4.4/5

Ons doel is om het proces van activatie zo eenvoudig mogelijk te maken, ongeacht uw technische vaardigheden. We hebben daarom duidelijke en beknopte instructies opgesteld, zodat je snel en gemakkelijk uw licenties kunt activeren. We begrijpen dat het belangrijk is dat je direct aan de slag kunt, dus we hebben de meest voorkomende vragen en problemen al voor je opgelost.

Mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen, dan staan onze deskundige medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via de chat of te mailen naar info@productlicenties.nl.

Werkt je gekochte Windows licentie niet naar behoren? Probeer dan eerst onze Windows licentie probleem oplosser:

Selecteer hier onder je windows variant en bekijk de video

Wanneer je de windows versie selecteert zal er automatisch een uitleg video tevoorschijn komen. Kijk de ze en volg de stappen.

Windows 11
Windows 10
Office activeren
Office downloaden
McAfee
Lukt het niet om je Windows te activeren en geeft hij een fout meldingen? Probeer de standaard oplossingen hier onder
Lukt het niet om je Windows te activeren en geeft hij een fout meldingen? Probeer de standaard oplossingen hier onder
Klik op de knop hier onder om Microsoft Office 2019 of 2021 online te activeren en installeren via de officiële Microsoft website. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.
Soms lukt het tijdens het activeren niet om Office direct te downloaden. Je zou dan moeten inloggen op je Office account om de software te downloaden. Dit kan op de website van Microsoft op https://account.microsoft.com. De software die je download is niet van Productlicenties.nl maar is eigendom van Microsoft.

Hoe installeer je McAfee Internet Security?

De licenties van McAfee kan je online activeren via deze link: https://mcafee.com/activate/
  1. Voer jouw licentie code en e-mailadres in.
  2. Vervolgens kom je op een scherm waar je creditcard gegevens in kan vullen.Deze stap sla je over aangezien je al in bezit bent van een licentie voor 1 jaar.
  3. Klik onder de rode knop op “doorgaan zonder extra voordelen”.
  4. Je kan nu de app downloaden vanuit jouw account.
  5. Had je nog geen McAfee account voordat je aan deze activatie begon? Klik dan op wachtwoord vergeten om een wachtwoord aan te maken.
  6. In het dashboard kan je McAfee downloaden.
Het abonnement is vanaf dit moment 1 jaar geldig.
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting