windows 10 home licentie

Windows 11 Home NL OEM

 10,99

Binnen 15 minuten via de mail geleverd!

126 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Windows 11 Home

Windows is een besturingssysteem van Microsoft dat op diverse apparaten kan worden geïnstalleerd, zoals op een desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone. Windows Home is de instapversie van Windows en geschikt voor thuisgebruik. Met Windows 11 Home kunt u direct aan de slag met uw bestaande hardware, software en randapparatuur. Updates worden in Windows 10 Home automatisch gedownload, waardoor functies en beveiliging tijdens de levensduur van uw apparaat up-to-date blijven.

Wat is Windows 11 Home precies?

Windows 11 Home is een licentie die u bij ons kunt kopen voor een bepaald apparaat. Deze licentie is alleen geldig voor één apparaat, waarop u Windows 11 Home kunt installeren. Als u deze licentie koopt, ontvangt u ook een productcode. Deze code moet u invoeren tijdens het installatieproces van Windows 11 Home, zodat het besturingssysteem geactiveerd wordt. U ontvangt de activatiecode Windows 10 Home in uw mailbox binnen enkele minuten. Windows Home is een instapversie van Windows, wat betekent dat het qua functionaliteiten en opties iets beperkter is dan de andere Windows-versies. Dit maakt Windows Home echter wel makkelijker in gebruik, waardoor Windows 10 Home vooral geschikt is voor thuisgebruikers.

 

Wilt u Windows 10 Home kopen voor een voordelige prijs? Dan bent u bij Productlicenties.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons verschillende licenties kopen voor een scherpe prijs. Dit heeft te maken met dat wij onze producten bij faillissement bedrijven over kopen of bij bedrijven die de producten in overschot hebben. Op die manier kunnen wij onze producten voordeliger aanbieden en koopt u de licenties – als Windows 10 Home – voor een goedkopere prijs.

Hoe download u Windows 11 Home?

Om een Windows 10 Home licentie te kunnen downloaden, moet uw apparaat aan een aantal eisen voldoen. Daarnaast kunt u kiezen uit een OEM licentie of een Retail licentie voor Windows 10 Home. Het verschil tussen de twee is dat een OEM licentie maar op 1 apparaat gebruikt kan worden en maar 1 licentie bevat. Een Retail kunt u gemakkelijk de-activeren en weer opnieuw installeren op een ander apparaat. Daarnaast beschikt een Retail over alle benodigde licenties. De Retail wordt dan ook vaak gebruikt door bedrijven. Hieronder leest u wat uw apparaat nodig heeft om Window 10 Home te kunnen dowloaden:

 • Een processor met minimaal 1 gigahertz
 • Minimaal 1 GB RAM voor 32 bits en 2 GB voor 64 bits
 • 20 GB beschikbare opslagruimte op uw apparaat
 • Minimaal 800×600 schermresolutie of hoger en DirectX grafisch processor met WDDM stuurprogramma.

Meer over Windows 11 Home

Naast Windows 10 Home is er ook nog een Pro versie. De Windows 10 pro licentie is eigenlijk de beveiliging van het besturingssysteem en is daarmee veiliger op het gebied van het beveiligen van gegevens. De Pro versie wordt daarom ook vaker gebruikt door bedrijven. Windows 10 Home is vooral geschikt voor thuisgebruikers en voor Windows gebruikers die een upgrade nodig hebben. Met Windows 10 Home kunt u weer sneller van apps wisselen, sneller aan de slag door het snelle opstart systeem en er zijn nog meer nieuwe functies en voordelen van de Windows 10 Home licentie. Lees hieronder welke dit zijn:

 • Werkt snel en reactief
 • Multitasken als een professional
 • Onbeperkt gebruik op 1 apparaat
 • Een nieuwe browser (Explorer vervangen door Edge)
 • Kies tussen 32 bits of 64 bits
 • Continuum functie
 • Cortana, spraakgevoelige opdrachten zoals Siri
 • Virtual Desktops
 • Windows Hello
 • Remote Desktop: Client

Bent u geïnteresseerd in één van onze licenties of wilt u graag een Retail kopen? Bekijk dan gerust ons aanbod. Voor vragen staan we graag voor u klaar! U kunt ons altijd bereiken via het chatvenster op de website, onze klantenservice of via het contactformulier dat u kunt vinden onder het kopje contact.

Misschien ook interessant voor u: