4.4/5

Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac vormt een voortzetting van zijn voorganger, Office 2019 Home & Business. Deze nieuwste editie biedt een scala aan geavanceerde toepassingen, speciaal afgestemd op de behoeften van de Mac-gebruiker, waaronder:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote

Zoek je naar de nieuwste innovaties in het Office-pakket zonder de verplichting van een maandelijks abonnement? Dan is Office 2021 Home & Business voor Mac de perfecte keuze. Dit pakket biedt vertrouwde toepassingen, allemaal bijgewerkt met de nieuwste functies, beschikbaar tegen een eenmalige vergoeding.

In deze versie ervaar je een verbeterde functionaliteit en een verfijnde gebruikerservaring, ontworpen om je productiviteit te verhogen en je workflows te optimaliseren. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van moderne professionals en ondernemers die optimaal willen presteren op hun Mac.

Onze voordelen
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Licentie levenslang geldig
 • Off-line bestanden bewerken
 • 100% activatie garantie
 • Documenten delen en samenwerken
Bestellen, installeren en gebruikenErg fijn bestelproces! Nadat ik de licentie ontving kon ik hem gelijk gebruiken en werkte mijn excel weer.4.8/5
Petra Bakhuizen|17-04-2024
Office 2021 MAC
99,0064,95
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

99,0064,95
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?

Systeemvereisten voor Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac

Voordat je besluit Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac te kopen, is het essentieel om te controleren of je apparaat voldoet aan de noodzakelijke systeemspecificaties. Dit waarborgt dat je apparaat compatibel is met de software en zorgt voor de best mogelijke prestaties. De vereiste specificaties zijn als volgt:

 • Besturingssysteem: macOS Mojave 10.14 of nieuwer
 • Processor: Intel of Apple Silicon (M1) processor
 • Geheugen: ten minste 4 GB RAM
 • Opslagruimte: ten minste 10 GB beschikbaar op de opstartschijf
 • Resolutie: minimaal 1280 x 800 pixels
 • Internetverbinding: noodzakelijk voor installatie en activatie van de licentie

Voor de beste gebruikerservaring wordt aanbevolen om de nieuwste versie van het besturingssysteem te gebruiken, zodat je kunt genieten van de nieuwste functies van Office.

Over Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac

Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac is ontworpen om je zakelijke taken en dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen. Dit pakket omvat essentiële applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint, waarmee je professionele documenten kunt opstellen, complexe spreadsheets kunt creëren en indrukwekkende presentaties kunt ontwikkelen. Outlook verbetert je e-mailbeheer en agendaorganisatie, wat cruciaal is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Een belangrijke functie van Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac is de mogelijkheid om documenten te delen en samen te werken. Dit faciliteert naadloze samenwerking met teamleden, ongeacht waar ze zich bevinden, en kan de productiviteit binnen het team verhogen.

Bovendien biedt Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac geavanceerde beveiligings- en privacyopties die essentieel zijn voor het veilig omgaan met gevoelige informatie. Functies zoals Gegevensverliespreventie (DLP) en multifactor-authenticatie beschermen je data tegen onbevoegde toegang.

Alles bij elkaar genomen biedt Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac een krachtig en betrouwbaar gereedschap voor zowel zakelijke gebruikers als individuen die geavanceerde tools nodig hebben voor hun dagelijkse activiteiten. Het eenmalige aankoopmodel en de geavanceerde functies maken het een slimme investering voor de toekomst. Zorg ervoor dat je Mac aan de minimale systeemvereisten voldoet om optimaal van de software te kunnen genieten.

Na je aankoop van de Microsoft Office Home & Business 2021 voor Mac licentie, ontvang je de activatiecode direct via e-mail. Vergeet niet je spammap te controleren als de code niet binnen 15 minuten aankomt.

Vraag en antwoord

Wat is inbegrepen in Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac?

Dit pakket bevat de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

Kan ik Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac op meer dan één Mac installeren?

Nee, de licentie van Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac is beperkt tot één installatie op één Mac.

Is internet vereist voor Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac?

Een internetverbinding is nodig voor het downloaden en activeren van het product. Daarna kun je de applicaties offline gebruiken, maar internet is vereist voor updates en sommige functies.

Zijn er terugkerende kosten verbonden aan Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac?

Nee, dit product is beschikbaar via een eenmalige aankoop en vereist geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten.

Werkt Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac met oudere versies van macOS?

Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac vereist macOS Mojave 10.14 of hoger. Het werkt niet op oudere versies.

Kan ik documenten gemaakt in oudere versies van Office openen met Office 2021 Home & Business voor Mac?

Ja, je kunt documenten die zijn gemaakt met eerdere versies van Microsoft Office openen en bewerken met Office 2021.

Ondersteunt Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac Apple Silicon Macs?

Ja, Office 2021 is compatibel met zowel Intel- als Apple Silicon (M1) Macs.

Biedt Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac ondersteuning voor cloudopslag?

Ja, terwijl de suite geen Microsoft 365-abonnementsdiensten omvat, kunnen gebruikers bestanden opslaan en delen via OneDrive voor eenvoudige toegang en samenwerking.

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies van Office 2021 Home & Business voor Mac?

Nieuwe functies omvatten verbeterde prestaties, betere samenwerkingstools, en een modernere look die beter past bij de laatste macOS-versies, naast specifieke updates in elke applicatie zoals nieuwe Excel-functies en verbeterde presentatietools in PowerPoint.

Hoe activeer & installeer je Office Home & Business 2021 MAC

Microsoft Office Home & Business 2021 kan je activeren en installeren via de officiële website van Microsoft. https://setup.office.com/. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en installeer office:

 1. Meld je aan of maak een Microsoft account
 2. Voer de product licentie in
 3. Download Office
 4. Installeer Office

Hoe download je Office Home & Business 2021 MAC

Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Volg de stappen en download Office:

Heb je nog geen account? Volg dan de uitleg van “Hoe activeer & installeer ik Office?”

 1. Meld je aan bij Microsoft op https://account.microsoft.com
 2. Navigeer naar “Services en abonnementen”
 3. Download Office onder “Producten die je hebt gekocht”
Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.