4.4/5

Ons doel is om het proces van activatie zo eenvoudig mogelijk te maken, ongeacht uw technische vaardigheden. We hebben daarom duidelijke en beknopte instructies opgesteld, zodat je snel en gemakkelijk uw licenties kunt activeren. We begrijpen dat het belangrijk is dat je direct aan de slag kunt, dus we hebben de meest voorkomende vragen en problemen al voor je opgelost.

Mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen, dan staan onze deskundige medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via de chat of te mailen naar info@productlicenties.nl.

Werkt je gekochte Windows licentie niet naar behoren? Probeer dan eerst onze Windows licentie probleem oplosser:

Windows 11
Windows 10
Office 2019
Office 2021
McAfee

Windows 11 – Activatie instructies

Lukt het niet om je Windows te activeren en geeft hij een fout meldingen? Probeer dan eerst de probleem oplosser hier onder. Mocht het dan alsnog niet werken? Stuur ons dan een bericht op info@productlicenties.nl of op onze chat.

Windows 10 – Activatie instructies

Lukt het niet om je Windows te activeren en geeft hij een fout meldingen? Probeer dan eerst de probleem oplosser hier onder. Mocht het dan alsnog niet werken? Stuur ons dan een bericht op info@productlicenties.nl of op onze chat.

Office 2019 – Activatie instructies

Klik op de knop hier onder om Microsoft Office 2019 online te activeren en installeren via de officiële Microsoft website. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Let op: Soms krijg je niet direct een download link na het activeren van Office, in dat geval zou je naar https://account.microsoft.com moeten gaan om daar Office te downloaden onder “Services & abonnementen”.

Video uitleg voor het downloaden van Office: https://www.youtube.com/watch?v=49P5hAu-t1o

Installatie instructies – Office 2021

Office 2021 installeer je via een installatie bestand die te verkrijgen is van de Officiële website van Microsoft. (Zie de knop hier onder)

Volg de instructies hier onder om Office 2021 te installeren:

 1. Download Office via de Microsoft website (link hier onder)
 2. Verwijder alle Office installaties van je computer
  1. Start -> Instellingen -> Apps -> Geïnstalleerde apps -> Zoek “Office”
  2. Verwijder elke office installatie die aanwezig is
 3. Herstart de computer
 4. Installeer Office 2021 met het gedownloade installatie bestand
 5. Activeer Office wanneer daar om gevraagd wordt met de aangeschafte licentie

Hoe installeer je McAfee Internet Security?

De licenties van McAfee kan je online activeren via deze link: https://mcafee.com/activate/

 1. Voer jouw licentie code en e-mailadres in.
 2. Vervolgens kom je op een scherm waar je creditcard gegevens in kan vullen.Deze stap sla je over aangezien je al in bezit bent van een licentie voor 1 jaar.
 3. Klik onder de rode knop op “doorgaan zonder extra voordelen”.
 4. Je kan nu de app downloaden vanuit jouw account.
 5. Had je nog geen McAfee account voordat je aan deze activatie begon? Klik dan op wachtwoord vergeten om een wachtwoord aan te maken.
 6. In het dashboard kan je McAfee downloaden.

Het abonnement is vanaf dit moment 1 jaar geldig.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.
Wachtwoord vergeten?