Windows 10

Windows is een besturingssysteem voor pc’s en laptops. Het werd in 1985 gelanceerd door Microsoft. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld. Windows wordt geleverd met een aantal standaardprogramma’s, waaronder een webbrowser, tekstverwerker en spreadsheetprogramma’s. Daarnaast zijn er duizenden andere softwarepakketten beschikbaar die u kunt installeren op uw computer. Windows is een veelgebruikt besturingssysteem, met name op pc’s en laptops. In 2015 verscheen Windows 10.

Wilt u graag Windows 10 op uw apparaat downloaden, maar weet u niet hoe of wilt u graag goedkoop Windows 10 downloaden? Bij Productlicenties.nl koopt u voordelig en eenvoudig iedere licentie of versie van Windows. Doordat wij de licenties over kopen van bedrijven die in faillissement zitten of omdat ze deze producten in overschot hebben, kunnen wij onze producten voor een voordelige prijs aanbieden. Daarom koopt u bij ons alle benodigdheden voor de scherpste prijzen. Daarnaast kunt op onze website precies lezen hoe het downloaden van het gewenste product in werking gaat. Daarnaast leest u alle informatie over het product Windows 10 zelf zodat u precies weet wat u koopt en welke voordelen het voor uw apparaat heeft.

Hoe download u Windows 10?

Om Windows 10 op uw laptop te kunnen downloaden moet uw laptop aan enkele eisen voldoen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende licenties die u bij ons kunt kopen. Windows 10 wordt momenteel geleverd met twee verschillende licenties: OEM en Retail. Als u Windows 10 wilt downloaden, heeft u dus twee verschillende opties: OEM of Retail. Welke licentie Windows 10 u ook kiest, er zijn een aantal eisen waaraan u moet voldoen voordat u Windows 10 kunt installeren:

  • Een pc of laptop met het nieuwste besturingssysteem van Windows. Dus Windows 7 of 8.1 update.
  • Een processor van minimaal 1 gigahertz.
  • Minimaal 16 GB vrije opslagruimte (voor de 32-bits versie) of 20 GB (voor de 64-bits versie)
  • Een Windows-licentie (OEM of Retail)

Als uw apparaat aan al deze eisen voldoet, kunt u Windows 10 Downloaden.

Licentie of Windows 10 gekocht, wat nu?

Heeft u een van onze producten Windows 10 bij Productlicenties.nl gekocht? Dan ontvangt u binnen enkele minuten een activatiecode op uw e-mail, met andere woorden een productcode Windows 10. Deze code is alleen te gebruiken voor één apparaat. U kunt deze code dus niet voor meerdere apparaten gebruiken. Heeft u de Windows 10 code na 15 minuten nog steeds niet ontvangen? Check dan ook even uw spam.

U kunt er zelf voor kiezen of u Windows 10 via uw laptop (harde schijf) of via een USB-stick wilt downloaden. Heeft u hulp nodig bij het downloaden van één van onze gekochte producten? Bekijk dan onze activatiehulp. Hier vindt u diverse handleidingen en downloads, eveneens de USB download.

Meer over Windows 10

Windows 10 is momenteel het beste besturingssysteem voor op uw laptop, tablet of zelfs telefoon. Één van de grootste voordelen van Windows 10 is dat u precies hetzelfde besturingssysteem kunt gebruiken op verschillende apparaten. Dit maakt het makkelijker om van apparaten te wisselen en op dezelfde manier verder te werken.

Windows 10 heeft zelfs een optie om Xbox one games vanaf ieder apparaat te spelen. Naast deze voordelen, biedt Windows 10 nog vele andere nieuwe programma’s en voordelen. Hieronder staan ze op een rijtje:
Console gamers kunnen nu ook tegen pc-games spelen.
DirectX voor een betere prestatie van games.
Internet Explorer vervangen door Edge.
Cortana, Spraakgevoelige opdrachten zoals Siri.
Hololens voor virtuele wereld.
Startmenu op ieder apparaat.

Er waren veel negatieve reacties op de voorgaande edities van Windows, maar over Windows 10 zijn er weinig negatieve reacties. Mede door de vele nieuwe upgrades en de mogelijkheden voor het downloaden van andere programma’s. Daarnaast is het startscherm weer terug en kunt u die op ieder apparaat gebruiken.

OEM of Retail kopen, wat is het verschil?

Een Retail versie beschikt over alle benodigde programma’s en licenties die u nodig hebt om met Windows te kunnen werken. Het is daarom vaak het meest gebruikt door bedrijven omdat ze vaak met verschillende programma’s en apparaten aan het werk zijn. Het grootste verschil tussen een OEM of een Retail versie van Windows is dat een Retail gekoppeld is aan een gebruiker en oneindige licenties heeft. Een OEM is daarentegen 1 licentie. In beide gevallen krijgt u 1 activatiecode per apparaat, maar een Retail licentie kunt u altijd gemakkelijk de-activeren en weer opnieuw installeren op een ander apparaat.

Bent u geïnteresseerd in één van onze licenties Windows 10? Bekijk gerust ons aanbod! Kies bijvorbeeld voor een Windows 10 Home licentie of een Windows 10 Pro licentie. En als u vragen hebt staan we graag voor u klaar! U kunt ons altijd bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier die u kunt vinden onder het kopje contact.

 

Onze Windows 10 licenties