4.4/5

Windows Server 2019 Standard is een krachtig serverbesturingssysteem dat is ontworpen om de behoeften van moderne bedrijven te ondersteunen. Met een breed scala aan functies en verbeteringen biedt het de stabiliteit, beveiliging en flexibiliteit die nodig zijn om IT-infrastructuren te beheren en bedrijfskritieke applicaties uit te voeren. Of u nu een kleine onderneming bent of een grootschalige organisatie beheert, Windows Server 2019 Standard is de ideale keuze voor uw serveromgeving.

 • Verbeterde Beveiliging
 • Hybride Cloud Integratie
 • Krachtige Opslagmogelijkheden
 • Hyper-V-verbeteringen
 • Verbeterde App-compatibiliteit
 • Windows Admin Center
 • Serverbeheer op afstand
Snel en makkelijk!Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe server (datacenter). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top!5/5
Frank Willems|05-08-2023
Onze voordelen
 • Directe levering van je licentie per mail
 • Licenties zijn altijd laag geprijsd
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Altijd werkende licenties met registratie garantie
 • Levenslang bruikbaar
Snel en makkelijk!Ik had snel een nieuwe licentie nodig voor een nieuwe server (datacenter). Aankoop ging snel en gemakkelijk. Top!5/5
Frank Willems|05-08-2023

Haal meer uit Windows server 2019 Datacenter

Ga voor de Datacenter variant om van alle mogelijkheden die Windows server 2019 te bieden heeft gebruik te kunnen maken.
Windows server - Standard 2019
145,0022,50
Geen voorraad
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

145,0022,50
Geen voorraad
Product informatie
Vraag en antwoord
Video

Windows Server 2019 Standard is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtig, betrouwbaar en beveiligd serverbesturingssysteem om hun IT-infrastructuur te beheren en te laten groeien. Het biedt de flexibiliteit om te voldoen aan de vereisten van moderne bedrijven, ongeacht hun omvang of complexiteit.

 1. Verbeterde Beveiliging: Windows Server 2019 Standard biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) om uw gegevens en infrastructuren te beschermen tegen bedreigingen.
 2. Hybride Cloud Integratie: Deze editie integreert naadloos met Microsoft Azure en andere cloudservices, waardoor u een hybride cloudomgeving kunt creëren voor schaalbaarheid en flexibiliteit.
 3. Krachtige Opslagmogelijkheden: Profiteer van Storage Spaces Direct en Storage Replica voor snelle, schaalbare, en redundante opslagoplossingen die aan uw eisen voldoen.
 4. Containerondersteuning: Windows Server 2019 Standard biedt native ondersteuning voor Windows-containers en Kubernetes voor het vereenvoudigen van applicatie-implementatie en -beheer.
 5. Hyper-V-verbeteringen: Verbeterde Hyper-V-prestaties en -beveiliging zorgen voor een geavanceerde virtualisatie-ervaring met ondersteuning voor schildwachten, Linux-workloads en Shielded VM’s.
 6. Verbeterde App-compatibiliteit: U kunt bestaande applicaties gemakkelijk migreren naar Windows Server 2019 met behoud van compatibiliteit en betrouwbaarheid.
 7. Windows Admin Center: Beheer uw servers eenvoudig met de intuïtieve Windows Admin Center-interface, waarmee u servertaken kunt automatiseren en vereenvoudigen.
 8. Flexibele licentiëring: Windows Server 2019 Standard biedt licentie-opties op basis van CALs of Cores, zodat u de beste optie kunt kiezen op basis van uw behoeften.
 9. Serverbeheer op afstand: Gebruik PowerShell en andere beheertools om servers op afstand te beheren en te automatiseren, waardoor de operationele efficiëntie wordt verbeterd.
 10. Schaalbaarheid: Deze editie ondersteunt tot 64 fysieke processors en 2 terabyte RAM, zodat u kunt groeien met de behoeften van uw bedrijf.

Naast de Standard versie van Windows Server 2019, bent u bij Productlicenties.nl ook aan het juiste adres voor de versies Windows Server 2019 Essentials en Windows Server Datacenter.

Vraag en antwoord

Hoe activeer ik mijn Windows server 2019 standard?

Nadat je een licentie code hebt ontvangen van ons in je mail kan je deze gebruiken voor het activeren van de Windows server 2019 standard.

Hier onder een tutorial hoe je je Windows server 2019 kan activeren:

Is dit een volledige licentie?

De licentie is een volledige licentie voor Windows server standard 2019. Het is een Retail licentie die te verhuizen is naar andere servers mocht dat nodig zijn.

Wat moet ik doen als de licentie niet werkt?

Probeer het eerst op te lossen door de normale kanalen van Microsoft te gebruiken. Wanneer de Windows server 2019 standard licentie ook telefonisch niet geactiveerd kunnen worden met het “SLUI 4” command dan raden wij aan contact op te nemen met ons. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een nieuwe licentie leveren die wel functioneert.

Wat is het verschil tussen Standaard en Datacenter?

Hier onder een overzicht van de grootste verschillen:

Feature Standard edition Datacenter edition
Basic functionality of Windows Server Yes Yes
Integration with Azure Yes Yes
Hyper-Converged Infrastructure No Yes
Hyper-V/OSEs (operating system environments) containers 2 per license Unlimited
Windows Server containers Unlimited Unlimited
HGS (Host Guardian Service) Yes Yes
Host Guardian Hyper-V Support No Yes
Storage replica Yes (up to 2 TB of volume) Yes
Shielded virtual machines (VMs) No Yes
Software-defined networking/storage No Yes
Is Windows server 2019 de laatste versie?

Op het moment is 2019 de laatste versie op de markt.

Activeren van Windows server 2019

Wie is Productlicenties.nl?
Dé partner voor al je Windows licenties

Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows licenties kunt kopen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bij ons vind je licenties tegen de beste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze licenties zijn 100% legitiem en geven je toegang tot de nieuwste softwareversies. Of je nu op zoek bent naar Windows 10, 11 of 7, wij hebben het voor je.

Bij Productlicenties.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze support staat dagelijks tussen 9:00 en 21:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

Onze voordelen

Ontdek hieronder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van je Windows licenties.

 • Directe levering van je licentie per mail
 • Persoonlijk contact bij vragen via de chat
 • Duidelijke installatie instructies
 • Compleet legaal met registratie garantie
 • Te koppelen aan je Microsoft account
Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.