Windows 8.1 Pro OEM

Windows 8.1 Pro OEM

 9,99

Binnen 15 minuten via de mail geleverd!

Beschrijving

Het speelt zo hard als het werkt
Windows 8.1 geeft je de mogelijkheid om snel te bladeren, films te kijken, games te spelen, je cv bij te werken en een geweldige presentatie samen te stellen – allemaal op één pc. Nu kunt u in één weergave tot drie apps tegelijk op uw scherm ordenen.

Het startscherm
Personaliseer uw startscherm met uw favoriete nieuws, vrienden, sociale netwerken en apps. Aanpasbare kleuren en achtergronden en vier verschillende formaten tegels maken uw apparaat net zo uniek als uzelf.

Ramen 8.1 Pro
Ramen 8.1 Pro
De apps die u wilt
Naast geweldige ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto’s en videobewerking, kun je ook duizenden populaire apps downloaden uit de Windows Store, waaronder Netflix, ESPN, Skype en Halo: Spartan Assault.

Veiligheid
Blijf up-to-date en veiliger met Windows Defender, Windows Firewall en Windows Update.

Snelheid
Windows 8.1 start sneller op, schakelt sneller tussen apps en gebruikt energie efficiënter dan eerdere versies van Windows, inclusief Windows 7.

Uw vertrouwde bureaublad
Vanaf het startscherm bent u slechts een klik verwijderd van het vertrouwde Windows-bureaublad dat u kent, zodat u kunt doen wat u altijd al hebt gedaan.

Multitasking gemakkelijk gemaakt
Het is gemakkelijk om meer tegelijk te doen. Koppel meerdere apps naast elkaar in één weergave voor eenvoudig multitasken.

Muis, toetsenbord en nu aanraken
Windows 8.1 werkt harmonieus samen met verschillende soorten apparaten, waaronder aanraken, muis en toetsenbord of beide. Wat voor apparaat je ook hebt, je zult snelle en vloeiende manieren ontdekken om tussen apps te schakelen, dingen te verplaatsen en soepel van de ene plaats naar de andere te gaan.

Uw bestanden, overal
Blijf verbonden met uw foto’s en belangrijke bestanden en open ze op uw telefoon, tablet of pc met SkyDrive. Door u aan te melden met uw Microsoft-account op een van uw pc’s met Windows 8.1, ziet u onmiddellijk uw eigen achtergrond, weergavevoorkeuren en instellingen.

Ramen 8.1 ProRamen 8.1 Pro
U behoudt al uw bestanden.
Als uw pc Windows 7 gebruikt, kunnen uw bestanden, apps en instellingen gemakkelijk worden overgezet naar Windows 8.1 Pro.

U houdt vertrouwde programma ‘s Programma
’s die op Windows 7 worden uitgevoerd, worden uitgevoerd op Windows 8.1 Pro.

Jouw kantoor. Jouw manier.
Ervaar Office op zijn best op Windows 8-apparaten. Ontdek nieuwe en betere manieren om te creëren, bewerken en bladeren met een toetsenbord, pen of touchscreen. Vergeet niet: Office maakt geen deel uit van Windows 8.
Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

 

Deze sleutel kan EEN Windows-apparaat activeren, slechts EEN keer. Nadat het activeringsproces is voltooid, kunt u dezelfde sleutel NIET meer gebruiken.
Door de harde schijf te formatteren, wordt de sleutel effectief gewist. U kunt de licentie NIET naar een andere computer overdragen.

 

Misschien ook interessant voor u:

Misschien ook interessant voor u: