Windows 7 Pro OEM

Windows 7 Pro OEM

 9,99

Binnen 15 minuten via de mail geleverd!

Beschrijving

Vereenvoudigt alledaagse taken
Verbeterde navigatiefuncties op het bureaublad, zoals Snap, Peek en Shake, maken het gemakkelijker om al uw geopende vensters te beheren.
Het opzetten van een thuisnetwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt zelfs bestanden en printers delen met alle pc’s met Windows 7 op het netwerk.
Vind vrijwel alles op uw pc – van documenten tot liedjes tot e-mail – door gewoon een paar woorden te typen met Windows Search. Werkt zoals u wilt
Windows 7 Pro

Ontworpen om uw pc sneller te laten slapen en hervatten.
Maakt optimaal gebruik van de kracht en multitasking-mogelijkheden van de nieuwste 64-bits pc’s.
Maakt nieuwe dingen mogelijk
Kijk, pauzeer, spoel terug en neem tv op met Windows Media Center.
Bevat geïntegreerde video- en Dolby-audiocodecs.
Voorvertoning
Beheer veel geopende programma’s, documenten en browservensters eenvoudig met miniatuurweergaven en voorvertoningen op volledig scherm van geopende vensters.
Pin
Open bestanden en werk sneller op uw pc met de verbeterde taakbalk. U kunt programma’s die u vaak gebruikt gemakkelijk vastzetten op de taakbalk en ze met slechts één klik starten.
Jump Lists
Open bestanden die u regelmatig gebruikt in slechts twee klikken met Jump Lists op de verbeterde taakbalk. Snap Windows 7 heeft eenvoudige nieuwe manieren om geopende vensters te beheren. Met Snap kunt u bijvoorbeeld twee vensters naast elkaar plaatsen door ze naar de tegenoverliggende zijden van uw scherm te slepen. Peek and Shake Met Windows 7 kunt u achter geopende vensters gluren om een ​​snelle blik op uw bureaublad te krijgen. Windows Search Zoek en open vrijwel elk bestand op uw pc, van documenten tot e-mails tot liedjes, rechtstreeks vanuit het menu Start met Windows Search. Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

Windows 7 Pro

Deze sleutel kan EEN Windows-apparaat activeren, slechts EEN keer. Nadat het activeringsproces is voltooid, kunt u dezelfde sleutel NIET meer gebruiken.
Door de harde schijf te formatteren, wordt de sleutel effectief gewist. U kunt de licentie NIET naar een andere computer overdragen.

 

Misschien ook interessant voor u:

Misschien ook interessant voor u: