4.4/5

Windows is een besturingssysteem van Microsoft dat op diverse apparaten kan worden geïnstalleerd, zoals op een desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone. Windows Home is de instapversie van Windows en geschikt voor thuisgebruik. Met Windows 10 Home kunt u direct aan de slag met uw bestaande hardware, software en randapparatuur. Updates worden in Windows 10 Home automatisch gedownload, waardoor functies en beveiliging tijdens de levensduur van uw apparaat up-to-date blijven.

Dit is een OEM licentie. Voor een Retial licentie raden wij Windows 10 Pro aan.

Onze voordelen
 • Direct persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Makkelijk te installeren met onze instructies
 • Met registratie garantie. 100% werkende licenties
 • Binnen een paar minuten je licentie in de mail
 • Windows 10 voor thuis gebruik

Kies voor Windows 10 Pro

Haal meer uit je Windows licentie en kies voor Windows 10 Pro. Met de pro variant weet je zeker dat je niet tegen limieten aanloopt.
25,99
12,99
Windows 10 Pro
Windows 10 Home
21,9910,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

21,9910,99
Product informatie
Vraag en antwoord

Wat is Windows 10 Home precies?

Windows 10 Home is een licentie die u bij ons kunt kopen voor een bepaald apparaat. Deze licentie is alleen geldig voor één apparaat, waarop u Windows 10 Home kunt installeren. Als u deze licentie koopt, ontvangt u ook een productcode. Deze code moet u invoeren tijdens het installatieproces van Windows 10 Home, zodat het besturingssysteem geactiveerd wordt. U ontvangt de activatiecode Windows 10 Home in uw mailbox binnen enkele minuten. Windows Home is een instapversie van Windows, wat betekent dat het qua functionaliteiten en opties iets beperkter is dan de andere Windows-versies. Dit maakt Windows Home echter wel makkelijker in gebruik, waardoor Windows 10 Home vooral geschikt is voor thuisgebruikers.

Wilt u Windows 10 Home kopen voor een voordelige prijs? Dan bent u bij Productlicenties.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons verschillende licenties kopen voor een scherpe prijs. Dit heeft te maken met dat wij onze producten bij faillissement bedrijven over kopen of bij bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij onze producten voordeliger aanbieden en koopt u de licenties – als Windows 10 Home – voor een goedkopere prijs.

Hoe download u Windows 10 Home?

Om een Windows 10 Home licentie te kunnen downloaden, moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. Daarnaast kunt u kiezen uit een OEM licentie of een Retail licentie voor Windows 10 Home. Het verschil tussen de twee is dat een OEM licentie maar op 1 apparaat gebruikt kan worden en maar 1 licentie bevat. Een Retail kunt u gemakkelijk de-activeren en weer opnieuw installeren op een ander apparaat. Daarnaast beschikt een Retail over alle benodigde licenties. De Retail wordt dan ook vaak gebruikt door bedrijven. Hieronder leest u wat uw apparaat nodig heeft om Window 10 Home te kunnen dowloaden:

 • Een processor met minimaal 1 gigahertz
 • Minimaal 1 GB RAM voor 32 bits en 2 GB voor 64 bits
 • 20 GB beschikbare opslagruimte op uw apparaat
 • Minimaal 800×600 schermresolutie of hoger en DirectX grafisch processor met WDDM stuurprogramma.

Meer over Windows 10 Home

Naast Windows 10 Home is er ook nog een Pro versie. De Windows 10 pro licentie is eigenlijk de beveiliging van het besturingssysteem en is daarmee veiliger op het gebied van het beveiligen van gegevens. De Pro versie wordt daarom ook vaker gebruikt door bedrijven. Windows 10 Home is vooral geschikt voor thuisgebruikers en voor Windows gebruikers die een upgrade nodig hebben. Met Windows 10 Home kunt u weer sneller van apps wisselen, sneller aan de slag door het snelle opstart systeem en er zijn nog meer nieuwe functies en voordelen van de Windows 10 Home licentie. Lees hieronder welke dit zijn:

 • Werkt snel en reactief
 • Multitasken als een professional
 • Onbeperkt gebruik op 1 apparaat
 • Een nieuwe browser (Explorer vervangen door Edge)
 • Kies tussen 32 bits of 64 bits
 • Continuum functie
 • Cortana, spraakgevoelige opdrachten zoals Siri
 • Virtual Desktops
 • Windows Hello
 • Remote Desktop: Client

Bent u geïnteresseerd in één van onze Windows 10 licenties of wilt u graag een Retail kopen? Bekijk dan gerust ons aanbod. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons altijd bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier dat u kunt vinden onder het kopje contact.

Vraag en antwoord

Hoe lang is mijn licentie geldig?

Deze Windows licentie is levenslang geldig. Hou er wel rekening mee dat dit een OEM licentie is en gekoppeld wordt aan je computer. Deze is dus niet te verhuizen naar andere apparaten. Mocht je dat wel willen raden wij aan Windows 10 Pro Retail aan te schaffen

Waar download ik Windows?

Windows kan je downloaden via de officiële website van Microsoft. Daar download je het hulpprogramma die een installatie USB-stick of DVD maakt. Klik op de knop hier onder om naar de website van Microsoft te gaan. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

 

 

Kan ik Windows 10 Home op meerdere apparaten installeren?

Nee, met de licentie van Windows 10 Home mag je het besturingssysteem maar op één apparaat installeren. Als je het op meerdere apparaten wilt gebruiken, moet je voor elk apparaat een afzonderlijke licentie aanschaffen.

Hoe kan ik mijn pc upgraden van eerdere versies van Windows naar Windows 10 Home?

Je kunt je pc upgraden naar Windows 10 Home door de Media Creation Tool te downloaden van de Microsoft-website en de stappen te volgen. Let op dat je eerst een back-up maakt van al je bestanden voordat je begint met het upgraden van je pc.

Kan ik Windows 10 Home gratis upgraden vanaf een eerdere versie van Windows?

Nee, de gratis upgrade naar Windows 10 is niet meer beschikbaar voor gebruikers van eerdere versies van Windows. Je moet nu een licentie aanschaffen om Windows 10 Home te kunnen gebruiken.

Hoe kan ik een upgrade uitvoeren van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro?

Je kunt een upgrade uitvoeren van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro door naar de Microsoft Store te gaan en de stappen te volgen om de upgrade te kopen en te downloaden.

Wat is het verschil tussen home en pro?

Windows 10 Pro heeft een aantal meer features dan Home, waaronder BitLocker, Remote Desktop en Assigned Access. Wat houdt dit precies in? Kortgezegd heeft Windows 10 Pro meer features die je computer beschermen. Met bijvoorbeeld Assigned Access kan je bepalen welke gebruikers welke apps kunnen gebruiken. Wil je meer weten over de verschillen? Microsoft heeft zelf een goed artikel met de verschillen die je hier kan vinden.

Waar kan ik Windows 10 downloaden?

Download de de media creation tool van Microsoft, hiermee kan je een installatie USB/CD maken: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Voor een verse installatie klik je op “Het hulpprogramma voor het maken van installatiemedia (USB-flashstation, dvd of ISO-bestand) gebruiken om Windows 10 op een andere pc te installeren (klik voor meer of minder informatie).”

Voor het upgraden van een oudere windows versie klik je op “Deze pc met het hulpprogramma upgraden naar Windows 10 (klik voor meer of minder informatie)”. Vergeet niet dat je alleen met de retail versie een upgrade kan uitvoeren.

Onder “Meer mogelijke downloads” vind je downloads voor onder andere Windows Enterprise.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting