4.4/5

Het speelt zo hard als het werkt

Windows 8.1 geeft je de mogelijkheid om snel te bladeren, films te kijken, games te spelen, je cv bij te werken en een geweldige presentatie samen te stellen – allemaal op één pc. Nu kunt u in één weergave tot drie apps tegelijk op uw scherm ordenen.

Het startscherm

Personaliseer uw startscherm met uw favoriete nieuws, vrienden, sociale netwerken en apps. Aanpasbare kleuren en achtergronden en vier verschillende formaten tegels maken uw apparaat net zo uniek als uzelf.

Onze voordelen
  • Directe levering van je licentie per mail
  • Eenvoudiger gebruikersinterface
  • Lagere systeemvereisten
  • Goedkopere licenties
  • Ondersteuning van oudere software

Kies voor Windows 11

Windows 8.1 wordt niet langer ondersteund door Microsoft, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor beveiligingsproblemen en compatibiliteitsproblemen met nieuwe software.
23,99
11,99
Windows 11 Home
Windows 8.1
19,999,99
In mijn winkelwagen
Heb je vragen? Weet je niet welke licentie je nodig hebt of heb je een andere vraag? Start een chat en we helpen je graag verder!
Joris de Vries

Support Productlicenties.nl

19,999,99
Product informatie
Vraag en antwoord

Ramen 8.1 Pro
Ramen 8.1 Pro

De apps die u wilt

Naast geweldige ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto’s en videobewerking, kun je ook duizenden populaire apps downloaden uit de Windows Store, waaronder Netflix, ESPN, Skype en Halo: Spartan Assault.

Veiligheid

Blijf up-to-date en veiliger met Windows Defender, Windows Firewall en Windows Update.

Snelheid

Windows 8.1 start sneller op, schakelt sneller tussen apps en gebruikt energie efficiënter dan eerdere versies van Windows, inclusief Windows 7.

Uw vertrouwde bureaublad

Vanaf het startscherm bent u slechts een klik verwijderd van het vertrouwde Windows-bureaublad dat u kent, zodat u kunt doen wat u altijd al hebt gedaan.

Multitasking gemakkelijk gemaakt

Het is gemakkelijk om meer tegelijk te doen. Koppel meerdere apps naast elkaar in één weergave voor eenvoudig multitasken.

Muis, toetsenbord en nu aanraken

Windows 8.1 werkt harmonieus samen met verschillende soorten apparaten, waaronder aanraken, muis en toetsenbord of beide. Wat voor apparaat je ook hebt, je zult snelle en vloeiende manieren ontdekken om tussen apps te schakelen, dingen te verplaatsen en soepel van de ene plaats naar de andere te gaan.

Uw bestanden, overal

Blijf verbonden met uw foto’s en belangrijke bestanden en open ze op uw telefoon, tablet of pc met SkyDrive. Door u aan te melden met uw Microsoft-account op een van uw pc’s met Windows 8.1, ziet u onmiddellijk uw eigen achtergrond, weergavevoorkeuren en instellingen.

Ramen 8.1 ProRamen 8.1 Pro

U behoudt al uw bestanden.
Als uw pc Windows 7 gebruikt, kunnen uw bestanden, apps en instellingen gemakkelijk worden overgezet naar Windows 8.1 Pro.

U houdt vertrouwde programma ‘s Programma’s die op Windows 7 worden uitgevoerd, worden uitgevoerd op Windows 8.1 Pro.

Jouw kantoor. Jouw manier.

Ervaar Office op zijn best op Windows 8-apparaten. Ontdek nieuwe en betere manieren om te creëren, bewerken en bladeren met een toetsenbord, pen of touchscreen. Vergeet niet: Office maakt geen deel uit van Windows 8.
Dit product is een online digitale code. Het wordt binnen enkele werkuren vanaf het moment van bestelling op uw geregistreerde e-mailadres afgeleverd.

Ramen 8.1 Pro

Deze sleutel kan EEN Windows-apparaat activeren, slechts EEN keer. Nadat het activeringsproces is voltooid, kunt u dezelfde sleutel NIET meer gebruiken.
Door de harde schijf te formatteren, wordt de sleutel effectief gewist. U kunt de licentie NIET naar een andere computer overdragen.

 

Vraag en antwoord

Kan ik mijn oude programma's en bestanden nog steeds gebruiken op Windows 8.1?

Ja, in de meeste gevallen kun je je oude programma’s en bestanden nog steeds gebruiken op Windows 8.1. Sommige programma’s werken mogelijk niet meer als ze niet compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem, maar je kunt altijd proberen ze te openen in de compatibiliteitsmodus.

Moet ik extra hardware aanschaffen om Windows 8.1 te kunnen gebruiken?

In de meeste gevallen heb je geen extra hardware nodig om Windows 8.1 te kunnen gebruiken. Maar als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van touchscreens of Windows Hello, heb je wel extra hardware nodig die compatibel is met het besturingssysteem.

Kan ik mijn computer of laptop upgraden van Windows 7 naar Windows 8.1?

Ja, je kunt je computer of laptop upgraden van Windows 7 naar Windows 8.1. Zorg er wel voor dat je apparaat aan de vereisten voldoet en maak altijd een back-up van je bestanden voordat je begint met de upgrade.

Is Windows 8.1 veilig om te gebruiken?

Ja, Windows 8.1 is over het algemeen veilig om te gebruiken. Microsoft brengt regelmatig beveiligingsupdates uit om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem goed beschermd blijft tegen virussen en andere bedreigingen.

Kan ik mijn computer of laptop downgraden van Windows 10 naar Windows 8.1?

In sommige gevallen is het mogelijk om je computer of laptop te downgraden van Windows 10 naar Windows 8.1. Houd er wel rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is en dat je hierbij mogelijk bestanden en instellingen kwijtraakt. Zorg er daarom voor dat je altijd een back-up maakt voordat je begint met de downgrade.

Wat is het verschil tussen Windows 8.1 en Windows 8.1 Pro?

Windows 8.1 Pro bevat extra functies zoals de mogelijkheid om deel uit te maken van een domein, BitLocker-encryptie, Remote Desktop en Group Policy Management, die niet beschikbaar zijn in de standaard Windows 8.1-versie.

Ontvang 5% Korting Ontvang 5% korting op de duurste licentie in je winkel wagen! Deze actie is alleen vandaag geldig en werkt op 1 licentie. Gebruik deze kortingscode:
5korting