4.4/5

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter (16 cores) een strategische investering die de prestaties, beveiliging en schaalbaarheid van je serverinfrastructuur garandeert. Of je nu migreert naar een meer gevisualiseerde omgeving, je beveiliging wilt versterken of de nieuwste applicatie-innovaties en cloud-integratie wilt implementeren, Windows Server 2019 Datacenter is de perfecte keuze.

 • Licentie voor 16 cores
 • Hoge virtualisatiecapaciteit
 • Geavanceerde beveiliging
 • Robuust opslagbesturingssysteem (Storage Spaces Direct)
 • Software gedefinieerd netwerken
 • Server-kwaliteitsdiensten
 • Containerintegratie
 • Innovatie voor applicaties
 • Azure-integratie
 • Modern beheer
Snel en makkelijk!Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe server (datacenter). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top!5/5
Frank Willems|05-08-2023
Onze voordelen
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Licenties zijn altijd laag geprijsd
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Altijd werkende licenties met registratie garantie
 • Levenslang bruikbaar
Snel en makkelijk!Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe server (datacenter). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top!5/5
Frank Willems|05-08-2023
Meest verkocht Windows server - Datacenter 2019
230,0025,00
Geen voorraad
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

230,0025,00
Geen voorraad
Product informatie
Vraag en antwoord
Video

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter (16 cores), is een uitgebreide oplossing die voldoet aan alle behoeften van een high-performance serversysteem met geavanceerde vereisten. Met deze Datacenter-editie kunnen organisaties een willekeurig aantal Windows Server-instanties draaien in een omgeving met grootschalige serverbehoeften en een hoge dichtheid, waardoor de flexibiliteit en schaalbaarheid worden geboden die nodig zijn voor de groei van uw bedrijf.

Windows Server 2019 Datacenter wordt geleverd met robuuste functies en verbeterde functionaliteiten die het ideaal maken voor omgevingen die een hoog niveau van virtualisatie vereisen, inclusief containers en virtuele machines.

Met zijn 16-core licentie is het ideaal voor organisaties die uitgebreide verwerkingscapaciteit nodig hebben, efficiënte prestaties leveren en grote en veeleisende workloads beter beheren.

De Datacenter editie van Windows Server 2019 introduceert ook nieuwe geavanceerde beveiligingsfuncties. Met ingebouwde verdedigingen in het besturingssysteem kunt u uw gegevens in rust en in beweging beschermen. Het bevat functies zoals Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), dat real-time inbraakpreventie en bescherming tegen bedreigingen biedt, en Shielded Virtual Machines, die je virtuele machines beschermen tegen bedreigingen in zowel de virtuele als de fysieke omgeving.

Bovendien biedt Windows Server 2019 Datacenter het nieuwste op het gebied van applicatie-innovatie, waardoor je bestaande applicaties kunt draaien naast de nieuwste, inclusief applicaties gebaseerd op containers en microservices. Je kunt ook zonder extra kosten gebruikmaken van services als Azure Backup en Azure Site Recovery, waardoor een naadloze integratie met de cloud mogelijk is.

Naast de versie Windows Server 2019 Datacenter, bent u bij Productlicenties.nl ook aan het juiste adres voor de versies Windows Server 2019 Essentials en Windows Server Standard.

Windows Server 2019 Datacenter Kenmerken

 • Licentie voor 16 cores:
  Deze Windows Server 2019 Datacenter licentie is ontworpen om efficiënte prestaties te leveren voor systemen met maximaal 16 cores, zodat organisaties grote en veeleisende werklasten aankunnen.
 • Hoge virtualisatiecapaciteit:
  Windows Server 2019 Datacenter ondersteunt een onbeperkt aantal virtuele machines en Hyper-V-containers, waardoor het ideaal is voor bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreide virtualisatiecapaciteit.
 • Geavanceerde beveiliging:
  Het wordt geleverd met geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) voor realtime preventie van bedreigingen en Shielded Virtual Machines om de beveiliging van je virtuele machines te garanderen.
 • Robuust opslagbesturingssysteem (Storage Spaces Direct): Het biedt softwaregedefinieerde opslag met hoge prestaties en hoge beschikbaarheid, waardoor bedrijven de kosten kunnen verlagen door gebruik te maken van industriestandaard hardware.
 • Softwaregedefinieerd netwerken: Dit biedt methoden voor het configureren, beheren en bewaken van netwerkverbindingen, waardoor virtuele netwerken en subnetten kunnen worden aangemaakt om virtuele machines en diensten te verbinden.
 • Server-kwaliteitsdiensten: Dit omvat geavanceerde functies zoals netwerkloadbalancing, failover-clustering en Hyper-V-replica voor hoge beschikbaarheid en disaster recovery.
 • Containerintegratie: Het ondersteunt Windows en Linux containers, waardoor organisaties applicaties kunnen draaien in lichtgewicht en efficiënte containers.
 • Innovatie voor applicaties: Het biedt ondersteuning voor moderne toepassingen, waaronder toepassingen op basis van containers en microservices.
 • Azure-integratie: Azure services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery en Azure File Sync integreren naadloos, waardoor betere synchronisatie met de cloud mogelijk is.
 • Modern beheer: Het biedt moderne IT-beheertools zoals PowerShell en Windows Admin Center om je infrastructuur efficiënt te beheren.

Vraag en antwoord

Hoe activeer ik mijn Windows Server 2019 Datacenter?

Nadat je een  licentie code hebt ontvangen van ons in je mail kan je deze gebruiken voor het activeren van de Windows Server 2019 Datacenter.

Hier onder een tutorial hoe je je windows server 2019 kan activeren:

Is dit een volledige licentie?

De licentie is een volledige licentie voor Windows server datacenter 2019. Het is een Retail licentie die te verhuizen is naar andere servers mocht dat nodig zijn.

Wat moet ik doen als de licentie niet werkt?

Probeer het eerst op te lossen door de normale kanalen van Microsoft te gebruiken. Wanneer de licentie ook telefonisch niet geactiveerd kunnen worden met het “SLUI 4” command dan raden wij aan contact op te nemen met ons. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een nieuwe licentie leveren die wel functioneert.

Wat is het verschil tussen Standaard en Datacenter?

Hier onder een overzicht van de grootste verschillen:

Feature Standard edition Datacenter edition
Basic functionality of Windows Server Yes Yes
Integration with Azure Yes Yes
Hyper-Converged Infrastructure No Yes
Hyper-V/OSEs (operating system environments) containers 2 per license Unlimited
Windows Server containers Unlimited Unlimited
HGS (Host Guardian Service) Yes Yes
Host Guardian Hyper-V Support No Yes
Storage replica Yes (up to 2 TB of volume) Yes
Shielded virtual machines (VMs) No Yes
Software-defined networking/storage No Yes
Is Windows server 2019 de laatste versie?

Op het moment is 2022 de laatste versie op de markt.

Activeren van Windows server 2019

Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.