechts één keer te gebruiken
  Na gebruik kan je de licentie niet verhuizen naar een nieuwe computer.
 • Gekoppeld aan computer hardware
  Wanneer je hardware moet wijzigen in de computer zal de licentie niet meer werken
 • Niet te gebruiken als upgrade of update licentie
  Wil je Windows home upgraden naar pro? Of updaten van Windows 10 naar 11? Dat kan niet met deze licentie.
 • Kan niet verbonden worden aan je Microsoft account
  Deze licentie kan niet gekoppeld worden aan je Microsoft account

Windows 10 Pro – RETAIL (Beste keuze)

Retail werkt altijd! Bij upgraden en verhuizen. Deze licentie wordt meestal gekoppeld aan je Microsoft account waardoor je hem makkelijk kan verhuizen naar nieuwe computers. Deze licentie wordt dus ook niet aan je hardware gekoppeld. De ideale licentie voor iedereen

 • Licentie is na gebruik nog te verhuizen naar andere computer
  Wanneer je een nieuwe computer koopt kan je deze licentie gewoon meenemen en gebruiken.
 • Verbinden met je Microsoft account
  Deze licentie kan gekoppeld worden aan je Microsoft account om hem makkelijk te bewaren of te verhuizen naar andere apparaten.
 • Te gebruiken als upgrade licentie
  Wil je Windows upgraden naar een beter versie? Dat kan met deze licenties.
 • Gratis update naar nieuwe Windows versie
  Tot nu toe zijn deze licenties gratis mee te nemen naar nieuwe Windows versies.
Hoe download ik Windows?

Windows 10 Pro kan je downloaden via de officiële website van Microsoft. Daar download je het hulpprogramma die een installatie USB-stick of DVD maakt. Klik op de knop hier onder om naar de website van Microsoft te gaan. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Hoe lang is deze licentie geldig?

Windows licenties zijn levenslang geldig. Let wel op dat OEM licenties gekoppeld worden aan de hardware van de computer. Deze licenties zijn niet te koppelen aan je Microsoft account en ook niet te verhuizen naar andere computers. Retail licenties worden wel gekoppeld aan je Microsoft account en kunnen dus ook verhuist worden naar andere computers.

Kan ik Windows 10 Pro gratis upgraden vanaf Windows 7?

Nee, de gratis upgrade naar Windows 10 is alleen beschikbaar voor Windows 8.1 en Windows 7 SP1-gebruikers met een legitieme versie van Windows. Gebruikers van Windows 7 zonder SP1 of illegale versies van Windows komen niet in aanmerking voor de gratis upgrade.

Wat zijn de verschillen tussen Windows 10 Pro en Windows 10 Home?

Windows 10 Pro bevat extra functies ten opzichte van Windows 10 Home, zoals de mogelijkheid om domeinbeheer uit te voeren, BitLocker-driveversleuteling te gebruiken, Remote Desktop te gebruiken om op afstand verbinding te maken met andere computers, en Hyper-V voor het maken en beheren van virtuele machines.

Kan ik mijn computer upgraden naar Windows 10 Pro vanaf Windows 10 Home?

Ja, je kan je computer upgraden van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro door een productcode voor Windows 10 Pro te kopen.

Ondersteunt Windows 10 Pro nog steeds oudere versies van Windows-applicaties?

Ja, Windows 10 Pro ondersteunt nog steeds oudere versies van Windows-applicaties via de compatibiliteitsmodus. U kunt deze modus inschakelen voor een bepaalde toepassing door met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand te klikken en “Eigenschappen” te selecteren en vervolgens de compatibiliteitsmodus in te schakelen.

Is het mogelijk om de taal van Windows 10 Pro te wijzigen?

Ja, u kunt de taal van Windows 10 Pro wijzigen via de instellingen. Ga naar “Tijd en taal” en selecteer “Taal” om de gewenste taal te kiezen.

Waar kan ik Windows 10 downloaden voor een bootable USB/DVD?

Download de de media creation tool van Microsoft, voor het maken van een installatie USB/CD: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Voor een verse installatie klik je op “Het hulpprogramma voor het maken van installatiemedia (USB-flashstation, dvd of ISO-bestand) gebruiken om Windows 10 op een andere pc te installeren (klik voor meer of minder informatie).”

Windows 10 Pro voor de zakelijke markt

Bij Productlicenties.nl vind je de perfecte oplossing voor jouw bedrijf met een Windows 10 Pro licentie. Als zakelijk account geniet je van tal van voordelen die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren.

 • Aantrekkelijke Korting: Profiteer van een standaard extra korting van minimaal 12,5%, ideaal voor bulk aankopen.
 • Bestellen op Factuur: Plaats bestellingen zonder direct te hoeven afrekenen, wat zorgt voor een soepel en efficiënt inkoopproces.
 • Persoonlijke Service: Elke zakelijke klant krijgt een vaste contactpersoon, bereikbaar via WhatsApp en e-mail voor directe en persoonlijke communicatie.
 • Offerte op Maat: Is het gewenste product niet op onze site te vinden? Vraag eenvoudig een offerte aan voor producten buiten ons standaard assortiment.
 • Vertrouwde Kwaliteit: Vertrouw op de uitstekende kwaliteit van onze producten en diensten, waar Productlicenties.nl bekend om staat.

Investeer in een Windows 10 Pro licentie en ervaar de voordelen van deze geavanceerde, betrouwbare oplossing voor de zakelijke markt.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.
Wachtwoord vergeten?