Windows 11 Pro

Windows 11 Pro

 14,99

Binnen 15 minuten via de mail geleverd!

Beschrijving

Windows 11 pro is de opvolger van Windows 10, 8.1 Pro en Windows 7 Pro. Het nieuwe besturingssysteem is ontwikkeld door Microsoft om professionele gebruikers en bedrijven te voorzien van optimale computerondersteuning. Zo biedt Windows 11 Pro bijvoorbeeld meer beveiliging, betere samenwerkingsmogelijkheden en een uitgebreidere licentiebeheer functionaliteit dan zijn voorgangers. Windows Pro is verkrijgbaar in twee versies: een Retail versie en een OEM licentie. De Pro versie is duidelijk gericht op professionele gebruikers die meer gebruik maken van de programma’s op het besturingssysteem. Bij Productlicenties kunt u voordelige licenties – als Windows 11 Pro – en Retails aanschaffen.

Waarom Windows 11 Pro kopen?

Heeft u een bedrijf of wilt u graag makkelijker en sneller tussen apparaten kunnen schakelen? Dan kunt u het best Windows 11 Pro kopen. U kunt er voor kiezen om een OEM licentie aan te schaffen of een Retail versie. Afhankelijk van uw doel en gebruiksredenen kunt u een keuze maken uit deze twee.

Als u Windows 11 Pro licentie aanschaft, ontvangt u een licentiesleutel of een activatiecode via uw email. Die moet u invoeren wanneer u Windows 11 Pro installeert of activeert. De Retail versie is iets duurder dan de OEM licentie, maar biedt wel meer mogelijkheden en programma’s. Windows Pro is dus duidelijk meer bedoeld voor professionele gebruikers en bedrijven die optimale computerondersteuning nodig hebben. Windows 11 Pro biedt de gebruiker een complete Windows ervaring met alle benodigde programma’s en licenties om direct aan de slag te kunnen. Windows 11 Pro is zeker de moeite waard als u op zoek bent naar een optimale Windows ervaring.

Bij Productlicenties.nl kunt u voordelige licenties en Retails kopen. Wij kopen de licenties over van faillissement bedrijven of van bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij de producten goedkoop inkopen en kunnen wij ze voor een voordelige prijs verkopen.

Aan welke eisen moet het apparaat voldoen?

Windows 11 Pro kan op ieder apparaat gedownload worden die het besturingssysteem van Windows bevat, zowel Windows als Mac. Om Windows 11 Pro op uw apparaat te kunnen downloaden moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. U kunt ook een upgrade uitvoeren naar Windows 11 Pro als u al over Windows 7, Windows 8.1 of Windows 11 Home beschikt. Daarnaast moet uw apparaat aan de volgende eisen voldoen:

  • 1 GHz processor of sneller
  • 1 GB RAM voor 32-bits; 2 GB voor 64-bits
  • 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Uw computer vereist 800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma.

Als u de Windows 11 Pro licentie of Retail bij ons heeft gekocht, krijgt u binnen enkele minuten een activatiecode via uw email. Deze activatiecode heeft u nodig om het downloaden te activeren. Heeft u moeite met het downloaden en heeft u hulp nodig? Ga dan naar onze activatiehulp. Hier kunt u alle instructies vinden om één van onze licenties te downloaden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de licenties of Retails op een USB-stick te downloaden in plaats van op uw harde schijf.

Meer over Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is een echte aanrader voor bedrijven die gegevens willen beveiligen en het programma op meerdere apparaten willen gebruiken. Om de Pro versie te kunnen gebruiken op meerdere apparaten, moet u echter wel de licentie de-activeren en weer opnieuw installeren op het andere apparaat. Windows 11 Pro heeft veel nieuwe functies, hieronder leest u welke dit zijn:

  • Cortana, virtueel assistent om het systeem te bedienen
  • Nieuwe browser, Edge
  • Vinger- en gezichtsherkenning voor apparaten die de functie bieden
  • Apparaten met touch functie beschikken over een tablet mode
  • Virtual reality bril functie met het programma Windows Holographic
  • Een DVR functie op Xbox, pc, laptop en tablet om momenten vast te leggen die u naar uw vrienden kunt sturen zonder de game af te sluiten.

U kunt Windows 11 Pro kopen in een OEM versie en een Retail versie. Een OEM licentie is een originele Windows licentie die u krijgt wanneer u een nieuwe computer of laptop koopt. Deze licentie is gekoppeld aan het apparaat en kan dus niet worden overgedragen naar een ander apparaat. Een Retail licentie is een Windows licentie die los verkrijgbaar is en dus ook overgedragen kan worden naar een ander apparaat. Windows 11 Pro is dus een licentie product en kan niet zomaar gedownload worden van het internet.

Heeft u interesse in één van onze licenties of Retailsleutels? Bekijk dan ons aanbod op de website. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons dagelijks bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier die u kunt vinden onder het kopje contact. Bij Productlicenties.nl koopt u waar voor uw geld en weet u precies wat u koopt.

Misschien ook interessant voor u: