4.4/5

Microsoft 365 Personal vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van zijn voorganger, Office 365 Personal. Deze geavanceerde editie levert een uitgebreide suite van cloud-gebaseerde toepassingen.

 • Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access
 • 1TB One drive
 • Online beveiliging
 • 1 gebruiker
 • 1 Jaar licentie

Deze licentie is ideaal voor individuele gebruikers die behoefte hebben aan een krachtige, persoonlijke werkomgeving. De gebruiker krijgt 1 TB OneDrive-opslagruimte, wat het eenvoudig maakt om documenten en bestanden veilig op te slaan en te delen binnen de cloud.

Onze voordelen
 • Alle programma's die Office te bieden heeft
 • 1 TB cloud opslag met Onedrive
 • Binnen 5 minuten geleverd in je mail
 • Documenten delen met iedereen
 • 100% activatie garantie

Liever maar één keer betalen voor Office?

Geen zin in jaarlijkse kosten voor je Office pakket? Neem dan Office 2021!
58,99
28,99
Office 2021 Pro plus
Microsoft 365 personal 1 jaar
69,9549,95
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

69,9549,95
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?

Systeemvereisten voor Microsoft 365 Personal

Voordat je overgaat tot de aanschaf van Microsoft 365 Personal, is het cruciaal om te controleren of je apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten. Dit is essentieel om te verzekeren dat je apparaat compatibel is met de software en om de beste prestaties te garanderen. De vereiste specificaties zijn als volgt:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, macOS of nieuwer
 • Processor: Minimaal 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Geheugen: Ten minste 2 GB RAM
 • Opslagruimte: Ten minste 4 GB beschikbaar op een pc, 10 GB op een Mac (SSD aanbevolen)
 • Beeldschermresolutie: Minimaal 1280 x 768 pixels
 • Internet: Een internetverbinding is nodig voor installatie, activatie, en toegang tot cloud-functies

Voor optimale functionaliteit wordt aanbevolen om een constante internetverbinding te onderhouden voor toegang tot cloudservices en realtime updates.

Over Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal is ontworpen om je werkprocessen en persoonlijke projecten te stroomlijnen. Door toegang tot applicaties als Word, Excel en PowerPoint kun je hoogwaardige documenten, uitgebreide spreadsheets en aantrekkelijke presentaties creëren. Outlook faciliteert bovendien uitgebreid e-mail- en agendabeheer, wat onontbeerlijk is voor persoonlijk beheer.

Een kenmerkende eigenschap van Microsoft 365 Personal is de mogelijkheid om documenten te delen en samen te werken met anderen op afstand. Dit vergemakkelijkt real-time samenwerking met collega’s of vrienden en kan zo je productiviteit aanzienlijk verhogen.

Verder omvat Microsoft 365 Personal verschillende beveiligings- en privacytools, zoals multifactor-authenticatie, Informatierechtenbeheer (IRM) en Gegevensverliespreventie (DLP), die je persoonlijke informatie beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Samengevat biedt Microsoft 365 Personal een krachtig en betrouwbaar softwarepakket, ideaal voor individuen die geavanceerde functies nodig hebben om hun werk te optimaliseren. Door het abonnementsmodel blijf je up-to-date met de laatste functies en beveiligingsupdates. Zorg dat je apparaat aan de minimale eisen voldoet om volledig van de software te profiteren.

Na aankoop van Microsoft 365 Personal ontvang je de activatiecode direct per e-mail. Controleer je spammap als je de code niet binnen 15 minuten ontvangt.

Vraag en antwoord

Hoe installeer ik Microsoft 365 Personal?

Na de aankoop van je licentie, kun je inloggen op de Microsoft-website met je Microsoft-account, je productcode invoeren en de software downloaden door de gegeven instructies te volgen.

Moet het abonnement jaarlijks verlengt worden?

Wanneer je kiest voor Microsoft 365 zou je jaarlijks je abonnement moeten verlengen. Wil je liever één keer betalen? Kies dan voor Office 2021.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie

Wat is Microsoft 365 Personal?

Microsoft 365 Personal is een abonnementsservice die toegang biedt tot de nieuwste versies van Microsoft Office-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, en Outlook, plus 1 TB OneDrive cloudopslag voor één gebruiker.

Kan ik Microsoft 365 Personal op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Microsoft 365 Personal installeren op meerdere apparaten, waaronder PC’s, Macs, tablets, en smartphones, maar het is beperkt tot gebruik door één persoon.

Wat gebeurt er met mijn bestanden als ik mijn abonnement niet vernieuw?

Je bestanden blijven opgeslagen in je OneDrive, maar je hebt alleen leesrechten en kunt geen wijzigingen aanbrengen. Je kunt de bestanden nog steeds downloaden en lokaal opslaan.

Hoe verschillen Microsoft 365 Personal en Microsoft 365 Family?

Microsoft 365 Personal is bedoeld voor één gebruiker, terwijl Microsoft 365 Family tot zes gebruikers ondersteunt en elk gezinslid 1 TB OneDrive-opslag biedt.

Biedt Microsoft 365 Personal offline toegang tot applicaties?

Ja, de Office-applicaties kunnen offline geïnstalleerd en gebruikt worden. Echter, voor updates en cloud-diensten zoals OneDrive en real-time samenwerking is een internetverbinding vereist.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens bij Microsoft 365 Personal?

Microsoft 365 Personal bevat geavanceerde beveiligingsfuncties zoals tweestapsverificatie en ransomware-detectie en -herstel om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Kan ik mijn bestaande Office-documenten openen met Microsoft 365 Personal?

Ja, je kunt documenten gemaakt met eerdere versies van Microsoft Office openen en bewerken met Microsoft 365 Personal.

Wat is inbegrepen in de 1 TB OneDrive-opslag?

De 1 TB OneDrive-opslag kan gebruikt worden voor het opslaan van elk type bestand, inclusief documenten, foto’s, muziek en video’s, en is van overal toegankelijk.

Krijg ik automatisch updates met Microsoft 365 Personal?

Ja, met een actief abonnement ontvang je automatisch de nieuwste functies, beveiligingsupdates en andere verbeteringen voor de Office-applicaties.

Hoe activeer & installeer je Microsoft Office 365 Personal

Microsoft Office 365 Personal kan geactiveerd en geïnstalleerd worden via de officiële website van Microsoft. Bezoek hiervoor https://setup.office.com/. Let op: de software die je downloadt is geen eigendom van Productlicenties.nl, maar is ontwikkeld en gedistribueerd door Microsoft.

Volg deze stappen om Microsoft Office 365 Personal te installeren:

 1. Meld je aan of maak een nieuw Microsoft account aan.
 2. Voer je productlicentie in.
 3. Download Microsoft Office 365 Personal.
 4. Installeer het programma.

Hoe download je Microsoft Office 365 Personal

Als het niet lukt om tijdens de activatie Microsoft Office 365 Personal direct te downloaden, kun je inloggen op je Microsoft-account om de software alsnog te downloaden. Dit kan via https://account.microsoft.com. De software die je downloadt is ook in dit geval eigendom van Microsoft.

Volg deze stappen om Microsoft Office 365 Personal te downloaden:

 1. Als je nog geen Microsoft-account hebt, volg dan de instructies in “Hoe activeer & installeer je Microsoft Office 365 Personal”.
 2. Log in op https://account.microsoft.com.
 3. Navigeer naar “Services en abonnementen”.
 4. Download Microsoft Office 365 Personal onder het kopje “Producten die je hebt gekocht”.
Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.