4.4/5

Microsoft 365 Family vertegenwoordigt de volgende generatie van zijn voorganger, Office 365 Home. Deze geavanceerde editie biedt een veelzijdige suite aan cloud-gebaseerde toepassingen.

 • 6TB One drive
 • 6 gebruikers
 • Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access
 • Online beveiliging
 • 1 Jaar licentie

Met een licentie voor zes gebruikers is dit pakket bijzonder geschikt voor gezinnen of kleine teams die behoefte hebben aan een gedeelde werkomgeving. Elke gebruiker geniet van 1 TB OneDrive-opslag, waardoor documenten en bestanden eenvoudig opgeslagen en gedeeld kunnen worden binnen de veilige cloud.

Onze voordelen
 • 6 TB cloud opslag met Onedrive
 • Het complete office pakket
 • Directe levering in je mail
 • Makkelijk documenten delen
 • 100% activatie garantie

Liever 1x betalen voor Office?

Geen zin in jaarlijkse kosten voor je Office pakket? Neem dan Office 2021!
58,99
28,99
Office 2021 Pro plus
Microsoft 365 family 1 jaar
99,0074,95
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

99,0074,95
Product informatie
Vraag en antwoord
Hoe werkt het?

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Voordat je Microsoft 365 Family aanschaft, is het belangrijk om te controleren of je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. Hierdoor voorkom je eventuele compatibiliteitsproblemen en kun je optimaal gebruik maken van de software. De minimale vereisten zijn als volgt:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, macOS, of hoger
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: minimaal 2 GB RAM
 • Schijfruimte: minimaal 4 GB (PC), 10 GB (Mac), SSD aanbevolen
 • Resolutie: minimaal 1.280 x 768 pixels
 • Internetverbinding: vereist voor installatie en activatie

Naast deze minimale eisen, is een voortdurende internetverbinding aanbevolen voor toegang tot cloudservices zoals OneDrive en om real-time samenwerking mogelijk te maken.

Meer over Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family is ontworpen om tot zes gezinsleden te voorzien van de nieuwste Office-applicaties en krachtige cloud-services. Met apps zoals Word, Excel, en PowerPoint, kan elk gezinslid professionele documenten maken, bewerken en delen. Daarnaast maakt Outlook efficiënt e-mail- en agendabeheer mogelijk.

Een belangrijk kenmerk van Microsoft 365 Family is de mogelijkheid tot real-time samenwerking. Gezinsleden kunnen documenten tegelijkertijd bewerken en de wijzigingen van anderen in real-time zien. Dit verbetert niet alleen de samenwerking maar optimaliseert ook de gezinsplanning en projectbeheer.

Veiligheid is eveneens cruciaal; met functies zoals tweestapsverificatie en geavanceerde privacycontroles zorgt Microsoft 365 Family ervoor dat je gegevens veilig en privé blijven. De integratie van OneDrive biedt bovendien elk gezinslid 1 TB opslagruimte voor het veilig opslaan en delen van bestanden.

Samengevat, Microsoft 365 Family biedt een dynamisch platform voor gezinnen die op zoek zijn naar geavanceerde tools om hun digitale samenwerking te verbeteren. Dankzij het abonnementsmodel met continue updates blijf je altijd voorzien van de nieuwste functies en beveiliging. Zorg ervoor dat je apparaten voldoen aan de minimale vereisten om volledig gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden.

Bij aankoop van een Microsoft 365 Family licentie, ontvang je de activatiecode direct per e-mail. Mocht je de code niet binnen 15 minuten ontvangen, controleer dan je spammap.

Vraag en antwoord

Wat is inbegrepen in Microsoft 365 Family?

Microsoft 365 Family bevat de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, en voor PC-gebruikers ook Publisher en Access. Elk abonnement biedt ook 1 TB OneDrive-opslag per gebruiker, toegang tot Microsoft Teams voor persoonlijk gebruik, en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Hoeveel mensen kunnen Microsoft 365 Family gebruiken?

Microsoft 365 Family kan door maximaal zes gebruikers binnen één huishouden gebruikt worden. Elk lid krijgt toegang tot hun eigen 1 TB OneDrive-opslag.

Werkt Microsoft 365 Family op Mac?

Ja, Microsoft 365 Family is compatibel met Windows, macOS, iOS en Android. Sommige functies zijn echter exclusief beschikbaar op Windows en macOS.

Kan ik mijn bestaande documenten openen met Microsoft 365 Family?

Ja, je kunt alle documenten die zijn gemaakt met eerdere versies van Microsoft Office openen en bewerken met Microsoft 365 Family.

Wat gebeurt er met mijn bestanden als ik mijn abonnement opzeg?

Je bestanden blijven veilig opgeslagen in je OneDrive. Je hebt nog steeds toegang tot en kunt je bestanden downloaden, maar de Office-apps schakelen over naar een beperkte functionaliteit, wat betekent dat je documenten kunt bekijken maar niet bewerken.

Hoe beveiligt Microsoft 365 Family mijn gegevens?

Microsoft 365 Family biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals tweestapsverificatie, ransomware-detectie en herstel, en veilige delingsopties om je gegevens te beschermen.

Kan ik mijn abonnement delen met vrienden?

Het abonnement is bedoeld om gedeeld te worden met mensen die onder hetzelfde dak wonen. Het officiële beleid raadt aan het te delen met familieleden die in hetzelfde huishouden wonen.

Hoe installeer ik Microsoft 365 Family?

Na aankoop ontvang je een activatiecode. Je kunt je aanmelden of een account maken op de Microsoft-website, de code invoeren, en de software downloaden door de instructies te volgen.

Biedt Microsoft 365 Family ouderlijk toezicht?

Ja, met Microsoft Family Safety, een deel van je abonnement, kun je ouderlijk toezicht instellen, waaronder schermtijdbeheer en contentfilters voor veiliger browsen en app-gebruik.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft 365 Family?

Je hebt een systeem nodig met Windows 10 of hoger, macOS, of een ondersteunde versie van iOS of Android. Specifieke systeemvereisten voor pc’s omvatten een 1 GHz of snellere processor, minimaal 2 GB RAM, en voldoende schijfruimte voor installatie.

Hoe activeer & installeer je Microsoft Office 365 Family

Microsoft Office 365 Family kan je activeren en installeren via de officiële website van Microsoft. Ga naar https://setup.office.com/ om te beginnen. De software die je downloadt is eigendom van Microsoft en niet van de winkel waar je de licentie hebt gekocht.

Volg deze stappen om Office 365 Family te installeren:

 1. Meld je aan of maak een nieuw Microsoft account aan.
 2. Voer je productlicentie in die je hebt ontvangen.
 3. Download de Office 365 Family suite.
 4. Installeer Office op je apparaten.

Hoe download je Microsoft Office 365 Family

Als het niet lukt om tijdens de activatie Office 365 direct te downloaden, kun je inloggen op je Microsoft account om de software alsnog te downloaden. Dit doe je op de Microsoft account website: https://account.microsoft.com. De software die je downloadt, is eigendom van Microsoft.

Volg deze stappen om Office 365 Family te downloaden:

 1. Als je nog geen Microsoft account hebt, maak er dan een aan volgens de instructies bij “Hoe activeer & installeer je Microsoft Office 365 Family”.
 2. Meld je aan bij je Microsoft account via https://account.microsoft.com.
 3. Navigeer naar “Services en abonnementen”.
 4. Vind Office 365 Family onder “Producten die je hebt gekocht” en download de software.
Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.