4.4/5

Met Windows 7 Home Premium kunt u eenvoudig een thuisnetwerk opzetten en al uw favoriete foto’s, video’s en muziek delen. U kunt zelfs tv kijken, pauzeren, terugspoelen en opnemen (mogelijk hebt u een tv-tuner nodig). Geniet van de beste entertainmentervaring met Windows 7 Home Premium.

Vereenvoudig uw pc met nieuwe navigatiefuncties zoals Aero Shake, Jump Lists en Snap. Pas Windows aan zoals u dat wilt door thema’s en taakbalkprogramma’s te wijzigen. Een thuisnetwerk opzetten en verbinding maken met printers en apparaten is eenvoudiger dan ooit. Windows 7 Home Premium ondersteunt de nieuwste hardware en software.

Onze voordelen
  • Directe levering van je licentie per mail
  • Eenvoudiger gebruikersinterface
  • Lagere systeemvereisten
  • Goedkopere licenties
  • Ondersteuning van oudere software

Kies voor Windows 11

Windows 7 Home Premium wordt niet langer ondersteund door Microsoft, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor beveiligingsproblemen en compatibiliteitsproblemen met nieuwe software.
23,99
11,99
Windows 11 Home
Windows 7 Home box
19,999,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

19,999,99
Product informatie
Vraag en antwoord

Windows 7 is ontworpen om uw pc sneller te laten slapen en hervatten en maakt optimaal gebruik van 64-bits pc-hardware en geheugen. Verbinding maken met draadloze netwerken is snel en gemakkelijk. Beheer veel geopende programma’s, documenten en browservensters eenvoudig met miniatuurweergaven en voorvertoningen op volledig scherm van geopende vensters. Open bestanden en werk sneller op uw pc met de verbeterde taakbalk. U kunt programma’s die u vaak gebruikt gemakkelijk vastzetten op de taakbalk en ze met slechts één klik starten.

Met Windows 7 is het opzetten van draadloze verbindingen eenvoudiger met consistente verbindingen met één klik naar beschikbare netwerken, of die netwerken nu zijn gebaseerd op wifi, mobiel breedband, inbellen of bedrijfs-VPN. Verbind Windows 7-pc’s met een thuisnetwerk in slechts vier klikken en krijg gemakkelijk toegang tot de foto’s, muziek en bestanden op elke pc – en deel zelfs printers – met HomeGroup.

Windows 7 helpt uw ​​pc te slapen en sneller te hervatten. Het is ontworpen om sneller op opdrachten te reageren en zal uw pc betrouwbaarder maken.
Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

Vraag en antwoord

Wordt Windows 7 Home Premium OEM nog steeds ondersteund door Microsoft?

Nee, Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 Home Premium OEM stopgezet op 14 januari 2020. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates meer worden uitgebracht en het gebruik van dit besturingssysteem risico’s met zich meebrengt.

Kan ik mijn pc upgraden van Windows 7 Home Premium OEM naar Windows 11?

Ja, het is mogelijk om je pc te upgraden van Windows 7 Home Premium OEM naar Windows 11. Je kunt een Windows 11 licentie bij ons kopen om de update daarmee uit te voeren.

Kan ik Windows 7 Home Premium OEM op meerdere computers installeren?

Nee, een OEM-licentie van Windows 7 Home Premium is alleen bedoeld voor installatie op één enkele computer. Als je Windows 7 Home Premium OEM op meerdere computers wilt installeren, moet je meerdere licenties kopen.

Kan ik nog steeds software en hardware gebruiken die niet compatibel zijn met Windows 7 Home Premium OEM?

Hoewel Windows 7 Home Premium OEM compatibel is met de meeste software en hardware die op dat moment beschikbaar waren, is het mogelijk dat sommige oudere software en hardware niet meer compatibel zijn met dit besturingssysteem. Dit kan vooral een probleem zijn omdat er geen updates meer worden uitgebracht voor Windows 7 Home Premium OEM. Het is daarom aan te raden om te upgraden naar een moderner besturingssysteem om problemen met compatibiliteit te voorkomen.

Wat betekent OEM?

Een OEM-licentie betekent dat de software wordt verkocht om te worden geïnstalleerd op de apparaten die zij produceren. Een OEM-licentie is doorgaans goedkoper dan een Retail-licentie, omdat het bedoeld is om te worden gebundeld met een specifieke hardwareconfiguratie en daarom niet de extra functies en flexibiliteit biedt die beschikbaar zijn bij een Retail-licentie. OEM-licenties zijn meestal bedoeld voor computerfabrikanten of -bouwers, maar ze kunnen ook worden gekocht door individuele gebruikers die hun eigen computers bouwen. Het is belangrijk om te weten dat een OEM-licentie meestal beperkingen heeft, bijvoorbeeld dat de licentie slechts één keer kan worden gebruikt en niet kan worden overgedragen naar een andere computer.

 

Wat is het verschil tussen Windows 7 Home Premium en Windows 7 Pro?

Windows 7 Professional bevat extra functies zoals de mogelijkheid om deel uit te maken van een domein, BitLocker-encryptie, Remote Desktop, XP-modus en ondersteuning voor meer dan 16 GB RAM, die niet beschikbaar zijn in de Home Premium-versie.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting
Zakelijk inloggen Om op factuur te kunnen bestellen moet je inloggen met je persoonlijke account. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.
Oeps! Verkeerde login gegevens.