4.4/5

Vereenvoudigt alledaagse taken
Verbeterde navigatiefuncties op het bureaublad, zoals Snap, Peek en Shake, maken het gemakkelijker om al uw geopende vensters te beheren.
Het opzetten van een thuisnetwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt zelfs bestanden en printers delen met alle pc’s met Windows 7 op het netwerk.
Vind vrijwel alles op uw pc – van documenten tot liedjes tot e-mail – door gewoon een paar woorden te typen met Windows Search. Werkt zoals u wilt

Onze voordelen
  • Directe levering van je licentie per mail
  • Eenvoudiger gebruikersinterface
  • Lagere systeemvereisten
  • Goedkopere licenties
  • Ondersteuning van oudere software

Kies voor Windows 11

Windows 7 Pro wordt niet langer ondersteund door Microsoft, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor beveiligingsproblemen en compatibiliteitsproblemen met nieuwe software.
29,99
14,99
Windows 11 Pro
Windows 7 Pro box
19,999,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

19,999,99
Product informatie
Vraag en antwoord

Windows 7 Pro

Ontworpen om uw pc sneller te laten slapen en hervatten.
Maakt optimaal gebruik van de kracht en multitasking-mogelijkheden van de nieuwste 64-bits pc’s.
Maakt nieuwe dingen mogelijk
Kijk, pauzeer, spoel terug en neem tv op met Windows Media Center.
Bevat geïntegreerde video- en Dolby-audiocodecs.
Voorvertoning
Beheer veel geopende programma’s, documenten en browservensters eenvoudig met miniatuurweergaven en voorvertoningen op volledig scherm van geopende vensters.
Pin
Open bestanden en werk sneller op uw pc met de verbeterde taakbalk. U kunt programma’s die u vaak gebruikt gemakkelijk vastzetten op de taakbalk en ze met slechts één klik starten.
Jump Lists
Open bestanden die u regelmatig gebruikt in slechts twee klikken met Jump Lists op de verbeterde taakbalk. Snap Windows 7 heeft eenvoudige nieuwe manieren om geopende vensters te beheren. Met Snap kunt u bijvoorbeeld twee vensters naast elkaar plaatsen door ze naar de tegenoverliggende zijden van uw scherm te slepen. Peek and Shake Met Windows 7 kunt u achter geopende vensters gluren om een ​​snelle blik op uw bureaublad te krijgen. Windows Search Zoek en open vrijwel elk bestand op uw pc, van documenten tot e-mails tot liedjes, rechtstreeks vanuit het menu Start met Windows Search. Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

Windows 7 Pro

Deze sleutel kan EEN Windows-apparaat activeren, slechts EEN keer. Nadat het activeringsproces is voltooid, kunt u dezelfde sleutel NIET meer gebruiken.
Door de harde schijf te formatteren, wordt de sleutel effectief gewist. U kunt de licentie NIET naar een andere computer overdragen.

 

Misschien ook interessant voor u:

Vraag en antwoord

Wat is OEM?

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en verwijst naar softwarelicenties die door fabrikanten van computerhardware worden geleverd. Met een OEM-licentie is de software alleen geldig op de specifieke hardware waarop het is geïnstalleerd. Dit betekent dat als u een OEM-licentie voor Windows 7 Pro koopt, deze alleen op de specifieke computer kan worden geïnstalleerd waarop deze is geactiveerd. Het is niet mogelijk om de OEM-software te installeren op een andere computer, zelfs niet als de oorspronkelijke computer niet meer wordt gebruikt.

Kan ik Windows 7 Pro nog steeds gebruiken na de ondersteuningsperiode?

Ja, u kunt Windows 7 Pro nog steeds gebruiken na de officiële ondersteuningsperiode. Het is echter belangrijk om te weten dat Microsoft geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer biedt voor het besturingssysteem. Wij raden daarom aan om de nieuwste versie te kopen, Windows 11.

Hoe kan ik mijn computer upgraden van Windows 7 Pro naar een nieuwer besturingssysteem?

Als u uw computer wilt upgraden naar een nieuwer besturingssysteem, zoals Windows 10, moet u eerst controleren of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor het nieuwe besturingssysteem. Vervolgens kunt u het nieuwe besturingssysteem kopen en installeren op uw computer, waarbij u ervoor zorgt dat u al uw bestanden en gegevens eerst hebt opgeslagen.

Kan ik mijn computer downgraden van Windows 10 naar Windows 7 Pro?

In sommige gevallen is het mogelijk om uw computer te downgraden van Windows 10 naar Windows 7 Pro, maar dit kan complex zijn en er zijn enkele beperkingen. Het is belangrijk om te controleren of uw computer voldoet aan de systeemvereisten van Windows 7 Pro voordat u een downgrade uitvoert.

Kan ik nog steeds software en programma's installeren op Windows 7 Pro?

Ja, u kunt nog steeds software en programma’s installeren op Windows 7 Pro. Het is echter belangrijk om te controleren of de software compatibel is met het besturingssysteem.

Wat is het verschil tussen Windows 7 Pro en Windows 7 Home Premium?

Windows 7 Pro bevat extra functies zoals de mogelijkheid om deel uit te maken van een domein, Remote Desktop, Back-up naar netwerk, Encrypting File System (EFS) en locatiesensorgestuurde afdrukken, die niet beschikbaar zijn in de Home Premium-versie.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting