4.4/5

Windows 12 Pro wordt het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en veeleisende gebruikers. Met een scala aan nieuwe functies en verbeteringen biedt Windows 12 Pro een nog krachtigere, veiligere en gebruiksvriendelijkere ervaring dan ooit tevoren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Windows 12 Pro zal de verbeterde prestatie worden. Met een geoptimaliseerde kern en geavanceerde systeemoptimalisaties biedt het besturingssysteem snellere opstarttijden, vloeiendere multitasking en een algehele responsievere gebruikerservaring. Of je nu grote bestanden wilt openen, intensieve grafische toepassingen wilt draaien of complexe taken wilt uitvoeren, Windows 12 Pro zorgt ervoor dat je soepel en efficiënt kunt werken.

LET OP, nog niet leverbaarWindows 12 is niet officieel bevestigd maar Microsoft heeft wel laten weten elke drie jaar een nieuw platform te willen ontwikkelen. Windows 12 is dus nog in ontwikkeling en zal dan ongeveer eind 2024 op de markt komen.

Windows 11 is wel beschikbaar

Wil je niet wachten op de nieuwe versie van windows? Begin dan vast met Windows 11!
29,99
14,99
Bekijk Windows 11
windows-12-pro
0,00
Geen voorraad
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

0,00
Geen voorraad
Product informatie
Vraag en antwoord

Daarnaast legt Windows 12 Pro de nadruk op beveiliging. Met geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Hello, BitLocker en Windows Defender biedt het besturingssysteem krachtige bescherming tegen bedreigingen en zorgt het ervoor dat je gegevens en privacy veilig zijn. Je kunt met vertrouwen werken, wetende dat Windows 12 Pro je beschermt tegen malware, virussen en andere digitale risico’s.

Windows 12 Pro is ook ontworpen met productiviteit in gedachten. Met een vernieuwd Startmenu, verbeterde taakweergave en nieuwe manieren om je workflow te organiseren, kun je efficiënter werken en snel toegang krijgen tot je belangrijkste bestanden en applicaties. Bovendien biedt de Windows 12 licentie uitgebreide compatibiliteit met een breed scala aan software en apparaten, waardoor je zonder problemen kunt samenwerken met collega’s en naadloos kunt schakelen tussen verschillende taken.

Met Windows 12 Pro krijg je ook toegang tot de Microsoft Store, waar je een uitgebreid aanbod aan apps en entertainment kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar productiviteitstools, creatieve software of games, de Microsoft Store heeft voor elk wat wils. Bovendien kun je met de nieuwe integratie van Microsoft 365 naadloos werken en communiceren met je team, waar je ook bent.

Kortom, Windows 12 Pro biedt een verbeterde gebruikerservaring, geavanceerde beveiliging en verhoogde productiviteit voor professionals en veeleisende gebruikers. Met zijn krachtige functies en soepele prestaties stelt Windows 12 Pro je in staat om je doelen te bereiken en het maximale uit je digitale wereld te halen.

Vraag en antwoord

Wanneer komt windows 12 uit?

Microsoft heeft aangegeven dat ze streven naar een vaste introductiecyclus van drie jaar voor nieuwe Windows-versies. Volgens dit schema zal Windows 11 in 2024 worden opgevolgd door Windows 12, nadat het in 2021 voor het eerst beschikbaar werd gesteld op desktops en laptops. Wat dit betekent voor de ondersteuning van Windows 11 na 2024 is nog onbekend. Historisch gezien ontvingen eerdere Windows-versies ongeveer 10 jaar aan updates na de release. Dit geldt ook voor Windows 10, dat updates zal ontvangen tot minstens 2025.

Microsoft heeft echter besloten om de ontwikkelingscapaciteit van Windows 11 te verminderen. Volgens rapporten zal de grote Windows 11-update voor 2023, genaamd Sun Valley 3, niet worden uitgebracht. In plaats daarvan zal Microsoft dit jaar nog wel de Sun Valley 2-update uitbrengen, ook bekend als de 22H2-versie. De 22H2-update markeert een mijlpaal in hoe Microsoft Windows-updates uitbrengt, maar verdere details over deze nieuwe aanpak zijn nog niet bekendgemaakt.

Kan ik gratis updaten vanaf Windows 11?

Waarschijnlijk wel maar hier is geen data over beschikbaar. Zodra Windows 12 gelanceerd is kunnen wij hier meer over vertellen

Wat voor variaties komen er?

Waarschijnlijk komen er weer de vertrouwde variaties zoals Windows 12 pro & Windows 12 Home. Echter is hier ook nog geen duidelijkheid over en moeten we wachten tot Microsoft officieel een pers bericht heeft gepubliceerd over de nieuwe Windows variant

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting