Windows 7 Home Premium OEM

Windows 7 Home Premium OEM

 9,99

Binnen 15 minuten via de mail geleverd!

2 op voorraad

Beschrijving

Met Windows 7 Home Premium kunt u eenvoudig een thuisnetwerk opzetten en al uw favoriete foto’s, video’s en muziek delen. U kunt zelfs tv kijken, pauzeren, terugspoelen en opnemen (mogelijk hebt u een tv-tuner nodig). Geniet van de beste entertainmentervaring met Windows 7 Home Premium.

Windows 7 HomeWindows 7 Home

Vereenvoudig uw pc met nieuwe navigatiefuncties zoals Aero Shake, Jump Lists en Snap. Pas Windows aan zoals u dat wilt door thema’s en taakbalkprogramma’s te wijzigen. Een thuisnetwerk opzetten en verbinding maken met printers en apparaten is eenvoudiger dan ooit. Windows 7 Home Premium ondersteunt de nieuwste hardware en software.

Windows 7 is ontworpen om uw pc sneller te laten slapen en hervatten en maakt optimaal gebruik van 64-bits pc-hardware en geheugen. Verbinding maken met draadloze netwerken is snel en gemakkelijk. Beheer veel geopende programma’s, documenten en browservensters eenvoudig met miniatuurweergaven en voorvertoningen op volledig scherm van geopende vensters. Open bestanden en werk sneller op uw pc met de verbeterde taakbalk. U kunt programma’s die u vaak gebruikt gemakkelijk vastzetten op de taakbalk en ze met slechts één klik starten.
Windows 7 Home
Met Windows 7 is het opzetten van draadloze verbindingen eenvoudiger met consistente verbindingen met één klik naar beschikbare netwerken, of die netwerken nu zijn gebaseerd op wifi, mobiel breedband, inbellen of bedrijfs-VPN. Verbind Windows 7-pc’s met een thuisnetwerk in slechts vier klikken en krijg gemakkelijk toegang tot de foto’s, muziek en bestanden op elke pc – en deel zelfs printers – met HomeGroup.

Windows 7 helpt uw ​​pc te slapen en sneller te hervatten. Het is ontworpen om sneller op opdrachten te reageren en zal uw pc betrouwbaarder maken.
Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

Misschien ook interessant voor u:

Misschien ook interessant voor u: