4.4/5

Windows 10 is een besturingssysteem dat op pc’s en laptops geïnstalleerd kan worden en wordt geleverd met standaardprogramma’s zoals een webbrowser, tekstverwerker en spreadsheetprogramma’s. Bij Productlicenties.nl kunt u goedkoop en eenvoudig een licentie kopen voor Windows 10 en leest u hoe u het besturingssysteem kunt downloaden.

Wat is Windows 10?

Windows is een besturingssysteem voor pc’s en laptops. Het werd in 1985 gelanceerd door Microsoft. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld. Windows wordt geleverd met een aantal standaardprogramma’s, waaronder een webbrowser, tekstverwerker en spreadsheet programma’s. Daarnaast zijn er duizenden andere softwarepakketten beschikbaar die u kunt installeren op uw computer. Windows is een veelgebruikt besturingssysteem, met name op pc’s en laptops. In 2015 verscheen Windows 10.

Wilt u graag Windows 10 op uw apparaat downloaden, maar weet u niet hoe of wilt u graag goedkoop Windows 10 downloaden? Bij Productlicenties.nl koopt u voordelig en eenvoudig iedere licentie of versie van Windows. Doordat wij de licenties over kopen van bedrijven die in faillissement zitten of omdat ze deze producten in overschot hebben, kunnen wij onze producten voor een voordelige prijs aanbieden. Daarom koopt u bij ons alle benodigdheden voor de scherpste prijzen. Daarnaast kunt op onze website precies lezen hoe het downloaden van het gewenste product in werking gaat. Daarnaast leest u alle informatie over het product Windows 10 zelf zodat u precies weet wat u koopt en welke voordelen het voor uw apparaat heeft.

Hoe download u Windows 10?

Om Windows 10 op uw laptop te kunnen downloaden moet uw laptop aan enkele eisen voldoen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende licenties die u bij ons kunt kopen. Windows 10 wordt momenteel geleverd met twee verschillende licenties: OEM en Retail. Als u Windows 10 wilt downloaden, heeft u dus twee verschillende opties: OEM of Retail. Welke licentie Windows 10 u ook kiest, er zijn een aantal eisen waaraan u moet voldoen voordat u Windows 10 kunt installeren:

Als uw apparaat aan al deze eisen voldoet, kunt u Windows 10 Downloaden.

Licentie of Windows 10 gekocht, wat nu?

Heeft u een van onze producten Windows 10 bij Productlicenties.nl gekocht? Dan ontvangt u binnen enkele minuten een activatiecode op uw e-mail, met andere woorden een productcode Windows 10. Deze code is alleen te gebruiken voor één apparaat. U kunt deze code dus niet voor meerdere apparaten gebruiken. Heeft u de Windows 10 code na 15 minuten nog steeds niet ontvangen? Check dan ook even uw spam.

U kunt er zelf voor kiezen of u Windows 10 via uw laptop (harde schijf) of via een USB-stick wilt downloaden. Heeft u hulp nodig bij het downloaden van één van onze gekochte producten? Bekijk dan onze activatiehulp. Hier vindt u diverse handleidingen en downloads, eveneens de USB download.

Meer over Windows 10

Windows 10 is momenteel het beste besturingssysteem voor op uw laptop, tablet of zelfs telefoon. Één van de grootste voordelen van Windows 10 is dat u precies hetzelfde besturingssysteem kunt gebruiken op verschillende apparaten. Dit maakt het makkelijker om van apparaten te wisselen en op dezelfde manier verder te werken.

Er waren veel negatieve reacties op de voorgaande edities van Windows, maar over Windows 10 zijn er weinig negatieve reacties. Mede door de vele nieuwe upgrades en de mogelijkheden voor het downloaden van andere programma’s. Daarnaast is het startscherm weer terug en kunt u die op ieder apparaat gebruiken.

OEM of Retail kopen, wat is het verschil?

Een Retail versie beschikt over alle benodigde programma’s en licenties die u nodig hebt om met Windows te kunnen werken. Het is daarom vaak het meest gebruikt door bedrijven omdat ze vaak met verschillende programma’s en apparaten aan het werk zijn. Het grootste verschil tussen een OEM of een Retail versie van Windows is dat een Retail gekoppeld is aan een gebruiker en oneindige licenties heeft. Een OEM is daarentegen 1 licentie. In beide gevallen krijgt u 1 activatiecode per apparaat, maar een Retail licentie kunt u altijd gemakkelijk de-activeren en weer opnieuw installeren op een ander apparaat.

Bent u geïnteresseerd in één van onze licenties Windows 10? Bekijk gerust ons aanbod! Kies bijvoorbeeld voor een Windows 10 Home licentie of een Windows 10 Pro licentie. En als u vragen hebt staan we graag voor u klaar! U kunt ons altijd bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier die u kunt vinden onder het kopje contact.

Om Windows 10 te kunnen installeren, moet uw apparaat aan bepaalde eisen voldoen en kunt u kiezen tussen een OEM- of Retail-licentie. Windows 10 biedt vele voordelen, waaronder het gebruik van hetzelfde besturingssysteem op verschillende apparaten, het spelen van Xbox One-games en nieuwe programma’s. Bij aankoop van een licentie ontvangt u een activatiecode voor één apparaat en kunt u kiezen uit verschillende licenties. Retail heeft oneindige licenties en is geschikt voor bedrijven, terwijl OEM één licentie per apparaat heeft. Productlicenties.nl biedt klantenservice via chat en contactformulier.

Windows 10 Licentie voor de zakelijke markt

Bij Productlicenties.nl begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven en bieden we de ideale oplossing met onze Windows 10 licenties voor de zakelijke markt. Windows 10 voor bedrijven is uitermate geschikt om aan de hoge eisen van moderne werkplekken te voldoen, waardoor het dé keuze is voor ondernemingen die streven naar productiviteit en efficiëntie.

Windows 10 zakelijk biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen. Daarnaast maakt Windows 10 voor bedrijven het mogelijk om eenvoudig beheer en updates uit te voeren, zodat de IT-afdeling minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud en meer aan innovatie.

De naadloze integratie met andere Microsoft-producten, zoals Office 365, zorgt ervoor dat het team overal en altijd kan samenwerken en communiceren. Windows 10 zakelijk biedt bovendien flexibiliteit met opties voor remote desktop en virtualisatie, zodat alle medewerkers toegang hebben tot hun werk, ongeacht hun locatie.

Het aanmaken van een zakelijk account is eenvoudig: vul het formulier op onze website in en wij nemen contact met je op voor verdere informatie en om jouw account in te richten. Een zakelijk account is volledig vrijblijvend en kent geen verplichtingen – enkel voordelen die jouw bedrijfsvoering kunnen ondersteunen en vereenvoudigen.

Veelgestelde vragen over Windows 10

Kan ik Windows 10 gratis downloaden?

Windows 10 kan je gratis downloaden! Maar je hebt wel een licentie nodig om deze te kunnen gebruiken.

Kan ik Windows 10 installeren op een oude computer?

Het is mogelijk om Windows 10 te installeren op een oude computer, maar uw apparaat moet wel aan bepaalde minimumvereisten voldoen. Dit omvat onder meer een 1 GHz-processor, ten minste 1 GB RAM-geheugen voor de 32-bits versie en 2 GB voor de 64-bits versie, en ten minste 16 GB vrije schijfruimte voor de 32-bits versie en 20 GB voor de 64-bits versie.

Kan ik mijn Windows 10-licentie overzetten naar een andere computer?

Als u een Retail-licentie heeft, kunt u uw Windows 10-licentie overzetten naar een andere computer. Als u echter een OEM-licentie heeft, is de licentie gebonden aan het apparaat en kunt u deze niet overzetten.

Wat is het verschil tussen Windows 10 Home en Pro?

Windows 10 Home is geschikt voor thuisgebruikers en heeft alle basisfuncties die u nodig heeft voor dagelijks gebruik. Windows 10 Pro is bedoeld voor zakelijke gebruikers en bevat geavanceerde functies zoals domeinaanmelding, BitLocker en Remote Desktop.

Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

  • Directe levering van je licentie per mail
  • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
  • Duidelijke installatie instructies
  • Compleet legaal met registratie garantie
  • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.
Wachtwoord vergeten?